Jump to content
Naimisiin.info

minnamiettiva

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minnamiettiva kaikki viestit

  1. Hei! Oisko kellään vinkkejä mitä voisi käyttää pionin sijaan helmikuisissa häissä esimerkiksi kallan kanssa? Pionit on niiii-iiin ihania, mutta valitettavasti niitä ei saa edes Hollannista helmikuussa.
  2. Hei! Onko vinkkejä, kaivattaan kivaa saunatilaa Tampereelta?
  3. minnamiettiva

    Onnittelu"jono" jo kirkossa

    Itse ajattelin asiaa niin, että meitä onniteltais kirkossa ja sitten juhlapaikalla on vanhemmat vieraita vastassa ja heitä käteltäis siinä vaiheessa. Meillä on valokuvaus kirkon jälkeen, joten vanhemmat ohjaavat vieraat juhlapaikalle ja omille paikoilleen. Koska on talvihäät, niin kukaan ei jää ulos odottelemaan hääparia.
  4. Hei! Onko hölmö idea, että hääparia onniteltaisiin jo kirkossa? Eli hääpari lähtisi kävelemään alttarilta ja jäisi seisomaan ennen ovea ja sitten, kun vieraat kävelevät siitä ohi niin onnittelu tapahtuisi samalla? Ettei sitten juhlapaikalla tarvitsisi muodostaa erikseen "onnittelujonoa", kun kirkossa kaikki kuitenkin kävelee "jonossa" hääparin ohi. Kertokaa mitä mieltä olette?
  5. Hei, olen ajatellut talvihäihimme karpaloboolia. Onko kellään hyviä vinkkejä mitä siihen voisi laittaa ettei tule liian äklöä?
×
×
  • Create New...