Jump to content
Naimisiin.info

sannannaa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    RMK

sannannaa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sannannaa

    Miami

    Me lähdetään Miamin suuntaan 10.8. Lennot varattiin itse ja vähän ku säädettiin niin halvalla päästiin, eli Lontoon ja Madridin kautta lentelemme. Pari viikkoa ollaan reissussa, ekaksi viikoksi varattu sellanen huone yksityiseltä, joka kuitenkin on hotelliin kuuluva. Ero on siis se, että huone samassa hotellissa olis maksanut tosi paljon enemmän, yksityisomistajalta halvempi ja lisäksi keittonurkkauksella. Silti me saamme käyttää hotellin kuntosalia, saunaa, uima-allasta ja yksityisrantaa. Hotelli on Southbeachillä sellanen kuin Shelbourne hotel, ja huoneiston löytää Alyssa's Beach Loft -nimellä. Toisella viikolla lennämme Bahamasaarille muutamaksi päiväksi, lentoaika sellanen 55 minuuttia ja lennot vajaa 100e per nenä. Siellä asumme Nassau Palm Hotellissa, myöskin ihan rannalla. Sieltä kun palaamme, niin loppuajasta ei vielä ole oikein tietoa. Todennäköisesti menemme Key Westissä käymään ja ehkäpä jotain muutakin teemme. Ekalla viikolla tarkotus vieraille Evergladesissä sekä Sawgrass Millsissä ja Miami Downtownissä, mukaan lukien Little Havannan. Ainoa, mikä vähän pelottaa, on toi ihana hurrikaanikausi. Täytyy toivoa, ettei ainakaan pahana iskis ja ettei mitään lentoja peruttais sen takia. Muuten odotan innolla, ei olis enää pitkä aika!
  2. Suunnilleen tällanen tulee olemaan meidän aikataulu: 07.00 herätys 08.00-10.00 kampaaja 10.00-11.00 meikki (välimatkaa kampaajalta kotiin, missä meikki tehdään, on joku 100m) tässä välissä pitäis pukeutua ja saada kimppu 12.00-n.13.00 kuvaus pihalla juhlapaikan lähellä 14.00 kirkkoon sakastiin stressaamaan ja skumppaa juomaan 15.00 vihkiminen
  3. Meillä lennot Lontoo-Miami-Lontoo (via Madrid) maksoi 1188euroa kahdelta. Lennot Tampere-Lontoo-Helsinki oli 325e kahdelta. Lennot Miami-Nassau(Bahama)-Miami maksaa ~200e kahdelta. Eka viikko Miamissa huoneistohotellissa 470e/kaks henkeä. Toisesta viikosta ei vielä tietoa, Bahamalla ja myös Key Westissä käynti. Tällä hetkellä yhteensä 2183 euroa eli 1091,50e naamalta.
  4. Meillä suunnitelmissa lähteä myös Thaimaahan häämatkalle kesällä 2008. Ajateltiin myös yhdistää reissu Malesian puolelle, onko kukaan tehnyt sitä ennen? Mitään vinkkejä?
×
×
  • Create New...