projekti08

Rouva
  • Viestit

    46
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän projekti08 kaikki viestit

  1. Hieman katkerana omista häistä tulin tänne tilittämään. Eli kannattaa antaa valokuvaajalle TODELLA SELKEÄT ohjeet siitä, mitä haluaa ja minkä tyyppisiä kuvia. Meillä oli häissä eräs sukulainen kuvaamassa, joka on kyllä aivan ammattilainen. Oletin hänen kuvaavan koko päivän juhlan kulkua. Hän oli jopa mukana kirkossa harjoituksissa, jotta löytäisi parhaat kuvauspaikat ym. Sovimme myös varsinaisten "hääkuvien" ottamisesta. Häiden jälkeen pettymys oli valtava, kun kuvaajan ottamista kuvista lähes kaikki olivat ylivalottuneita tai epätarkkoja. Meistä ei ole ainuttakaan lähikuvaa hääpäivältämme. Kaasoni mainitsi kuvaajalle, että pitäisikö ottaa muutama kuva myös hieman lähempää, kun poseerasimme kaasojeni kanssa. Kuvaaja sanoi siihen vaan, että zoomit on keksitty...ei sitten vaivautunut käyttämään niitä. Nyt painiskelemme sen kanssa, mikä kuvan ilkeämme lähettää vieraille kiitoskirjeen mukana. Pientä lohtua asiaan tuo kuitenkin se, että eräs ystävämme oli kuvannut häissämme, omaan tarkoitukseensa, ja hänen kuvistaan löytyi muutama mainio otos. Toivottavasti muut eivät joudu vastaavaan tilanteeseen!
  2. Hei, miulla lyhennettiin ja kavennettiin hääpukua. Ompelija joutui harsimaan helman vielä käsin, kun ei siihen voinut kuulemma konetta käyttää. Samaan laskuun tuli vielä äitini mekon muokkailu ja veljeni suorien housujen vetoketjun laitto. Kaikki tämä 30e.
  3. Olimme hääyöpaikassamme noin klo 04.00 ja siinä vaiheessa oltiin niin väsyneitä, että menimme vain suoraan nukkumaan. Uni ei kyllä tullut ihan heti. Muistelimme tovin mahtavia häitämme, ennen kuin uni vei voiton. Aamu oli sitten mitä mainioin...Aivan loistava hääyö ja hääpäivää seurannut aamu ;o)
  4. Laahuksen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Häiden jälkeen huomasin, että nappi, jossa laahus oli roikkunut oli hieman "rasittunut". Mekon pituus sen sijaan oli hieman ongelmallinen. Ompelija olisi saanut lyhentää mekkoa 2cm enemmän.
  5. Bändimme oli aivan LOISTAVA! Emme olleet kuulleeet sitä ennen häitä, jännitimme kyllä varsinkin häävalssia, joka ei ollut niitä perinteisiä. Biisistä ei ole olemassa edes nuotteja, joten uskalsimme vaan arvailla millaisen version bändi siitä vääntää. Valssi, kuten muutkin biisit olivat todella hyviä. Bändi sai lähes koko suvun rokkaamaan! 5 henkinen bändi + 4 henkinen mieskvartetti (molemmissa siis samoja jamppoja) maksoi 520e.
  6. Nukuin mitä mainioimmin. Tosin aamulla heräsin jo kuudelta, eikä uni meinannut tulla enää sen jälkeen.
  7. Nukuimme pitkään (olimme yötä sulhasen perheen mökillä). Sulhasen sisko oli järjestänyt hääyömökin ja tuonut sinne kaikkia ihania herkkuja. Söimme, saunoimme ja uimme. Iltapäivällä lähdimme siivoamaan juhlapaikkaa ydessä kaasojen, bestmenien, vanhempien ja sukulaisten kanssa. Saimme paikan putipuhtaaksi noin tunnissa. Illalla availimme häälahjoja ja fiilistelimme. Yöksi menimme takaisin mökille. Tällä kertaa mukaan napattiin myös koiruutemme.
  8. Alttarilla ja kirkon portailla. Pappi muistutti kovasti vihkiharkoituksissa, että pitää pussata pitkään, että kaikki näkee ja saavat valokuvia ;o)
  9. Ostimme uuden sohvan ja ruokailuryhmän. Rahaa jäi vielä hieman yli, ja loput luultavasti käytetään uuden kodin sisustamiseen. Mattoja ja valaisimia on vielä hakusessa.
  10. Pitopalvelun lasku " Nuoripari xxxxx"
