Heliisa

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Heliisa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Livingroom! Kimppu, 4 naisten viehettä, 3 miesten viehettä, morsiusneidoille 4 kimppua, pöytäkukat ja omat hiuskukat tosi ok hintaan. Ja toiveiden mukaiset, joka ajatustasolta tuli hänen ehdotuksien avulla ulos.
 2. 120 kutsuttiin, ja tuli 96. Poisjääneet olivat ulkomailta tai sitten vanhimpia sukulaisia setiä, ettei liikuminen onnistunut enää. Muuten yllätyimme iloisesti että melkein kaikki kynnelle kykenevät tulivat.
 3. löysin Forumin yläkerran Etolasta kivat isot - valkoisen ja vaaleansinisen.
 4. Kelakortti tuli viikon päästä, mitään muuta ei ole tullut sen jälkeen. Töissä sähköpostiosoite tosin vaihtui heti ja sitä kautta tieto levisi tehokkaasti...
 5. Mascarpone, eiköhän ne palaudu kokonaan sullekin...! Jalkahierontaa voisi mieheltä pyytää, se varmasti auttaa. - oisi kyllä melko ällö muisto omista häistä - "Meni varpaista tunto loppuelämäksi!"
 6. pieniä mokia - alushame ratkesi alttarille mennessä, meikit tahriintui kirkossa ennekuin otettiin kuvat armottomassa ulkovalossa, en ehtinyt jutella parin tärkeän ihmisen kanssa, valokuvaaja ei ollut kuvannut juhlia/vieraita riittävästi - osasta ulkomailtakin tulleista on vain häivähdys jossain, samoin muutamasta todella läheisestä ihmisestä.. tuli tilalle kauniita potretteja ystävän puolisoista tms jotka olivat siellä avecina. Mun lapsille ei oltu tarjoiltu kuohuviinilaseja(limulla) kun otetiin alkumaljat. Nämä ei haitanneet tidella mukavia juhlia - paitsi toi viimeinen pikkasen.. valokuvia saadaan haalittua varmasti ystäviltä ja sukulaisilta lisää. SUURI ja varsinainen MOKA: nukuttiin pommiin ja myöhästyttiin häälennolta!! Asia järjestyi kuitenki heti kun myyntikonttorit aukenivat sunnuntaina.
 7. SOLista kannattaa kysellä kokemuksia, esim Kannelmäen SOLlista on ollut hyviä Munkkivuoren taas ei niin hyviä kokemuksia ihan jakkujen ja miestenpukujen osalta. Yksi suht uusi teetetty miesten puku meni kokonaan pilalle tässä jälkimmäisessä, oli ihan tahmainen ja kiiltävä, samoin omat kaikki jakkuni kauluksista oli kirjavia. Sillä hetkellä (pari viikkoa ennen häitä) ei jaksettu lähteä riitelemään, siellä vastuullinen päällikkö kiven kovaan väitti, että vaatteemme ovat niin vanhoja, että ei voi olla mitenkään heidän vikansa. Vaikka oikeasti vaatteen käsittely näytti epätasaiselta, mustan jakkuni toisen kauluksen saumakäänteet oli vaalenneet mutta toinen puoli oli edelleen ihan ok ja musta. Oikeasti harmittaa vielä mutta siinä tilanteessa ei jaksettu lähteä miettimään jatkoa sille... Katsoin tältä palstalta jonkun ihan muun vaihtoehdon hääpuvulle, kiitos vinkeistä!
 8. ei tullut rakkoja ja hyvältä tuntui - mutta, kuten Mascarponella, keskivarpaat oli tunnottomat, meni kyllä puolessatoissa viikossa ohi! mut häämatkalla kävelin varmuudeksi pääasiassa urheilusandaaleissa - ei kyl ehkä kovin hyvin sopinut Rooman kaduille
 9. Just näin mitä Hemuli_07 kertoi, katsottiin kirkon koreografia kaasojen ja bestmanin osalta. Meille tulee myös morsiusneitoja ja siinä kuulemma olisi paras että he + kaasot tulevat selvästi ennen morsianta, näin kuulemma morsian saa riittävästi hänelle kuuluvaa huomiota ja on sekavan näköistä jos kaikki tulee peräkkäin. Oli muuten hyvä käynti!
 10. Kiva tietää, että neuvoja on luvassa, ollaan menossa huomenna harjoittelemaan paikan päälle!
 11. Hei, tuli mieleen, kun on noi portaat, mihin kaaso jää ja missä bestman on??? :-? ja vastaus edelliseen, ollaan menossa lautalla ja laitoimme kutsuunkin lautta-aikataulun.. syyskuussa ei liene ruuhkaa..
 12. Suomenlinnassa koko syksyinen hääpäivä! toivottavasti kesäsäät jatkuu pitkään tänäkin vuonna..
 13. no löytyihän tämä ketju. Itselläni oli häät 'kauan sitten' perinteiseen ja melko kaavamaiseen tyyliin, toteutettu aika lailla vanhempieni neuvojen ja avun mukaan. Silloinkin mentiin 'forever' -mielellä, muttei sitten kuitenkaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan... Nyt on meillä ihana yhteiselo alkamassa ja jonkin ajan päästä häät, joista aiotaan molemmat ennekaikkea nauttia ja iloita, joten aiotaan panostaa juhlan suunnitteluunkin. Kumppanille juhlat on tärkeämpää, koska hänelle eka (ja tietysti ainoa) kerta. Mutta on ihanaa..