~Taateli

Rouva
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About ~Taateli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio

Recent Profile Visitors

1196 profile views
 1. From the album HurttaPiski

  Kolmen koiran kopla, yksi vielä ihan kakara.

  © © 2007

 2. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  Ja tottakai pusutellaan, vieläkö kerran?

  © © 2007

 3. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  Ihana alekorista löydetty pöytäkoriste!

  © © 2007

 4. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  Koristelumme teemaa

  © © 2007

 5. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  No turning back!

  © © 2007

 6. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  Upea hääautomme!

  © © 2007

 7. From the album Hääkuvia elokuu 2007

  Syväniemen kirkko Karttulassa, Kuopion kuppeessa. Kaunis kuin mikä.

  © © 2007

 8. Kopion tähän nyt puuttuvan viestin "vanhalta" foorumilta: Annine kysyy: Voisiko joku kertoa kokemuksia (hyviä tai huonoja...) Kuusenkatveen kievarista? Esim. ruuasta, henkilökunnasta, tilojen toimivuudesta, jne. Kiitos.
 9. Tuolla Hussolassa oli meidänkin häät ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin isäntäparin kanssa! Heti alusta lähtien oli hyvä fiilis paikasta ja homma toimi koko häävalmistelujen ja häiden ajan. Plus tietty häiden jälkeen. Paikka on todella kaunis, ruoka oli todella hyvää (kaikki vieraat, joiden kanssa juttelin, olivat samaa mieltä), emäntä oli aina tavoitettavissa ja oli mitä oli, homma sujui. Voin lämpimästi suositella juhlapaikkaa kenelle tahansa, joka etsii "maalaisromantiikkaa" ja hyvää palvelua.
 10. Hussolassa ovat tulevan viikonlopun häämme. Sen jälkeen osaan kertoa enemmän.
 11. Nyt se vainoharhaisuus vasta alkoikin... sain tänään kirjeen "kutsu polttareihisi"... Apuva!
 12. Kylmänviileästi laitoimme lahjatoiveemme rahatoiveena. Tekstinä oli jotain seuraavaan tapaan: "Useamman yhteisen vuoden jäljiltä kaappimme pursuavat jo tavaraa tavaran perään ja varastommekin on ratketa liitoksistaan. Halutessanne muistaa meitä häälahjalla, ensisijaisena toivomuksenamme on, että tavaralahjan sijasta lahja ohjattaisiin häämatkatilillemme (Pankki ja tilinro)" Ja tämän jälkeen oli maininta anopeilla olevasta tavaralahjalistasta. On toiminut ainakin meillä.
 13. Löysin sittenkin ne tummemman vihreät kengät joita etsin. Ja oon ihan lovena. Nahkapohjat (sisä- ja ulkopohjat) ja kanta puuta. Mukana toiset pohjat kannoille (siis jos kannat kuluvat, voi vaihtaa pohjat uusiin.) Näillä varmasti jaksaa koko illan ja yön bailata!
 14. Molempi parempi. Varasin meille huoneen, jossa on molemmat. Ihanaa. Täytyypi kerätä joku kiva "paketti" sitten mukaan otettavaksi. Tai jos vinkkailisi vaikka kaasolle asiasta...
 15. Mä olen ollut mukana päättämässä tuota polttariviikonloppuani (3-vuorotyö ja viikonloppuisin paljon kisareissuja), mutta silti ressaan jos se onkin joku muu kuin tuo sovittu! Tuntuu, että olen vainoharhaisista vainoharhaisin... Pelkään ja inhoan kaikenlaisia yllätyksiä ja esiintymisiä, joten minua hermostuttaa ajankohdan lisäksi myös se sisältö. Hui!