PikkuHeisku

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About PikkuHeisku

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/14/74

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Minulla oli tämmöinen kimppu viime kesänä. Kallaa, eustomaa ja kirjavaa murattia.
 2. Tämmöinen koristi meidän kakkua viime kesänä.
 3. Minun kimpussa oli kallaa, eustomaa ja kirjavaa murattia
 4. Tässä meidän yksinkertainent kiitoskortti
 5. Meidän kutsu
 6. Tässä minun unelma
 7. Tässä minun käyttämät korut.
 8. Tässä minun sormukset. Tosi en käytä nykyään tuota kihlasormusta (kirkkaatkivet). Vihkisormus on teetetty minun toiveiden mukaan
 9. Tässä meidän viime kesän ajopeli.
 10. Meillä oli "häävalssina" Topi Sorsakoski & Agents: Kellot soi
 11. Me ei muistettu suudella kirkossa . Pappi oli vielä niin törö ettei edes muistuttanut meitä asiasta .
 12. Meillä oli viime kesänä hääjuhla Asikkalan kirkolla NS Suovolassa. Paikka on juuri remontoitu ja todella viihtyisä. Hinta ei ollut päätähuimaava, 75€/vrk. Hintaan kuului astiat. Me saimme avaimet jo torstaina ja vietiin tavaroita jo silloin, mut maksettiin vain kolmesta päivästä. Jos haluat lisä tietoa laita yv.
 13. Meillä on kesällä häät Ns. Suovolassa. Siellä on tällä hetkellä remontti menossa, uusivat keittiön ja tulee sisävessat. Ollaan menossa katsomaan paikkaa 10.6.
 14. HÄÄMUISTOVIERAILLE ÄLÄ KOPIO OMAKUVANI!!! Tässä palanen siemenmattoa. Ensi keväänä kun lumet sulavat, etsi “matolle” paikka pihasta tai ruukusta. Laita “matto” mullan päälle ja kastele kunnolla. Peitä “matto” multa kerroksella ja kastele. Kun kesä on kauneimmillaan nauti kukkasista ja muistele häitämme. 7.7.2007 PikkuHeisku ja Karva
 15. Meillä on häät ensi kesänä ja kirkkona Asikkalan kirkko. Siitä on vain kivenheitto juhlapaikalle, [highlight]Suovolan ns.talolle[/highlight]. Siellä on tänä kesänä meneillään remonti joten vuoden päästä paikat ovat uudet. Hintakaan ei ole päätä huomaava ja juhlijoita mahtuu 150.