BettyPage

Morsian
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

About BettyPage

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sun puolelta olisi kohteliasta kutsua heidät, ja osoittaa täten että he ovat tervetulleita. Mutta äitisi tehtävä on maksaa heidän ruokailunsa. Jos hääruokailu maksaa n. 30e/hlö, niin pyydät äidiltäsi 60e hääkassaan. Minun ajatusmaailmassani tuo olisi itsestäänselvyys- jos äitisi heidät haluaa paikalle niin hän maksakoot ruokailun. Tuskin heidän läsnäolonsa kuitenkaan sinua muuten häiritsee, vaan se ylimääränen rahanmeno vaan, eikö?
 2. Me päätettiin ettei kutsuta ketään- niin voidaan sanoa se sama kaikille.
 3. Aaah, no selvä. Kiitos.
 4. Eikös hääpäivän päättäminen tarkoita että on kihloissa? Exän kanssa siis vaihdettiin sormukset, mutta ei sovittu hääpäivää. Nykyisen kanssa taas ei olla sormuksia vaihdettu mutta häävuodesta ollaan päätetty.
 5. Mä olen luullut aina että olen ollut joskus kihloissa, kun vaihdettiin exän kanssa sormuksia, mutta sitten selviskin että koska hääpäivää ei oltu sovittu eikä siitä ees puhuttu, niin en ole teoriassa koskaan kihloissa ollutkaan. Tekisi kyllä mieli vaihtaa sormukset nyt, mutta kun tarkkaa hääpäivää ei vielä ole, häävuosi vaan, niin sekin tuntuis tyhmältä. Mutta varmaan mä romanttisesti kosin miestä kuitenkin.
 6. Itse maksetaan, säästörahalla.
 7. Mua ärsyttää suunnattomasti kun kaveri joka on valokuvaaja, katsoo mun ottamia kuvia joihin itse olen tyytyväinen. Ja joka saamarin kerta pitää kommentoida jotakin aukkoa tai valotusta tms. ja koskaan ei voi sanoa että no onpas kiva kuva. Minusta on itsestäänselvää että 10v valokuvannut ammattilainen ottaa teknisesti laadukkaampia kuvia kuin minä, jonka kamera on marketin digipokkari, muutenhan kaikki olisi kuvauksen ammattilaisia. Mä en suoraan sanoen edes halua näyttää tälle kaverille ottamiani kuvia, kun aina kommentti on joku ylimielinen "no jos minä olisin ottanut niin..." . Ja sitten tällä tyypillä on naamakirja täynnä ottamiaan taidekuvia, ja onhan ne hienoja joo, mutta kun mä otan kuvat nimenomaan siten että minusta epätarkat ja suunnittelemattomat tilannekuvat ovat mulle parhaita kuvia. En mä halua TÄYDELLISTÄ kuvaa hääpäivänäkään, vaan haluan niitä kameran piuhoja linssin eteen ja haluan vääriä varjoja, valottuneita otoksia ja pimeitä kuvia onnistuneiden seassa. Haluan punaisia silmiä ja tärähtäneitä kuvia. Mulle valokuvat ovat osa elämää, ja elämä ei ole siloteltua ja täydellistä, enkä mä halua että hääpäivänä mun leuassa oleva luomi häviää kuvista tai kaksoisleuka haihtuu phtotarissa. Hääpäiväni kuvissa pitää näkyä elämä kaikessa karuudessaan, ja pelkään aiheellisesti että ammattikuvaaja tekee kuvista häälehtien kaltaisia täydellisiä kuvia. Ei kiitos mulle. Enkä halua studiokuvia, enkä teennäistä posetusta puun alla kuvaajan sparratessa meitä posettamaan kybällä. Varmaan tämä ammattilaiskuvaaja-kaveri riehuu sen kameransa kanssa meidänkin häissä joka tapauksessa ja kuvailee joitain horsmia inspiraationsa yllyttämänä, mutta se on sitten hänen oma valintansa. En mä aio maksaa jollekin siitä että se muuttaa meidän arkipäiväisen tylsät ja elämältä maistuvat häät satuhäiksi.
 8. Esa Kivivuori: Jos tehtäisiin gallup ihmisten keskuudessa, että onko perinteinen kirkko kauniimpi kuin moderni betonineliö, niin lupaan syödä huntuni jos suurin osa ihmistä ei kannattaisi perinteistä kirkkoa. Kirkkoon mielletään tietyllä tavalla vanhanaikaisuus, perinteisyys jne. joten minusta näitä moderneja möhkäleitä voitaisiin rakentaa siten, että siellä modernissa mekassa sitten olisi homopapit- naispapit ja transsukirkkoherrat kaikki tyynni, niin modernin kirkon kannattajat saisi veisata siellä virsikirjaan sopimattomia, maallisia lauluja ja perinteisessä kirkossa veisataan Hoosiannaa heteropappien kanssa. Pliis, löytäkää tämän tekstin sisältä sarkasmia, koska sitä on.. ja paljon.
