Marsu

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Marsu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Juu nou hätä, tuli se mullekkin hetken odottelun jälkeen, ihan ittekseen. Työkaveri oli kuitenkin odottanu sitä vuoden päivät, eikä sitä kuulunu. Vissiin putos tilastoista tai olisko jopa posti kadottanu. Mutta sai sekin sen loppuviimeen tilaamalla.
 2. Tuonne toisaallekin jo mainitsin, en tiedä mistä riippuu, mutta Kela-kortti ei kuulemma tule automaattisesti? Näin Seinäjoella.. Kertokaa ihmeessä jos on toisin!!
 3. En nyt jaksanut alkaa selaamaan kaikkia sivuja, että onko asiasta mainittu. Mutta Kela kortti ei (ainakaan Seinäjoella) tule automaattisesti, vaan se pitää erikseen tilata!! Meikäläinen kotosalla jo innoissaan odotellut, että koskahan tuo postilaatikkoon putoaisi. Työkaveri sitten informoi, että turhaan odotat...
 4. Kiitos vastauksista! Meillä valokuvaus on heti kampaajan jälkeen. Ja noin 80 km:n päässä vihkipaikasta! Haluttiin tietty kuvaaja, siksi tällaiset järjestelyt. Tarkoituksena ei ole ottaa perinteisiä potretteja (jollainen meidän kihlakuva jo on :-/) vaan jotain vähäsen erikoisempaa. Saa nähdä mitä siitä sitten tulee! Kuvaaja kyllä yritti rauhoitella että kyllä se tunti piisaa. Ja hyvällä säkällä, riippuen kampaajan ja meikkaajan nopeudesta, päästään näpsimään jo aiemmin. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!
 5. Heippa! Miten kauan olette varanneet/kauanko teillä meni aikaa valokuvaukseen? Meillä on tällä hetkellä tunti varattuna ja "himpun verran" huolestuttaa ettei se todellakaan piisaa!! Sitä en vielä tiedä, tuleeko kuvat otettuna miljöössä vai studiossa, riippuu hyvin pitkälti säästä.. Nämä nyt on kuitenkin ainoat "viralliset" kuvat mitä ammattilainen ottaa.. Nimin. pelko puserossa! :-/
 6. Varsinkin kivelliset sormukset pysyvät puhtaampina kun ne ottaa edes yöksi pois. Säihkehän (yllättäen) himmenee kun kiven ympärillä/päällä on rasvaa ym mukavaa..Toinen syy on varmasti tuo sormien turpoaminen yön aikaan. Ja tapa tietysti yksi syy. Itse olen kuitenkin pitänyt kivellistä kihlaani öisinkin, tosin suihkuun yms juttuihin olen ottanut pois. Uskon kuitenkin, että vihkiäni en tule pitämään öisin, on jo sen verran leveämpi yhdistelmä. Tekee sormelle hyvää välillä hengittää...
 7. Sitten vielä mietityttää se, että kuulostaako tuo sähköpiano miltään kirkossa. Kyseessä on kuitenkin pienehkö kirkko, mutta ainahan ne urut on mahtavan kuuloiset. Kaikista hienoinhan tuo Kaanon olisi sähkökitaralla vedettynä (hillittynä versiona tosin, voisi pappi saada sätkyn ;D) Rokkareita kun ollaan...
 8. Tuli yhtäkkiä mieleen; Justiina vihitty! Nimim. Pekka&Pätkä-fani ;D
 9. Onnistuukohan tuon soittaminen "sähkö"pianolla ja poikkihuilulla? (miksi sitä sanotaan?!) Haluaisimme jonkun muun kun paikkakuntamme kanttorin soittavan häämarssimme, hän kun on, hmm.. kuinka sen kauniisti sanoisi.. armottoman huono kanttori. Papin vaimo, että ei millään kehtaisi vaihtaa sitä toiseen... Hyvä pianisti on tiedossa, huilisti ei ole ihan niin varma tapaus. Tuo lienee aika vaikia soittaa kuitenkin?
