Pikkeli

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Pikkeli

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/06/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. En ole omiani ihan lähiaikoina ostanut, mutta viime vuonna kuitenkin. Viime vuoden alkupuolella malli 1277 maksoi noin 750€ ja malli 1288 viime kesänä noin 1200€. Kumpikin valkokultaisena. Tässä vielä kuvat malleista:
 2. Onko Silkkiuikulla tai jollain muulla tietoa kuinka aidon näköisiä nuo Ikean kallat ovat?
 3. Mistä hankit kukat Miss tarski?
 4. Tilasin alkuperäisen kihlani Titanringarilta, myös miehen kihla on samasta firmasta. Omat sormeni ovat melko kapeat, mutta miehen sormet ovat enemmän tuota nakkimakkaraosastoa. Molemmilla sormus on "toiminut" hyvin kunhan siihen ensin tottui, mutta kannattaa kiinnittää huomiota sormuksen kokoon. Me molemmat nimittäin tilasimme puoli kokoa liian suuren sormuksen sovitettuamme matalempia malleja liikkeissä. Jotenkin tuntuu että korkeampi sormus saa olla ihan napakka että ei heilu tai vastaa viereisiin sormiin liikaa.
 5. Konekaiverrus käsittääkseni onnistuu joka paikassa.
 6. Postimaksut taisi olla suunnilleen 30€, tulivat kirjattuna kirjeenä. Toimituksen kesto riippuu siitä kuinka kiire Titanringarilla on. Me tilasimme omamme touko-kesäkuussa, jolloin toimitus luvattiin kuukaudessa. Taisi olla tasan kuukauden kuluttua paketti postissa
 7. Mekin tilattiin kihlat Titanringarilta, suosittelen!
 8. Minäminäminä!!! Naimisiin ollaan jo päästy, pirskeet olisi tarkotus pitää ilmeisesti toukokuussa. Kampaaja, kukat sun muut on vielä miettimättä, juhlapaikaksi tulee ilmeisesti Koivuranta kunhan saan soitettua sinne. Opiskelut vaan vie nyt niin paljon energiaa että ei saa mitään aikaiseksi
 9. Kiitos kauheasti infosta! Selvensi monta asiaa, mutta hoksasitko kysyä kuuluuko pakettiin myös siivous? Ei hirveästi innostaisi lähteä enää seuraavana päivänä itse puunaamaan paikkoja... Olen ollut joskus työpaikan pirskeissä Koivurannassa, joten sunnilleen muistan miltä siellä näyttää. Ja vieraitakin meille tulee vain alle 40, joten hyvin mahdutaan sinne. Pitopalveluita minäkin olen yrittänyt selvittää, mutta eipä ole tullut sopivaa vastaan. Sen kuitenkin tiedän, että esim. Hautaustoimisto Puijolalla on myös pitopalvelu (http://www.puijola.fi/) jos ruokien hommaaminen hautaustoimistolta tunnu liian synkältä Yksi vaihtoehto on, että väsäämme sapuskat itse, mutta saa nyt nähdä mihin päädytään.
 10. ^Kerrotko vaikka yv:llä paljonko Koivurannan vuokra oli? Onko siellä astiat, kahvinkeittimet ym. paikan puolesta? Meillä myös suunnitelmissa pitää hääjuhla ko. paikassa ensi vuoden puolella. Kiitos jo etukäteen!!
 11. Kihlassa on yksi 0,08 karaatin timantti ja vihkissä viisi samankokoista kiveä.
 12. ^ Riippuu toki, mutta SAMAN sormuksen hinta platinaisena on valkokultaan verrattuna on viisinkertainen. Kysyin kihloja etsiessämme kultasepältä tarjousta yhdestä sormuksesta valkokultaisena ja platinaisena, valkokultainen olisi maksanut noin 400€, platinainen 2000€... Muoks. Platina on harvinaista metallia, se siinä maksaa
 13. Mulla on platinainen rivari oikeassa nimettömässä. On ollut nyt reilut kolme vuotta ja naarmuja on tullut samalla lailla kuin muihinkin sormuksiin. Väri on kesäisen kiillotuksen jälkeen palautunut vähän harmahtavaksi, mielestäni metallisemman värinen kuin valkokulta tai hopea. Toisilla kuitenkaan eroa ei värissä huomaa. Hinnoista sen verran, että maksaa noin 5 kertaa enemmän kuin valkokulta.
 14. Onko kukaan törmännyt titaani/teräskihloihin Oulun koruliikkeissä? Millainen valikoima/hintataso?