Jump to content
Naimisiin.info

Pamsu

Rouva
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Pamsu's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Meillä oli kyllä kukkakimppu siinä telkkarin ja sängyn välisellä pikkupöydällä, samalla missä skumppa. (Ja meille puhuttiin ihan kimpusta, ei kukaan meille mistään valtaisasta kukkakoristelusta puhunutkaan, vaikka jollekkin niin kait oli sanottu...?)
 2. ^ Sinnekkin kannattaa menää ajoissa. Me oltiin aikanaan siellä sisällä noin klo 8.03 varaamassa Mikaelinkirkkoa ja eka aika oli jo mennyt puhelimella!
 3. Mun polttareissa oli vuosi sitten Hurvelin esittelijä. Silloin ei ainakaan esittely maksanut mitään, kunhan ostojen yhteissumma ylitti jonkun rajan ja meillä se kyllä ylitti. Ja mä sain polttarisankarina sen 10% alennuksen. Tavarat sai myös heti mukaan, joten kenenkään ei tarvinnut jälkeenpäin järjestellä mitään. Muok. Esittelijä saapuu paikalle veloituksetta. Poikkeuksena polttarit; jos niiden myynti jää alle 200€, maksetaan esittelijälle 20€:n kulukorvaus.
 4. ^ Hotellimme sijaitsi etelä/lounas-puolella saarta. Siellä emme törmänneet yhteenkään yökerhoon. En kuitenkaan uskalla 100% varmuudella väittää ettei siellä olisi ainuttakaan, sillä emme etsineetkään, mutta epäilen vähän... Varsinaisia baarejakin oli aika vähän, mekin istuttiin iltaa yleensä ruokaravintoloissa (joissa kaikissa ei saanut edes drinksuja, sillä baarimikot eivät osanneet tehdä ). Meille kyllä kelpasi rantaravintolat, varpaissa hiekkaa ja edessä vaahtoava meri, ah . Bilettäjän paratiisi paikka ei kylläkään ole, joten jos sellaista haluaa, ei Langkawi oikein ole sopiva kohde.
 5. lusmu Me oltiin helmikuussa Langkawilla 9 ja Kuala Lumpurissa 2 päivää. Langkawi oli huomattavasti KL:ia halvempi mm. alkoholin ja tupakan suhteen, sillä se on verovapaa saari. Muistaakseni Langkawilla sai 6-packin halvemmalla, mitä KL:issa yhden tölkin bisseä. Ruokien hinnoista en oikein osaa sanoa, molemmista löytyy varmasti halvempia ja kalliimpia paikkoja. Ostostarjonta oli Langkawilla melko onnetonta, mutta KL:issa taas sai shoppailla mielin määrin. Paljon mainostettu Langkawin halpa elektroniikka tuotti pettymyksen, ei siellä ollut läheskään niin halpaa kun luultiin. Kuala Lumpurista bongattiin järkkärikameran objektiivi yli 50% halvemmalla mitä Suomesta ja oli kuitenkin ihan virallinen jälleenmyyjäliike. Taksit on myös halpoja molemmissa paikoissa. En tiedä minkälaisista aktiviteeteista olette kiinnostuneet, mutta ei siellä Langkawillakaan nyt mielin määrin mitään ole. Perinteisiä vesiurheilumahdollisuuksia, kroko- ja käärmepuisto, cable carit, muutama vesiputous, underwater world jne. Lisäksi suosittelen ehdottomasti magrovere-retkeä! Me emme viettäneen koko lomaa rannalla maaten, vaan pyrittiin kiertelemään paikkoja. 9 päivää oli meille ainakin ihan riittävä aika Langkawilla, sen jälkeen oli jo ihan kiva lähteä Kuala Lumpurin sykkeeseen. Ihanat muistot jäi molemmista paikoista, suosittelen . (Mutta älkää menkö Tjäreborgilla, harmittaa edelleen niitten touhu kun ne lyhensi meidän matkaa muutama viikko ennen lähtöä.)
 6. Jos on kauhean tumma pohja, niin en lähtis kikkailemaan. "Keskitummaan" (tai miten tän nyt ilmaisis ) kannattaa koittaa melko paksua fonttia, ei mitään ohutta koukeroa. Meidän kuoret oli norsunluun väriset, eli aika vaaleat, ei kuitenkaan ihan valkoiset. Siilu, koita tulostaa yhteen kuoren vaikka muutamalla eri fontilla ja katso näkyykö joku.
 7. Askossa on ainakin (kuvan laatikko). Lisäksi monet pienet sisustus- sekä nettikaupat myy niitä ja myös huuto.net kannattaa tsekata.
 8. Meidän helmihäissä ei ollut lunta, vain loskainen maa ja vettä tihutteli pitkin päivää. Olin etukäteen suunnitellut meille upeat potrettikuvat lumihangessa, mutta toisin kävi... Ei mua kuitenkaan jälkeenpäin harmita juurikaan, minkäs sitä säälle mahtaa. Eihän ikinä voi tietää ilmaa etukäteen ja yhtälailla kesähäissä voi olla kesämyrsky ja kaatosade.
 9. Kirjekuoret on aina kokoa C jotain, A-koko on paperia. Tarkoitatte varmasti C65-kuorta, sen koko on 110 x 220 mm.
 10. Tulostin meidän kutsujen kuoriin (Sinellin helmiäiskuori) nimet ja osoitteet lasertulostimella, toimi hyvin. Veikkaisin että mustesuihkutulostimella tulostettu saattaisi levitä?!
 11. Askartelin kutsukortit itse ja niiden hinnaksi tuli reilu 1,5e / kutsu (+ postimerkki). Suurin säästö tuli varmasti tapetin käytöstä, sillä yhdestä rullasta riitti kaikkiin kutsuihin (reilu 80 kpl). Kirjekuorissa ja muissa papereissa en säästellyt, vaan ostin juuri ne mitkä halusin.
 12. Kurkkaas tonne Musiikki hääjuhlassa-osastoon.
 13. ^ Mä suoristin valmiita tapetti-kutsukortteja sanakirjojen ja muiden paksujen kirjojen välissä. Suoristuivat muistaakseni noin viikossa ihan suoriksi. Se oli helppoa.
 14. ^ Eli Tiimarissa, se ei selvinnyt sviiden viestistä.
 15. Jep, jep. Tjäreborg teki reilut. :angry: Soittivat maanantaina, alle 3 viikkoa ennen lähtöä, että lyhentävät meidän matkaa päivällä! Kolme päivää Kuala Lumpurissa vaihtui kahteen, korvauksena alle 100e per naama. Tais olla ihan ensimmäinen ja viimeinen reissu Tjäreborgilla. :angry:
×
×
 • Create New...