  11. TODELLAKIN! Koko päivä meni hymyssä suin.
  12. Maksoimme kaikki laskut heti häitä seuraavalla viikolla. Kiitos-kortit ovat tosin vielä tekemättä ja lähettämättä, mutta ei niistä kovin isoa laskua pitäisi tulla.
  13. Ei itketty kumpainenkaan hääpäivänä. Seuraavana päivänä häälahjoja ja korttien värssyjä tutkiskellessamme sitäkin enemmän. ;o) Oli hieman tunteet pinnassa.
  14. Minä sain huomenlahjaksi matkalahjakortin ulkomaille.
  15. Sain lauantaina aamulla tekstiviestin, joka kehoitti pakkaamaan mukaan yökamppeet ja tulemaan laiturille (olimme sulhon kanssa mökillä),koska tästä alkaisi elämäni seikkailu. Kaasot ja muut ystävät osasivat järjestää täydellisen yllätyksen. Myös sulhanen onnistui pitämään salaisuuden loppuun saakka. Minut haettiin mökkirannasta veneellä. Veneessä tarjoiltiin aamupalaa kuohuviinin kera ja teimme pienen "purjehduksen"ennen kuin jatkoimme matkaa. Päivän ohjelmaan kuului laskeutuminen paloaseman tornista (useita kymmeniä metrejä) köysien varassa, terassia, ruokailua, golfausta ja päivän päätteeksi menimme ihanalle eräkämpälle aivan itärajan tuntumaan. Ystäväni olivat askaroineet aivan mahtavat ruoat, joita nautiskelimme nuotion loisteessa. Morsiussaunassa tehtiin monenlaisia taikoja ja aamuyöntunteina vetäydyimme nukkumaan siskonpetiin. Aivan mahtavat polttarit, minun tyyliseni. Sulhanen palasi maanantaina 3 päivää kestäneiltä polttareilta, jotka suuntautuivat Ruisrockiin. Meno oli kuulemma ollut mitä mainiointa!
  16. Meille ei tule opastekyltteihin nimiä lainkaan. Askaroimme vanerista south park-hahmot (morsian ja sulhanen, joilla meidän piirteitä), jotka opastavat vieraat juhlapaikalle. Kutsun yhteydessä (ja häänettisivuillamme) mainitsimme ko. hahmoista, joiden avulla suunnistaa. Kyltit maalattiin viikonloppuna ja hienot tuli!
  17. Askartelimme itse kutsut, joissa on pellavakankaalle painettu meidän valokuva (käsitelty) ja teksti "kutsu". Kutsun "runkona" vesiväripaperi, joka oli tarpeeksi jämäkkää. Tekstiosat teetätimme kopiontiliikkeessä. 77 kutsua, kirjekuoret + postimerkit tulivat maksamaan noin 150e.
  18. Pakko lisätä vielä tuohon pukuvuokraamokeskusteluun, että kävin kysymässä josko tässä nimeltämainitsemattomassa pukuvuokraamossa olisi ollut jotain vaatteita morsiustytölle. Oli kyllä niin tympeätä vastaanotto. Pilasin varmaan arvon rouvan päivän, kun kyselin mekoista. Joo. ei sinne enää toista kertaa!
  19. Minulla serkkuni (joka on maskeeraaja) lupautui hoitamaan meikkauksen hääpäivän aamuna. Sikäli todella hyvä, että voimme rauhassa sopia mekistä, niin tuleepahan semmoinen, mistä pidän!
  20. Kannattaa ehkä kysyä kouluilta millaisia pöytiä siellä on ja lainaavatko niitä. Itse joudun mahdollisesti myös pöytien metsästykseen.
  21. kakkupolkaisu känniörvellys iskelmämusiikki
  22. Häiden aikaan 3x25 vuotta
  23. Varasimme kirkon muutamia viikkoja sitten ja nyt vappuna (07) pyysin kaasoja tehtäviinsä. Häitä tanssitaan vasta heinäkuussa -08, eli vähän reilu vuosi ennen.
  24. Noista ompelijoista kun olette jutelleet, niin pakko on mainostaa erästä ompelijaa Outokummusta. Matkaa tietty tulee Joensuusta, mutta ammattitaitoa löytyy. Kyseinen ompelija teki lukioaikana useille tuttaville vanhojentanssimekot (hyvin onnistuivat) ja itse teetin hänellä puvun ylioppilasjuhliin ja olin erittäin tyytyväinen saamaani palveluun ja työn laatuun. Jos matka ei kammota, niin kannattanee ottaa yhteyttä