projekti08

Rouva
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About projekti08

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Joensuu
 1. Hieman katkerana omista häistä tulin tänne tilittämään. Eli kannattaa antaa valokuvaajalle TODELLA SELKEÄT ohjeet siitä, mitä haluaa ja minkä tyyppisiä kuvia. Meillä oli häissä eräs sukulainen kuvaamassa, joka on kyllä aivan ammattilainen. Oletin hänen kuvaavan koko päivän juhlan kulkua. Hän oli jopa mukana kirkossa harjoituksissa, jotta löytäisi parhaat kuvauspaikat ym. Sovimme myös varsinaisten "hääkuvien" ottamisesta. Häiden jälkeen pettymys oli valtava, kun kuvaajan ottamista kuvista lähes kaikki olivat ylivalottuneita tai epätarkkoja. Meistä ei ole ainuttakaan lähikuvaa hääpäivältämme. Kaasoni mainitsi kuvaajalle, että pitäisikö ottaa muutama kuva myös hieman lähempää, kun poseerasimme kaasojeni kanssa. Kuvaaja sanoi siihen vaan, että zoomit on keksitty...ei sitten vaivautunut käyttämään niitä. Nyt painiskelemme sen kanssa, mikä kuvan ilkeämme lähettää vieraille kiitoskirjeen mukana. Pientä lohtua asiaan tuo kuitenkin se, että eräs ystävämme oli kuvannut häissämme, omaan tarkoitukseensa, ja hänen kuvistaan löytyi muutama mainio otos. Toivottavasti muut eivät joudu vastaavaan tilanteeseen!
 2. Hei, miulla lyhennettiin ja kavennettiin hääpukua. Ompelija joutui harsimaan helman vielä käsin, kun ei siihen voinut kuulemma konetta käyttää. Samaan laskuun tuli vielä äitini mekon muokkailu ja veljeni suorien housujen vetoketjun laitto. Kaikki tämä 30e.
 3. Olimme hääyöpaikassamme noin klo 04.00 ja siinä vaiheessa oltiin niin väsyneitä, että menimme vain suoraan nukkumaan. Uni ei kyllä tullut ihan heti. Muistelimme tovin mahtavia häitämme, ennen kuin uni vei voiton. Aamu oli sitten mitä mainioin...Aivan loistava hääyö ja hääpäivää seurannut aamu ;o)
 4. Olimme toivoneet ensisijaisesti rahaa, jota saimme 1800e. Tämän lisäksi saimme liudan häälahjoja, joka yllätti aika lailla.
 5. Laahuksen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Häiden jälkeen huomasin, että nappi, jossa laahus oli roikkunut oli hieman "rasittunut". Mekon pituus sen sijaan oli hieman ongelmallinen. Ompelija olisi saanut lyhentää mekkoa 2cm enemmän.
 6. Bändimme oli aivan LOISTAVA! Emme olleet kuulleeet sitä ennen häitä, jännitimme kyllä varsinkin häävalssia, joka ei ollut niitä perinteisiä. Biisistä ei ole olemassa edes nuotteja, joten uskalsimme vaan arvailla millaisen version bändi siitä vääntää. Valssi, kuten muutkin biisit olivat todella hyviä. Bändi sai lähes koko suvun rokkaamaan! 5 henkinen bändi + 4 henkinen mieskvartetti (molemmissa siis samoja jamppoja) maksoi 520e.
 7. Nukuin mitä mainioimmin. Tosin aamulla heräsin jo kuudelta, eikä uni meinannut tulla enää sen jälkeen.
 8. Nukuimme pitkään (olimme yötä sulhasen perheen mökillä). Sulhasen sisko oli järjestänyt hääyömökin ja tuonut sinne kaikkia ihania herkkuja. Söimme, saunoimme ja uimme. Iltapäivällä lähdimme siivoamaan juhlapaikkaa ydessä kaasojen, bestmenien, vanhempien ja sukulaisten kanssa. Saimme paikan putipuhtaaksi noin tunnissa. Illalla availimme häälahjoja ja fiilistelimme. Yöksi menimme takaisin mökille. Tällä kertaa mukaan napattiin myös koiruutemme.
 9. Alttarilla ja kirkon portailla. Pappi muistutti kovasti vihkiharkoituksissa, että pitää pussata pitkään, että kaikki näkee ja saavat valokuvia ;o)
 10. Ostimme uuden sohvan ja ruokailuryhmän. Rahaa jäi vielä hieman yli, ja loput luultavasti käytetään uuden kodin sisustamiseen. Mattoja ja valaisimia on vielä hakusessa.
 11. Pitopalvelun lasku " Nuoripari xxxxx"
 12. TODELLAKIN! Koko päivä meni hymyssä suin.
 13. Maksoimme kaikki laskut heti häitä seuraavalla viikolla. Kiitos-kortit ovat tosin vielä tekemättä ja lähettämättä, mutta ei niistä kovin isoa laskua pitäisi tulla.
 14. Ei itketty kumpainenkaan hääpäivänä. Seuraavana päivänä häälahjoja ja korttien värssyjä tutkiskellessamme sitäkin enemmän. ;o) Oli hieman tunteet pinnassa.
 15. Minä sain huomenlahjaksi matkalahjakortin ulkomaille.