Jump to content
Naimisiin.info

kata81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kata81's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meidän häihin ei myöskään tule yhtäkään leikkiä . En leiki enää mutenkaan miksi sitten häissä rupeaisin leikkimään :
  2. Ihme kommentteja ihmiset suustaan päästelee ;D. Me ollaan onneksi saatu rauhassa järjestellä oman näköiset häät, eikä kukaan ole päästellyt sammakoita suustaan ;D.
  3. kata81

    Joensuun seutu

    Meille tulee hääkakkuun koristeeksi kaksi oikeaa ruusua . En hirveästi välitä noista hääparikoristeista :.
  4. Meille tulee perinteisesti mansikka kermakakku tuoreista paikallisista mansikoista ;D Mansikakakku on ainut kakku mistä miä tykkään
  5. Mulle tulossa kimppu, johon valkoisia isoja ruusuja maksimissaan 10kpl, pieniä punaisia ruusuja muutamia sekaan ja reilusti vihreää.Lisäksi 3kpl punaisia ruusuja vieheeksi Hinta-arvioksi sain kaikki yhteensä 50-70€
  6. kata81

    Joensuun seutu

    Minä käyn tänään hakemassa pukuni ompelijalta . On ollut siellä korjattavana, saumoista päästetään pari senttiä niin sitten pitäisi olla juuri sopiva :-. Paikka vaikutti ihan luotettavalta ja hyvältä, mutta jäljen nään tänään kun käyn puvun hakemassa. Tämä ompelija on täällä Ilomantsissa, joten siitä ei varmaan ole hyötyä Aimille
  7. kata81

    Joensuun seutu

    Mekin ajateltiin ensin olla ihan vaan kotona yötä, mutta toisaalta ois kiva saada vähän luxusta ja jotain erilaista hääyöksi. Lisäksi meille on totennäköisesti tulossa kotiin myös yöpyjiä, joten saattais olla romantiikka kaukana . Mökin vuokraus on myös ollut mielessä, mutta sinne pitäis sitten kaikki aamiaistarpeet yms. laittaa valmiiksi :. Pitää miettiä vielä...
  8. kata81

    Joensuun seutu

    Missä muut Joensuun morsiamet on ajatelleet vietää hääyönsä . Me ollaan vähän mietitty Kimmeliä yhdeksi vaihtoehdoksi, vaikka täältä onkin sinne matkaa .
  9. kata81

    Joensuun seutu

    Suvi81: Tosi edullisesti oot saanut ;D. Miekin kysyin paljonko se vannehame ois maksanut omaksi ostettuna mitä kokeilin . 65€ ois ollut hintaa, en sitten kehannut ostaa kun uudenkin saa melkein samaan hintaan :-/. Saman vannehameen hinta uutena niiden mukaan 75€.
  10. kata81

    Joensuun seutu

    30€ maksoi, kun vuokrattiin sakettikin tuolta . Jos vuokraa pelkän vannehameen niin 35€. Mulla oli oma hääpuku mukana niin näki hyvin millainen vannehame käy parhaiten .
  11. kata81

    Joensuun seutu

    Me käytiin just viikonloppuna saketti sulholle ja mulle vannehame vuokraamassa tuolta . En tiedä oliko sama myyjä kun teillä, mutta se myyjä mikä sillon oli ei myöskään kovin palvelualtis ollut. Hirmu vähän puhui ja hirmusen hiljaa ettei meinannut selvää saada:-/, mutta eipä tuo haittanuut hirveesti kun sopiva saketti ja vannehame löytyi joka tapauksessa .
  12. kata81

    Joensuun seutu

    Mairo: miekin kävin siellä tammikuussa, eikä tosiaan valikoimaa juuri ollut . Mie taidan ostaa olkaimettomat rintsikat jostain muualta. Niitäkään ei nimittäin ollut kun se kaks mallia tuolla .
  13. kata81

    Joensuun seutu

    Me ei käyty tapahtumassa, mutta ei ilmeisesesti jääty paljosta paitsi . Kaikki hakinnatkin alkaa olla jo aikalailla tehty. Sulholle pitäis vielä käydä sitä sakettia katsomassa . Sormuskin ostettiin pari viikkoa sitten Timanttislta . Nyt pitäis vaan jaksaa vielä reilu 4 kuukautta odottaa, että saisi sen sormeensa .
  14. Ihanaa että on muitakin ketä ei aio leikkiä häissä ;D Meillä on samta ohjelmatnumerot kuin lumitähdellä kimpun ja sukkanauhan heitto voisi ehkä myös ajatella :
  15. kata81

    Joensuun seutu

    Oletteko jo vihkisormuksia ostaneet tai käyneet katselemassa . Mielelläni kuulisin kokemuksia valikoimista, hintaeroista ja palvelusta yleensä. Lähiaikoina varmaan pitäisi ruveta vihkisormusta etsimään ;D.
×
×
  • Create New...