Jump to content
Naimisiin.info

sappe

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sappe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sappe

    tanssikielto harmittaa :(

    Oho, kuulostaapas tiukkapipoiselta..
  2. Muistaakseni tulee maksamaan 160e, sisältäen potrettikuvat miljöössä ja vihkimisen kuvauksen.
  3. Meillä myös tulossa häät tilausravintolassa. Yksi iso pointti oli erittäin korkeatasoinen ruoka (hakkaa tavispitopalvelusapuskat mennen tullen ), toinen juuri se helppous. Ei tarvitse roudata pulloja eikä ihmetellä siivousta, ei maksaa erikseen tarjoilijoista jne. Ei tule muita kustannuksia kuin ruoka ja juoma. (Monissa juhlapaikoissa kun näkyy olevan erillisveloitukset pöytäliinoista, serveteistä ja ties mistä.) Meille sanottiinkin, että itse voitte tulla sitten vain juhlimaan. Pienehköllä vierasmäärällä (40-50) edes hinnassa ei ollut eroa juhlapaikkaan, johon olisi saanut viedä omat juomat.
  4. Tunnen. Paitsi ehkä siinä tapauksessa, että tulee yllätysaveceja. ;D (Kaverit siis kutsutaan seuralaisineen, vaikkei tyttö-/poikaystävää tunnettaisikaan.)
  5. sappe

    Kreikan Parga

    Olimme muistaakseni keväällä 2003 Pargassa, ja ympäristön pikkuteillä ja -poluilla näimme useammankin käärmeen. Karkuun menivät vimmatusti. En usko, että käärmeistä on harmia rannoilla, teillä tai kaupunkialueella, jos menee pusikoihin rämpimään, kannattaa hieman tömistellä ja pitää meteliä. Pitäisin Pargaa oikeinkin hyvänä häämatkakohteena, maisemallisesti se on kauneimpia Kreikan kohteita joissa olen käynyt. Romanttisista näköalakahviloista -ja ravintoistakaan ei ole suoranaista haittaa. ;D Jos kaipaa suurkaupunkihenkistä "tekemistä", Parga ei varmaankaan ole ihan ykköskohde, tosin sen luulisi olevan itsestään selvää. Sen sijaan patikoimiseen oikeinkin loistavaa seutua!
  6. Eipä juuri mikään. Ainakaan vielä (häät syksyllä). Enintään se, että itken koko ajan. ;D
  7. sappe

    Kreikka

    Korfu on ihana saari! Kaunis ja vehreä. Gouviassa en ole kylläkään koskaan käynyt. Pääkaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, etenkin venetsialaistyylinen vanha kaupunki.
  8. Tilavuokraa ei ole, ruuat ja juomat eivät tosin ole aivan ilmaisia.
×
×
  • Create New...