Sukka

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Yksissä häissä jossa olin vieraana oli jokaiselle vieraalle oma ohjelmalappunen. Se oli tehty tavallisesta A4-paperista, kääritty rullalle ja sidottu nauhalla kiinni. Musta tuo toimi siinä missä muutkin ratkaisut. Kaikki ei kyllä muistaakseni edes jaksaneet vilkaista omaa kääröään, vaan kurkkivat naapurin ohjelmaa. Paperilla oli yhdellä puolella siis ohjelma ja toisella puolelle juhlissa lauletun yhteislaulun sanat.
 2. Me tilaamme kukat Heli Mikkoselta syyskuussa oleviin häihimme. Kävimme viime viikolla tapaamassa Heliä ja hän ainakin vaikutti ihan asialliselta ja mukavalta ihmiseltä. Itselläni ei ollut kuin suuntaa antavia ideoita kimpuista ja Heli auttoi esittelemällä erilaisia kukkia ja näyttämällä lehdistä kuvia erilaisista kimpuista. En osaa kuitenkaan vielä sanoa kimppujen laadusta mitään, koska häät tosiaan vasta syyskuussa, mutta ensivaikutelma oli ainakin ihan hyvä. Helillä oli myös kansiossa kuvia tekemistään pöytäkoristeista ja hääkimpuista ja ne näyttivät mielestäni hienoilta. Kukiksi meille tulee liljoja ja Heli arvoi hääkimpun hinnaksi n. 60 euroa. Lisäksi tilasimme 6 liljakimppua pöytiin, bouffet-pöytään isomman asetelman, 2 kalla-viehettä sekä murattia aseteltavaksi pöydille ja kakkutelineeseen. Hinta-arvio tälle kaikelle morsiuskimppu mukaanluettuna pyöri n. 300 euron paikkeilla. Lisäksi Hupli laittaa koristeet paikoilleen mikäli heiltä on tilattu pitopalvelu, joten se helpottaa hieman hääpäivän aikataulua. Lisäksi viime kesänä eräissä tuttujemme häissä oli Heliltä hankitut pöytäkoristeet ja ne olivat todella hienoja ja kestäviä. Saimme nimittäin kukkia häistä kotiin mukaan ja ne kestivät useita päiviä vielä häiden jälkeenkin.
 3. Selvä, kiitos tiedosta! Eiköhän me tuohon Leonardo expressiin olla kallistumassa. Pitää vaan sitten varata tosiaan riittävästi aikaa, jos junien myöhästely pelottaa.
 4. Olisiko teillä Rooman matkaajilla neuvoja siihen, kuinka Roomasta lentokentälle kannattaisi matkustaa? Ollaan sinne lähdössä häämatkalle syyskuun alussa. Oppaiden mukaan lentokentälle menee sekä juna että metro, mutta monissa nettikeskusteluissa moititaan junien olevan usein myöhässä ja ettei niitä kannata käyttää lentokentälle menemiseen. Voiko juniin teidän kokemuksenne mukaan luottaa vai onko taksi kannattavampi vaihtoehto (joskin se tulee varmasti kalliimmaksi)? :-?
 5. Onpa mukava lukea muiden kokemuksia Italiasta! Mekin ollaan suuntaamassa sinne häämatkalle syyskuussa. Onko kellään kokemusta tai vinkkejä auton vuokraamisesta? Suunnitelmissa olisi siis vuokrata auto ja lähteä Roomasta kohti pohjoista, mahdollisesti Firenzeen, Gardajärvelle ja Veneziaan. Hirvittää vaan kaikki kirjoitukset liikenteen hulluudesta ja onnettomuuksien määrästä Italiassa. :-/ Uskaltaako sinne sekaan mennä, jos haluaa hengissä päästä kotiin?
 6. Meidän kakkuun tulee tämmöinen possukoriste (jos saan tän kuvan näkymään...).
 7. Olin Johteenhovissa viime kesänä veljeni häissä vieraana ja täytyy kyllä sanoa, että paikka oli oikein tunnelmallinen ja tuntui toimivan hyvin. Ruokailu oli siinä päärakennuksessa ja myöhemmin siirryttiin tanssimaan ja kuuntelemaan bändiä siihen toiseen rakennukseen (onpas selkeä kuvaus :). Illalla oli grilli ja sauna lämpimänä. Kaikki vieraat tuntuivat viihtyvän ja juhlat jatkuivat pitkälle yöhön osittain juurikin varmaan siksi, että juhlapaikalla pystyi yöpymään. Minä en ainakaan näin häävieraan näkökulmasta keksi mitään valitettavaa.