Jump to content
Naimisiin.info

Opa

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Opa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Opa

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Hääautoa ajaa auton omistaja. Hyvä näin, koska auto on vuosimallia -20, eikä kukaan muu varmasti haluaisikaan ottaa riskiä, että jotain sattuisi! Auto on muuten mallia mummo Ankka ;D ;D
  2. Tiedä sitten, että tuleeko tämä väärään paikkaan. Vaikka kotimaasta ollaankin molemmat, niin silti meillä puhutaan kahta kieltä! Monikulttuuria se kai on tämäkin. Häistä tulee kaksikieliset, eli pappi puhuu suomeksi ja ruotsiksi tärkeimmät asiat. Itse hääjuhlassa kaikki saavat puhua sillä kiellellä kuin huvittaa. Tosin jää nähtäväksi, että miten savolaiset ymmärtävät ruotsia ja päin vastoin, heh!
  3. Opa

    Häät ilman leikkejä?

    Mulla on myös tiukka ei leikeille! Olen ollut häissä, joissa juhlaväki katoaa ulos "tupakalle" kun aletaan hakemaan vapaaehtoisia. Etenkin morsiamenryöstö on aivan vihoviimeinen leikki, se jos mikä latistaa tunnelman, ainakin sulhaselta... Sukkanauhan ja kimpun heitto vielä menettelevät.
  4. Opa

    Juhlapaikkojen hinnat

    "Maaseudulla" hinnat eivät päätä huimaa. Nuorisoseurantalon vuokra Paraisilla reilu 200€, jossa hyvät tilat noin sadalle vieraalle ja keittiö oikein hyvin varusteltu. Paikka hassusti vielä järven rannalla, vaikka Parainen on saari!
×
×
  • Create New...