 10. Oltiin sulkin kanssa katteltu pukuja, sakettia ja bonjouria. Tulipa sitten peri viikkoa sen jälkeen baarissa vastaan jamppa, jolla oli päällään melkein polveen asti yltävä musta nahkatakki ja jotkut vähän siistimmät housut. Noh, seuraavana päivänä sulkki sitten toimitti kun siellä baarissa oli sillä yhellä tyypillä sellanen Monsuuni-puku päällä. En kerta kaikkiaan tajunnut mitä se yritti selittää, tarkennukseksi sain, että no sillä oli se sellanen pitempi takki jne. Pikkasen mietin siinä ja kysyin, että ethän nyt vaan tarkota Bonjour pukua? "no just sellanen monsuuni-puku!" tuli vastaukseks... : Repes pokka kyllä ihan täysin, ei voinu ees peitellä...
 11. Meillä otetaan ensin päivällä kuvat Seinäjoella ulkoilmassa tutulla valokuvaajalla (aurinkoinen sää tilattu! ;D). Hääjuhlassa ajattelin nakittaa sukulaisia.
 12. Ilman muuta heitän kimpun! Ja aion olla mukana "tappelemassa" kesällä toisissa häissä kimpusta! Mielestäni vieraille yksi illan kohokohdista ruuan lisäksi! No ei sentään, mutta mukavaa kun saa itse vieraana jotenkin osallistua.
 13. Voitko laittaa kuvia ko. paikasta! Mitä tykkäsit, laitoin sulle privaakin! Onko muilla kokemuksia Lehtomäen tilasta? Vieraana tai morsiamena?
 14. Meillä häät tosiaan 1.9. ja vähän meinaa jännittää josko lämpöä piisaa sinne asti. Paikkana kun on samantyyppinen kuin Amon-Ra:n kuvissa. Eli seinät toki on, mutta ei kyllä edes valoa pitävät... Toki tilalla on kaasulämmittimiä sekä ajattelin itsekin viedä sinne yhden isomman lämminilmapuhaltimen jos kylmää ilmaa lupaa. Ite en niinkään innostu tuosta auringonkukasta, mutta kaverva kiinnostaa! Mitä veikkaatte, onko sitä saatavilla jo elokuun lopussa? Tässä kuva yhdestä kimpusta; PeePee77; Helmililja on sellainen mikä kukkii jo alkukesästä ja on tosi nätti, sininen ja maalaismeininkiin sopiva. Mutta puolena, se on tosi pieni kukka Entäpä sitten tulppani? Onko liian aikainen? Ylipäätään suurin osa sipulikasveista. Ja muille; liljahan on kans yks loppukesän kukkijoista ja hyvinkin maanläheinen (ei kuitenkaan niinkään maalaismainen) :/ Monissa eri väreissä kuitenkin saatavilla!
 15. Kyseinen Vuokko sormus (en oo kyl ihan varma nimestä) kustantaa jotakin 700-800 €:n luokkaa. Ihan tarkkaa hintaa en muista. Tykkään ite kauheesti ko. sormuksesta. Tuosta sormuksesta on muuten toinenkin versio olemassa (kuva tämän ketjun ekalla sivulla), mutta tietoni mukaan sitä ei saa keltakultaisena! :-? Tai olisko sitten ettei saa enää? Onko jollakin parempaa tietoa asiasta? Mutta siinä tosiaan on runko (erityisesti valkokultaisena) sen verran isompi, että hintaa on siinä tonnin hujakoilla. Ihan muuten välikommenttina.. Miten voi tohtia pitää sormessaan parin-kolmen tonnin sormusta? Ja pikku pessimistinä kun luulen/pelkään ettei sormus edes parinkymmenen vuoden päästä mahdu sormeen! Tai siis kukin miten haluaa tietty, mutta kun kihloja hankittiin, ajattelin vihkin hinnan olevan max. 700 € (toki nyt se on jo noussut siihen tonniin... : Mutta mutta. Kuulostaa vaan niin hurjalta. Itselläni on kyllä muitakin rahareikiä. Pysyy se halvempikin sormus sormessa. Mutta kuten sanoin, kukin tyylillään. Ja kallis kyllä usein on varsin tyylikäs! Eikä sitten mitään palkokasvia nenuihin, jookos kookos..