Novella

Rouva
 • Viestit

  187
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Novella

 • Taso
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei! Mikähän mahtaa olla Kuunsilta II (E-88w) sormuksen hinta? Ja onko sormus modifioitavissa mitenkään esim. timanttien osalta? Aivan ihastuttava uutuus.
 2. Tällainen minulla: http://aijaa.com/gmOVJL Sormuksessa on käytetty minun vanha 18k valkokultainen kihlasormukseni materiaalina sekä lisätty hieman uutta valkokultaa sekä kaksi timanttia. Sormus on Kuopiolaisen koruseppä Hanna Korhosen käsialaa ja toiveideni mukaan valmistettu.
 3. Tällainen Lillyn ihanuus tulee minulle: http://www.lilly.de/details/08-3261-cr
 4. Haluan pitää oman nimeni, koska se on harvinainen ja jollain tapaa myös hyvin kuvaava. En myöskään halua opetella uutta nimeä, vaikka mieheni sukunimi todella kiva onkin. Siinäpä ne syyt. Nyt kysymys: tarvitseeko jotain lomakkeita täytellä silloin, kun vihkimisessä pitää oman nimensä?
 5. Varasin syyskuisiin häihini meikin ja kampauksen Scandinavian Beautyyn. Tulen häiden jälkeen kertomaan kokemuksia.
 6. Hoksaisiko Tinkaliina tulla kertomaan meille tuosta Karita Kaukosesta? Onko häät jo olleet? Meille nimittäin syyshäihin tulossa sama pappi ja kokemukset kiinnostavat.
 7. Minä olen syksyn morsian enkä ihan normipukuihin mahdu. Mietin tässä, että onko teillä antaa vinkkiä siitä missä liikkeissä (Etelä-Suomen/Savon alueella) olisi hyvä valikoima plus koon hääpukuja?
 8. 28.9.2013 Rovaniemen pääkirkko.
 9. Suunnitelmissa mennä naimisiin Rovaniemellä syyskuussa 2013. Kuinkahan aikaisin kirkkoa ja ravintoloita kannattaa varata? Niin ja tosiaan meille tulee tosi pienet häät (kymmenisen henkilöä ehkä, alle 20 joka tapauksessa), joten ajateltiin, että kirkkovihkimisen jälkeen ruokailu järjestettäisiin ravintolassa. Olisiko mitään ideoita kivoista ravintoloista? Olisi kiva, jos voisi varata esim. oman kabinetin tai jonkun erillisen tilan, jossa saisi rauhassa olla. Ilmeisesti Pohjanhovissa olisi jonkinlainen kabinetti olemassa? Sky hotellin ravintola olisi myös kiva paikka, mutta onko siellä mitään oman tilan mahdollisuutta?
 10. Avioehto on mielestäni hyvä juttu ja luultavasti aiomme mieheni kanssa sellaisen tehdä. Kysyin sellaista, että onko kukaan tehnyt avioehtoon sellaisen kohdan, että vaimo saisi kotiäitinä olemisestaan jotain kompensaatiota esim. kotona olo -vuosien mukaan? Eli jos nainen hoitaa lapsia pitkään kotona niin esimö eron tapahtuessa tämä otettaisiin huomioon, koska noiden vuosien aikanahan naisen ansiotulot ovat todella pienet. Olen kuullut, että nämä olisivat yleistymässä.
 11. Meillä miehen kanssa kummallakin sormuksissa ikuisuuden merkkien sisällä kihlauspäivämäärä. Ikuisuusmerkki siis 8, mutta kyljellään. Idea tuli siitä, kun mies aina sanoo mulle: Rakastan sua kasi kyljellään.
 12. Minä haluan kirkkohäät, koska ne ovat mielestäni juhlavammat ja mukavan perinteiset. Siinä on yksinkertaisesti pääsyyt.