Pubba

Rouva
 • Content count

  184
 • Joined

 • Last visited

About Pubba

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. En tiedä oonko mä tänne vastannut jo, mutta yksi kauneimpia mun mielestä on Hirvensalmen kirkko Etelä-Savossa.
 2. Karonin alueen läpi meni kaksi tietä oikeastaan ja tuo on niistä toinen. Ei sitä nyt täysin hiljaiseksi voi sanoa, muttei mun mielestä ollut myöskään mitään suurta meteliä. Ja ihan sellainen normaali leveä mitä niillä siellä on, kaksi kaistaa. Tästä ei nyt varmaan ollut kovinkaan paljon apua
 3. Me oltiin viime kesänä muuten-vaan-reissulla Phuketissa. kahden viikon aikana satoi kahtena päivänä koko päivän ja parina muuna päivänä tuli kuuroja. Muuten ilmat oli oikein hyvät. Tuohon aikaan rannalla on tosi hiljaista eika muita turisteja paljoakaan ole (verrattuna siis talvikauteen). Muutamana päivänä rannalla oli punaiset liput ja snorklausreissulla osa talven snorklauskohteista oli kiinni. Tuon Mövenpickin ohi käveltiin useampana päivänä ja ainakin se näytti tosi kivalta. Siinä oli erikseen vähän kauempana rannasta perushotelli-rakennus, mutta siinä ihan rannan tuntumassa oli tosi tosi kivoja huoneistoja (siinä ekassa rivissä olevat olivat rannan tuntumassa ja muut vähän taaempana). Isot valtavat ikkunat suoraan rannalle ja iso parveke (rannan ja huoneistojen välissä tie, eivät siisolleet ihan rannassa).
 4. Kirkossa, kun marssi alkoi soimaan ja ovet avattiin. Seisottiin jännittyneinä käsi kädessä ja puristin ihan hulluna miehen kättä. Juhlassa tanssi isän kanssa ihan loppuillasta, kun se vihdoin ja viimein uskaltautui. Meillä ei häävalssin jälkeen tanssittu perinteistä tanssia isien ja appivanhempien kanssa, koska isäni ei osaa tanssia. Se ei ole omien häidensä jälkeen tanssinut kertaakaan (kymmeniä vuosia sitten). Olin tosi liikuttunut.
 5. Olipa kiva kuulla vielä tuoreita kommentteja juuri ennen lähtöä. MS-80! taidan vielä laittaa YV:täkin perään...
 6. näin mäkin ajattelin ensin, mutta äiti ehti neuloa mulle lyhyen jakun: muoks.kuva pois
 7. Kiva että kuulumisista on hyötyä! Ruokaa sai toki santsata mielin määrin, omistaja oli vain nostelemassa lautasille pääruokaa (lienee nopeuttaakseen toimintaa). Kakku oli tietenkin laskettu aika lailla tarkkaan eikä sitä varmaan niin tulekaan santsattua. Tarjoiluastioista en muista kovinkaan paljon. Yleensä kyllä kiinnitän huomiota, jos on jotain erityisen kamalaa ym.mutta nyt ei ollut mitään sellaista Salaatit olivat muistaakseni korkeiden jalkojen päällä laakeissa astioissa kauniisti esillä. Illalla juhlapaikalle tuli isohko rock/punk-bändi soittamaan kunnon keikan (juu, ei ollut ihan perinteiset häät ). Ei kaikunut yhtään. Lavalla pidettiin myös puheita ja otettiin ryhmäpotretti. voin kirjoitella toisella kerralla lisää, kone tökkii jostain syystä tänään todella pahasti eikä kirjoittaminen meinaa sujua.
 8. Mä olin tuolla häissä muutama viikko sitten ja paikka oli mielestäni ihanan tunnelmallinen. Pihalle oli illan pimetessä laitettu lyhtyjä pöytiin joten siellä oli kiva istuskella aina hetkisen. Ruoka oli todella herkullista. Morsian kommentoi paikan omistajaa varsin persoonalliseksi mutta ihan mukavaksi ja leppoisaksi. Morsiuspari on rento pariskunta eivätkä he olleet esimerkiksi miettineet illan aikataulua kovin tarkkaan. Juhlan tuoksinassa kävi ilmi, että tämä omistaja tuntui stressaavan aikataulun kanssa kaikkein eniten Kaikki sujui kuitenkin näin vieraan näkökulmasta oikeib hyvin. sanoisinko tehokkaasti... tarjoilijat siivosivat pöydistä lautaset ja turhat lasit vauhdilla. Yksi erikoisuus, johon kiinnitin huomioita, oli että omistaja itse seisoi annostelemassa pääruuan vieraille pitopöydän päässä. Samoin oli kakun kanssa, se oli jaettu lautasille valmiiksi. muuten tosiaan kaikki näytti toimivan moitteettomasti ja paikka oli ihana.
