Jump to content
Naimisiin.info

Novella

Rouva
  • Viestit

    195
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Novella

  1. Suunnitelmissa mennä naimisiin Rovaniemellä syyskuussa 2013. Kuinkahan aikaisin kirkkoa ja ravintoloita kannattaa varata?

    Niin ja tosiaan meille tulee tosi pienet häät (kymmenisen henkilöä ehkä, alle 20 joka tapauksessa), joten ajateltiin, että kirkkovihkimisen jälkeen ruokailu järjestettäisiin ravintolassa. Olisiko mitään ideoita kivoista ravintoloista? Olisi kiva, jos voisi varata esim. oman kabinetin tai jonkun erillisen tilan, jossa saisi rauhassa olla.

    Ilmeisesti Pohjanhovissa olisi jonkinlainen kabinetti olemassa? Sky hotellin ravintola olisi myös kiva paikka, mutta onko siellä mitään oman tilan mahdollisuutta?

  2. Avioehto on mielestäni hyvä juttu ja luultavasti aiomme mieheni kanssa sellaisen tehdä.

    Kysyin sellaista, että onko kukaan tehnyt avioehtoon sellaisen kohdan, että vaimo saisi kotiäitinä olemisestaan jotain kompensaatiota esim. kotona olo -vuosien mukaan? Eli jos nainen hoitaa lapsia pitkään kotona niin esimö eron tapahtuessa tämä otettaisiin huomioon, koska noiden vuosien aikanahan naisen ansiotulot ovat todella pienet. Olen kuullut, että nämä olisivat yleistymässä.

×
×
  • Create New...