kameletontti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kameletontti

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    hyvinkää
  1. Kaaso tahtoo eräänlaisen puvun ja minä taas hänelle toisenlaisen puvun. Minä maksan, niin enkös minä saa päättääkin? Mitenkä kauniisti sanoisi että nyt puet tuollaisen ja piste? ;D en halua ilmiriitaa..
  2. Mitä antaa miehelle jolla on jo kaikkea? yhtä vaikeaa aina synttereinä ja vuosipäivinä..*huokaus* pakettiautostahan tuo haaveilee mutta siihen ei taida ihan äkkiä olla varaa mistään picnik hössötyksistä ei mies myöskään perusta. Ääärh! Onneksi on vielä aikaa miettiä..
  3. ah,niin tuttua täälläkin. Mies ihmettelee suuresti täälläkin miksi pitäisi juhlatilat ja ainakin vieraslistat laatia yli vuotta ennen häitä. Joka kerta kun jotakin hää asiaa edes pienesti puheessa sivuutan tai kysyn hänen mielipidettään alkaa hervoon silmien pyöritys *naurua*. Mutta kyllä meilläkin sulhasen suu auki loksahti kun juhlapaikka varattiin n.viikko sitten ja siinä samalla herra kuuli että on ensi kesä jo melkein täynnä varauksia.
  4. Häänsä Savelan kartanossa pitäneet, miten ja minne olette bändinne laittaneet?? Varasimme paikan, häitä tanssitaan syyskuussa, mutta nyt myöhemmin mietittynä, mihin ihmeeseen sinne tanssiliiteriin bändin kamoineen saa ängettyä? dj;tä olen etsinyt, mutta onhan heilläkin paljon tavaraa keikalla mukana. En halua kuitenkaan paikka varausta perua, mutta silti bändi asia kummittelee nyt jo mielessä.
  5. Minä ainakin tulen sanomaan niinkuin asiat ovat. En todellakaan ala kestitsemään ihmisiä joita en tunne tai joihin en pidä yhteyttä ollenkaan. Esimerkkeinä pohjoisessa asuva täti jota en ole nähnyt melkein 14 vuoteen tai entisten koulukavereiden poikakaverit joita en edes tunne. Miehen kanssa sovittu,että katto on 20 hlö kummaltakin, siihen täytyy sisällyttää ystävät ja suku. Kaikenmaaílman serkut ja hyvänpäivän tutut jos kutsuisi tulisi häihin ainakin 90 ihmistä. Kyllä niille rahoille parempaakin käyttöä on jotka menisivät siihen että ruokkisin tuollaisen määrän. Mummoni on ainakin jo vetänyt ilmeisesti herneen nenään kun en puolta sukua omalta puoleltani kutsu. Anoppi tulee olemaan toinen joka herneen nenäänsä tulee 99% varmuudella vetämään : en jaksa stressata. Meidän häät, ei muiden.
  6. Savelan pitokartano 1.9.2007
  7. Minusta tulee Rouva Sillanpää eli laiturinloppu :
  8. Pidän sormusta aina kun en ole töissä tai en leivo. On jotenkin alaston olo heti jos sormus ei ole sormessa :
  9. Mielessä on jo sormus jonka haluan kalevan sarjasta. Kiertelin liikkeitä vantaalla päin, mutta petyin pahasti kun eivät pidä kuulemma esillä kalevalan sormuksia :-/ olisi ollut kiva katsoa sormusta ihan luonnossa ja kunnolla. En viitsisi kuitenkaan helsinkiin asti lähteä sellaista katsomaan. Sormus hankitaan varmaan loppuvuodesta, eli n.vuotta ennen häitä. Eipähän sitten ainakaan jää hankkimatta..
  10. Ei maksa mitään, tai onhan se ruuan hintaan laskettu, mutta sillä ruuan hinnalla saa paikan, ruoan, tajoilijat yms. ainoastaan tanssiliiteri maksaa 150€ joten päästiin todella halvalla. Paikkakin on unelma
  11. Mie ajattelin laittaa anopin,appiukon ja omat vanhemmat samaan pöytään. Olisi jotenkin ´´juhlallisempaa´´niin ja molemmille meille vanhemmat ovat todella tärkeitä. Muut häävieraat sitten niin,että minun suku toisella puolella ja miehen toisella. Ajateltiin hevosenkenkä mallia, me päädyssä ja molempien vanhemmat toisella puolella ja muut vieraat sivuissa kasvot toisiaan päin.. : tajusikohan kukaan nyt mitään..pöh, kuitenkin tuleeko vieraille hieman kiusaantunut olo kun joutuu tuijottamaan vastapäätä istuvaa toista sukua?
  12. Kaaso varmisti tänään lopullisesti,että tulee kaasokseni o/ jesh! Aikaa häihin on reilu vuosi. Mielestäni 4kk on aika lyhyt varoitusaika kun ottaa huomioon, että kaasollakin on työnsä, perheensä ja miehensä. Vauvakin ehkä tulossa tai ainakin masussa ennen häitä Onhan se ihanaa sitten jos kaaso pääsee metsästämään kanssani hääpukua, osallistuu kanssani koristeides suunnitteluun yms. pukukin kun täytyy n.5kk ennen varmaankin tilata. Onhan se hössöttäminen ihanaa :
  13. Yksi riittää minunkin mielestäni.
  14. Ajateltiin tulla ja poistua rekalla hääpaikalta ;D on siinä suvulla sitten ihmettelemistä
  15. Meillä maksetaan kaasolle puku, hiukset ja meikki. Minusta ainakin ihan kohtuullista siihen vaivaan nähden mitä häneltä olen jo pyytänyt ja mitä hän tulee tekemään häidemme eteen. Missäs välissä kaaso muka hiuksensa laittaisi ja meikkaisi kun minä juoksutan häntä juhla-aamuna pitkin maita ja mantuja :