Jump to content
Naimisiin.info

morsian210707

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsian210707 kaikki viestit

  1. Kiitos Nuski! Kävimme tosiaan pari viikkoa sitten ajelemassa paikan päällä lumien sulettua. Piha on luonnollinen, metsä lähellä ja mielestäni sellaisenaan kaunis. Ehkä siihen ovensuuhun tuodaan jotain kukkasia - ei olla vielä päätetty. Tuleeko ne terassin puutuolit siis paikan puolesta?
  2. Hei, Oletko Heidi mennyt itse siis naimisiin Kaupinpuistossa? Millaisia koristeluja te käytitte? Olisi kiva saada jotakin käytännön vinkkejä - me olemme paikan jo varanneet. Oliko esim. terassin tuolit millaiset, pitäisikö sinne itse viedä pöytäliinoja tai jotain? Entä kuinka tanssit onnistuivat aulassa? Istuiko hääpari siinä lasiseinän vieressä vai rappusten vieressä ja paljonko vieraita oli paikalla? Kivoja vinkkejä otetaan mieluusti vastaan....
  3. Moi, Pitikö ruoat ja kaikki toimittaa samana yönä pois? Itse olen ollut siinä uskossa, että sunnuntaina saa keräillä tavaroitaan...
  4. Hei, Mukavaa kuulla suunnitelmia Kaupinpuistosta. Meilläkin on siellä ensi kesänä häät. Tänään kävimme katsastamassa paikan auringonpaisteessa ilman lunta, kaunista metsää ja kiva pihapiiri. Siellä voi juhlia todennäköisesti niin pitkään kuin haluaa, mutta jokainen lisätunti maksaa tietyn summan lisää tarjoilijapalkkiota. Paikan hyvänä puolena on se, että sinne voi viedä omat juomat vaikka menu pitääkin ottaa Linkosuolta.
  5. morsian210707

    Tampere

    Hei! Meilläkin häät tulevana kesänä 21.7.2007 Aleksanterin kirkossa.
  6. Heippatirallaa! Kenellä löytyisi kokemuksia Kaupinpuiston koristelusta?
  7. Heips! Millaisia kokemuksia teillä on Kaupinpuiston aulan koristelusta? Meillä on siellä ensi kesänä häät. Ravintolan puoli on mielestäni hyvin juhlava ja kaunis järvimaisemineen, mutta aula kieltämättä kaipaa jonkinasteista koristelua. Onko kellään ollut sermejä tms? Otan mielelläni hyviä vinkkejä vastaan.
  8. Varasin juuri Pyynikintorin Blummarista ensi kesän erään lauantaipäivän itselleni. Olimme siellä muissa asioissa tällä viikolla ja palvelu oli erittäin asiallista ja ystävällistä.
×
×
  • Create New...