Jump to content
Naimisiin.info

~Taateli

Rouva
  • Viestit

    67
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ~Taateli kaikki viestit

  1. Albumista HurttaPiski

    Kolmen koiran kopla, yksi vielä ihan kakara.

    © © 2007

  2. ~Taateli

    HurttaPiski

    Kuvia pikkupedosta
  3. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    Ja tottakai pusutellaan, vieläkö kerran?

    © © 2007

  4. Muutamia "yleisluontoisia" hääkuvia, Kuvien oikeudet 2007 ja Studio Foxy.
  5. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    Ihana alekorista löydetty pöytäkoriste!

    © © 2007

  6. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    Koristelumme teemaa

    © © 2007

  7. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    No turning back!

    © © 2007

  8. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    Upea hääautomme!

    © © 2007

  9. Albumista Hääkuvia elokuu 2007

    Syväniemen kirkko Karttulassa, Kuopion kuppeessa. Kaunis kuin mikä.

    © © 2007

  10. ~Taateli

    Kuopio

    Kopion tähän nyt puuttuvan viestin "vanhalta" foorumilta: Annine kysyy: Voisiko joku kertoa kokemuksia (hyviä tai huonoja...) Kuusenkatveen kievarista? Esim. ruuasta, henkilökunnasta, tilojen toimivuudesta, jne. Kiitos.
  11. ~Taateli

    Kuopio

    Tuolla Hussolassa oli meidänkin häät ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin isäntäparin kanssa! Heti alusta lähtien oli hyvä fiilis paikasta ja homma toimi koko häävalmistelujen ja häiden ajan. Plus tietty häiden jälkeen. Paikka on todella kaunis, ruoka oli todella hyvää (kaikki vieraat, joiden kanssa juttelin, olivat samaa mieltä), emäntä oli aina tavoitettavissa ja oli mitä oli, homma sujui. Voin lämpimästi suositella juhlapaikkaa kenelle tahansa, joka etsii "maalaisromantiikkaa" ja hyvää palvelua.
  12. ~Taateli

    Kuopio

    Hussolassa ovat tulevan viikonlopun häämme. Sen jälkeen osaan kertoa enemmän.
  13. ~Taateli

    Vainoharhaisuus

    Nyt se vainoharhaisuus vasta alkoikin... sain tänään kirjeen "kutsu polttareihisi"... Apuva!
  14. Kylmänviileästi laitoimme lahjatoiveemme rahatoiveena. Tekstinä oli jotain seuraavaan tapaan: "Useamman yhteisen vuoden jäljiltä kaappimme pursuavat jo tavaraa tavaran perään ja varastommekin on ratketa liitoksistaan. Halutessanne muistaa meitä häälahjalla, ensisijaisena toivomuksenamme on, että tavaralahjan sijasta lahja ohjattaisiin häämatkatilillemme (Pankki ja tilinro)" Ja tämän jälkeen oli maininta anopeilla olevasta tavaralahjalistasta. On toiminut ainakin meillä.
  15. Löysin sittenkin ne tummemman vihreät kengät joita etsin. Ja oon ihan lovena. Nahkapohjat (sisä- ja ulkopohjat) ja kanta puuta. Mukana toiset pohjat kannoille (siis jos kannat kuluvat, voi vaihtaa pohjat uusiin.) Näillä varmasti jaksaa koko illan ja yön bailata!
  16. Molempi parempi. Varasin meille huoneen, jossa on molemmat. Ihanaa. Täytyypi kerätä joku kiva "paketti" sitten mukaan otettavaksi. Tai jos vinkkailisi vaikka kaasolle asiasta...
  17. ~Taateli

    Vainoharhaisuus

    Mä olen ollut mukana päättämässä tuota polttariviikonloppuani (3-vuorotyö ja viikonloppuisin paljon kisareissuja), mutta silti ressaan jos se onkin joku muu kuin tuo sovittu! Tuntuu, että olen vainoharhaisista vainoharhaisin... Pelkään ja inhoan kaikenlaisia yllätyksiä ja esiintymisiä, joten minua hermostuttaa ajankohdan lisäksi myös se sisältö. Hui!
  18. ~Taateli

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Ymmärrän millä taustalla aloittaja kirjoittaa, ja olen osittainn samaa mieltä. Polttarithan eivät ole pakollinen asia, vaan tapahtuma jonka ystävä haluaa toiselle järjestää. On toki niitäkin tapauksia, joissa morsian on vaatimalla vaatinut, että polttarit järkätään ja onpa jopa kertonut mitä haluaa tapahtuvan polttareissa. Tuo ehkä on jo liiallisuuksiin vientiä. Kyllähän suuntia saa antaa, mutta koko päivän aikataulua ei tarvitse järkätä. Myös polttarinviettotavoissa on erilaisia tapoja. Joillakin on kuvitelma mitä erikoisemmista ja kalliimmista jutuista, ja mikäs siinä, jos polttariseurueella on varaa ja intoa niitä järjestää. Mutta kun kaikilla ei ole. Se pitää morsiamen/sulhasen hyväksyä, eikä vaatia polttariseuruetta kuluttamaan kahden viikon ruokarahat hänen polttareihinsa. Eli siis; ymmärrän osittain miksi aloittaja kirjoittaa niinkuin kirjoittaa.
  19. Polttarit usein käsitetään juuri sellaiseksi nolaus- ja häväistyspäiväksi. Noh ei, mulle tulee polttarit, mutta mitään rooliasua en päälleni pue, en myy mitään, en esitä mitään. Polttariporukan kanssa rentoudutaan, nautiskellan yhdessäolosta, hyväsä ruuasta ja juomasta, tehdään omalla porukalla kivoja juttuja. Eli siis sellainen tyttöporukan naistenilta. Olen jo alusta lähtien kieltänyt "perinteiset polttarit".
  20. Polarin juoksumittari olisi harkinnassa.
  21. ~Taateli

    Morsiustyttöjen mekot

    ^ Tuohon kaava-asiaan; meillä äiti ompelee kuusi ja seitsämänvuotiaille morsiustytöille mekot Burdan kaavoilla. Kaavat taisivat maksaa noin seitsämän euroa ja löytyivät paikallisesta kangasliikkeestä. Aikalailla samanlaiset kuin ylläolevassa kuvassa. Mukaan tuli myös pukuun sopivan "boleron" kaavat.
  22. ~Taateli

    Morsiustyttöjen mekot

    Oletko vilkaissut tämän foorumin kauppapaikkaa, siellä on myös pikkuneitien pukuja usein myynnissä?
  23. Meilläkin sulholla on saketti. Pituutta 185 ja painoa varmaan joku 90 häiden aikaan. Hyvältä näyttää!
  24. Tietääpi, ja pystyy lukemaan kirjoituksiani milloin vain. Olen "kesto"kirjautunut foorumille. En ole kysellyt onko käynyt lueskelemassa... ;D
  25. Mulla on vapaat kädet touhuta, mies ei osallistu vielä tässä vaiheessa. Eli olen tehnyt tähän asti aikalailla kaiken, ja tulen niin jatkossakin tekemään. Tiedän tasan tarkkaan että sulhoa ei kiinnosta tälläiset "hömpötykset", joita minä sitten mielellään touhuilen. Ehkä tällä yhteiselon historialla jo tuntee toisen ja osaa valita molemmille sopivat asiat. Ollaan sen verran samanhenkisiä asioiden suhteen. Onneksi. Sulhanen tulee sitten mukaan kesänkorvalla.
×
×
  • Create New...