Jossukka

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Jossukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Äitiyslomalainen ja -rahalainen täällä! Varojen vähyydestä johtuen piti käyttää mielikuvitusta. Eli ostan miehelleni 10 dvd:tä, hänen lempinäyttelijänsä elokuvia, suomalaisia klassikoita yms. Laitan ne cd-"salkkuun" ja jokaisen elokuvan kohdalle myös jonkun rakkausrunon tms. laulun sanoja. Mieheni tekee reissuhommia, niin hän katselee paljon elokuvia hotelleissa. Tai ehkä vain 9 elokuvaa ja viimeiseen väliin valokuva-cd meidän lapsista ja elämästä yhdessä? Vielä on aikaa kuukauden päivät hioa tätä ideaa.
 2. Ensimmäinen värssy on ollut yleensä siinä päällimmäisessä paperissa. Ja juonnossa olen pyytänyt vieraita auttamaan yhden lahjan antamisessa.. Toisella kertaa bestman luki ekan värssyn ja toisella luin itse. ;D
 3. Ennen leikin aloittamista kerrotaan juhlaväelle, että laatikkoa ei saa viedä morsiusparille, ennenkuin niin aivan suoraan käsketään. Olen vetänyt kyseisen leikin kaksissa häissä ja mukavaa oli. Me käärimme lahjapaketin kerros kerrokselta ja runonpätkä joka kerrokseen kirjoitettiin valkoiselle paperille. Paperi sitten teipattiin lahjapaperiin. Leikin vetäjän pitää olla reippaana mikin kanssa seuraamassa leikkiä ja puuttua asiaan, jos on tarvis. Minä ohjailin erästä hieman huppelissa olevaa miestä, kun hän meinasi ohjeistuksesta huolimatta antaa laatikon morsiamelle liian aikaisin. Kaunein mekko löytyi sitten vieraan päältä ja sillä hyvä. Lahjoina meillä oli kuoharipullo ja kaksi lasia (näiden kanssa kehotettiin vielä varovaisuuteen) hyvin pakattuna. Toisella kertaa Just married -t-paidat. Hauska leikki, joka vaatii vähän huumorintajua ja itseironiaa. Ei sovi kaikille, mutta niille joille sopii, tuo varmasti naurua ja hymyjä hääpäivään. ;D
 4. Toisaalta kun sen on kuullut jo neljässä häissä niin se ei naurata enää yhtään...........
 5. Muistakaa mainita jo kutsussa että juhlia vietetään teltassa!!! Kerran telttajuhlissa olleena voin kertoa että on varsin ikävä yllätys kun huomaa että on varautunut kesähäihin eli on varsin kevyesti pukeutunut, ja sitten juhlat ovat teltassa jossa lämmittimistä huolimatta oli illalla todella kylmä. Hääpari oli tosin keksinyt mainion idean vieraiden viihtyvyyden takaamiseksi ötököiden suhteen: Hääkarkkien sijasta vieraille jaettiin hyttys-suihkeet johon oli laitettu kauniit etiketit missä oli hääparin nimet ja juhlapäivämäärä.
 6. Sinulle joka pähkäilet haluatko istumajärjestyksen häihisi vai etkö, tässä muutamia mietteitä ja kokemuksia eri versioista.. Tarkka istumajärjestys: Loistava idea kunhan sijoitukset on tarkkaan mietittyjä. Suuren maailman tyyliin kuuluu sekoittaa ihmiset villisti ja vapaasti, ei tuttuja saati pareja samaan pöytään jolloin vieraat tutustuvat paremmin toisiinsa. Toimii hyvin ulkomailla, mutta ikävä kyllä huonosti suomessa jossa ihmiset eivät niin hirveän helposti halua seurustella ventovieraitten kanssa pakosta. Muista myös sijoittaa lapselliset perheet samaan pöytään ihan käytännöllisistä syistä.....kerran minut sijoitettiin erikseen miehestäni 2 ja 3 vuotiaitten lastemme kanssa....oli siinä lystiä kun yritin kestittää yksin molempia lapsia ja samalla seurustella muiden pöytävieraiden kanssa. (Miehelläni oli mukavat hääjuhlat, minä olin ihan loppu ja halusin nopeasti kotiin ) Pöytäkohtainen istumajärjestys: tyyliin "Jossukka Pöytä C", jolloin vieras tietää pöytänsä mutta saa valita itse paikkansa. Tästä versiosta pidän eniten, yleensä kun pöydästä kumminkin löytyy vähintään yksi tuttu. Tuntuu vähän vapaammalta kun tiukka istumajärjestys. Vapaa istumajärjestys: Hauskaa jos olet yksi ensimmäisistä vieraista jolloin saat vapaasti valita mihin sinä ja seuralaisesi/seurueesi istutte, kammotusten kammotus mikäli kuulut siihen porukkaan joka ei heti löytänyt parkkipaikkaa ja tulet viimeisten joukossa juhliin ja joudut etsimään itsellesi sitä yhtä vapaana olevaa jämäpaikkaa jota ei millään tahdo löytyä mistään. Tässä on myösin se vaara että kaikki ennestän tutut istuvat keskenään ja ne muutamat "vieraat vieraat " kyykkivät yskinään jossain. Arvottu istumajärjestys: Hauska uutuus johon törmäsin viime kesänä englannissa. Juhlapaikalle tullessamme saimme alkuskumpan yhteydessä ottaa silinterihatusta numeron (yksi per pari/perhe, meitä ei erotettu) joka kertoi mihin pöytään istuisimme. Valkoiset laput oli yksi henk/ paikka, keltaiset kaksi/paikka, vaaleanpunaiset kolme/paikka jne...systeemi toimi hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä) Morsiammena suosin itse vapaata istumajärjestystä, ettei tarvinnut hirveästi tuhlata aikaansa siihen, mutta vieraana suosin kyllä hyvin järjestettyä istumajärjestystä.
 7. Katajanokan kasino on aivan ihana juhlapaikka, mutta HUOM kolmoistarkastakaa tilaus!! Siskoni häitä oli tarkoitus juhlia siellä pari kesää sitten, ja jo vuotta aiemmin oli kaikki buukkaukset tehty. Huhtikuussa ilmeni että Merisali olikin kaksoisbuukattu eikä talossa ollut muuaallakaan vapaata tilaa,eli siinä sitten seistiin kaksi kuukautta ennen häitä eikä ollut juhlapaikasta tietoakaan. Helsingissä oli silloin täysi mahdottomuus saada järkättyä noin lyhyellä ajalla uutta juhlapaikkaa, joten häitä siirrettiin syksymmälle...ja eri taloon. Siskolla oli kaikki kirjallisena, eli jonkin sortin korvaus siinä tuli, mutta oli se aika v-mäistä huomata vasta siinä vaiheessa kun soitti ravintolaan sopiakseen ruokailusta että "Anteeksi nyt vain mutta ei täällä ole mitään varausta sille päivälle teidän nimellä?!"