 9. Meillä oli aikoinaan sama juttu, koristeluhommiin pääsi aamulla klo 9 ja vihkiminen oli klo14. Käytiin pari viikkoa aikaisemmin juhlapaikalla kokeilemassa pöytien järjestys, ettei juhla-aamuna tarvitse miettiä. Toki meillä oli myös tuo powerpoint-tiedosto mutta jotenkin paikasta saa paremman kuvan, kun kävi ihan paikan päällä. Pöydät on todella helppo kasata ja nostella paikoilleen, oikein yllätyimme miten nopeasti se kävi. Juhla-aamuksi paikalle värvättiin reilusti väkeä hommiin: anoppi ja miehen sisko, sulhanen ja bestman, oma siskoni sekä tämän mies sekä yksi ystävä. Talon puolesta oli vielä asennusmiehet laittamassa valojärjestelmään toivomamme värikalvot (todettiin liian hankalaksi ja aikaa vieväksi alkaa laittaa niitä kiiressä itse, joten siihen kannattaa varata aikaa jos itse tekee...)Klo 11 piti päästää sulhanen ja bm pois. Siihen mennessä oli pöydät paikoillaan liinoitettuna ja juomat kannettu kylmään. Klo 12 olivat lähteneet muutkin koristelijat pois ja siihen mennessä kaikki oli ollut valmista: koristelut, pöytäkortit kaikki. Toki olimme sopineet pitopalvelun kanssa, että he tulevat aikaisemmin (tätä kannattaa hyödyntää!!). Muutama tarjoilija tuli laittamaan paikkoja kuntoon klo 12 muiden poistuessa. He taittelivat lautasliinat ja laittoivat buffet-pöydän, sytyttelivät kynttilät jne. Meillä ei ollut kyllä kovin suuresti koristeita: tuikkuja, lasihelmiä ja ruusun lehtiä jotka sirottelee nopsaan. Olin tehnyt hyvät ohjeet mukaan joten ei edes huolettanut jättää koristeluita muiden huoleksi. Oli oikeastaan ihana tulla paikalle ja nähdä se vasta juhla-asussa, ihana ylläri! seuraavana päivän paikan piti olla tyhjä vasta klo 12, koska muita varauksia ei ollut ja siihen juuri ja juuri ehdittiin. kyselkää vaikka yksärillä lisää jos jotain tulee!
 10. Enne: meillä juhlaväki poltteli ihan siinä ovien vieressä. Heti ovien vieressähän on oikealla puolella (selkä oviin päin) sellainen tila johon voi penkkejä kantaa jne. Siinä ne poltteli eikä sisälle kantautunut yhtään savua. Toki oli ovetkin kiinni ettei suoraan satanut lunta sisään
 11. Juu täällä sitä notkutaan ja odotellaan lähtöä
 12. tarkoitettu nautittavaksi hyvässä seurassa ja hilpeällä mielellä. Saattaa aiheuttaa naurukohtauksia ja lievää huimausta. sivuvaikutukset:tilapäisiä muistikatkoja, huimausta ja horjumista, mahdollisesti asfaltti-ihottumaa. Aamulla kohtalaista tai kovaa päänsärkyä ja pahoinvointia. Jos humaltumisen tarve pitkittyy, käänny lääkärin puoleen.
 13. Parkkipaikoista: Auton sai jättää yön yli holvikellarin pihaan, mutta niin ettei ajo talon sivuitse takapihalle estynyt (kun sieltä ajelee kalustevuokraamon väki ym, ei siis ajele koko ajan vaan jos on tarvetta nini ajavat siitä..) akustiikasta: meillä soitti juhlissa 7 henkinen bändi. vuokrasimme lavan taakse molton-kankaan (sellainen tumma kangas joka vähän kaikuja syö) mutta tuskinpa oli mitenkään pakollinen. Bändille oli ilmoitettu että tilassa saattaa kaikua ja osasivat säätää volyymin sen mukaan. Ei kaikunut eikä ollut liian kova meteli. bestman ja muut puhujat käyttivät mikrofonia, koska sali oli ihan täynnä ja vieraita siis ihan oven suusta toiseen päähän. Muuten olisi voinut ääni hukkua puheensorinaan. iltapalasta en osaa oikein sanoa mitään, meillä se tarjoiltiin muistaaakseni kylmänä. mutta kyllä pätevän pitopalvelun luulisi pystyvän iltapalan järjestämään lämpimänäkin. valokuvista: meillä oli paikalla ammattikuvaaja mutta ihan yhtä lailla onnistui vieraiden kuvat hyvinkin yksinkertaisilla digikameroilla. toivottavasti tästä on yhtään apua!