 9. Mulle ei tule kaasoa, enkä suoraan sanoen näe tarvettakaan. Meillä tosin onkin häät sellasessa paikassa että kaasoilu ois lähes brassailua, kun ite paikka on niin arkinen. Ei tuu ohjelmia eikä seremoniamestareita tms. ja istumajärjestys on vapaa, ja ite saan meikkipussukkani kannettua eli kaaso olis työtön mein häissä kuitenkin.
 10. Mä en suosittele kenellekään morsiuspuvun hankkimista esim. vuotta ennen häitä. Ite aion hankkia sen paria kk ennen, ja jos teetän niin puoli vuotta ennakkoon menen ompelijan puheille. Oon nähny nii paljon morsiamia jotka KYLLÄSTYY pukuunsa kun sitä on soviteltu ja ihasteltu jo vuotta ennen. Eikä se oo erityisen innostava se pukukaan enää hääpäivänä kun se on tököttäny kaapissa vuoden päivät. Tää on selkeesti mun mielipide vaan, kaiketikin kaikki ei oo nii vaihteluhaluisia kun minä.
 11. Tarkoitatko talkkia? Sokoksissa myydään Icon-merkkisiä stayupeja.Niissä on paksu silikonireuna ja ovat persjalkaisille oikein hyvän pituiset. Siis se pienin koko niistä. Nimim.KOKEMUS ;D
 12. On kyllä älyttömän kaunis morsian tää Piritta ja tuo kimppu on IHANA :-X (ehkä kopioin )
 13. Juu,itselläni on sekä sukkanauhasukat ja stay-upit,ja ensimmäisissä tosiaan ei ole sitä silikonia. Ne pysyvät ylhäällä vaan sukkanauhoen ansiosta. Mulla oli koko ajan epävarma olo sukkanauhasukissa,kun tuntui että ne tippuu :-/ Kätän sukkanauhojen kanssa siis stayupeja,ja ihan saman asian ajaa,paitsi että stayupit pysyy paikoillaan ja sukanauhat on ns.koristeena vaan kiinni sukissa.
 14. Niin ja lisättäkööt vielä jatkeeksi,että kyllähän se niin on että tähtiartistit ovat itse hääpari,ja heitä on tultu juhlimaan ja kaikkien huomio kiinnittyy ilman muuta hääpariin,halusi pari sitä tai ei,tai yrittää siinä joku ängetä parrasvalojen paisteeseen tai ei Sukuhäissä ollessani,jossa oli morsiamella ei-valkoiset kotelomekko ja bleiseri,ja monella vieraalla juhlavammat asut,oli itse hääpari silti päivän päätähtenä,eikä sillä loppujen lopuksi ole mitään väliä miten pukeutuu kukakin,eikö..?Kaikki tietää keiden häistä on kyse,ja ketkä menee naimisiin. Tosin silti on melko mautonta vieraan pukeutua valkoiseen,mutta ei siitä pitäis hääparin murehtia,se on tosiaan vieraan oma nolous,mielestäni.. (minua hävetti eräissä hautajaisissa viime talvena,kun älysin varanneeni pakkasten varalle kirkkaan punaisen pipon : Siinä sitä seistiin haudan reunalla kun kärpässieni,jokaisessa valokuvassa erottuu mun lätsä sieltä keskeltä..JA SE OLI MUN NOLO,vannon sen 8-) )
 15. Mä taidan olla vähän kieroon kasvanut,mutta musta vois olla siistiä jos vaikka molemmilla anopeilla olis samanlaiset,valkoiset jakkupuvut,ja kaasolla myös,tosin ei jakkua vaan esim.kotelomekko vaan. : Tavallaan päivän 4 tärkeintä naista erottuis kunnolla,ja koska oma pukuni tulee olemaan SELVÄSTI hääpuku isolla helmalla ja vannehameella,ei olis pelkoa erehdyksestä Mut ehkä se on eriasia,kun tästä ei oltu sovittu morsiamen kanssa. Mä en kyllä muutenkaan usko et kukaan vie huomiota itse hääparista.Onhan bestmanillakin samanlainen puku (yleensä) kun sulhasella,eikä kukaan niitä sekoita toisiinsa,joten kyllä sen morsiamen sieltä löytää vaikka vierailla olis kaikilla valkoiset puvut. Enemmän närkästytti sukulaisnaisen kommentti,että hän ei nyt uskalla ostaa mitään tosi hienoa juhlapukua eikä käydä edes kampaajalla,koska morsiamen kuuluu olla päivän kaunein eikä vieras saa viedä huomiota> Ja ärsyttävää oli se,että tämä nuori nainen tosiaan kuvittelee itsestään vähän liikoja kun moista suustaan päästää.Lisäsi vielä,että täytynee meikata hillitysti ja pukeutua minimalistisesti,koska onhan se OIKEESTI noloa jos jotain vierasta katsotaan kirkossa morsiamen sijaan > > > Vähemmän ärsyttäis tieto siitä,että tämä leveilijä pukeutuis valkoiseen kun se,että se tosiaan ajattelee itsestään vähän suuria.(vaikkakin kaunis ihminen on,ei siinä mitään.) Pisteet hälle tosin siitä,että tosiaan EI meinaa lyödä morsianta laudalta ;D Eikä tuo haittais vaikka yrittäis,koska ei mulla ole mitään tarvetta olla päivän kaunein ja tosiaan itsensä siinä nolaa jos jotain yrittäisi.Hääparin avioliittoahan siinä kuitenki juhlitaan,eikä päivän kauneinta naista