Jump to content
Naimisiin.info

finchgoth

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

finchgoth's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä ainakin tulkitsen asiaa niin, että koska me olemme vuokranneet yksityisessä omistuksessa olevan paikan - ei julkisen kuten esim. työväentalo ehkä? tulkitaan - en aio mitään ilmoituksia tehdä. Laissa nimenomaan mainitaan, että jos on yksityistilaisuus julkisessa tilassa.
  2. Minäkin täällä just laskeskelen kuinka paljon saamme rahaa juomiin menemään... Just eilen käytiin ostaa prismasta 'halvalla' olutta ku mies haluaa tarjota vain kolmosta, niin ei viitti tallinnasta sitä lähteä hakemaan (saakokaan sitä?). Ostettiin 19 keissiä olutta (á 15,90 keissi) ku ei enempää jaksettu - ajatuksella 1/3 keissiä per mies häissä, naisille siideriä lähden hakemaan virosta tulevana lauantaina. Lisäksi boolia, kuohari, likööri/konjakki kahvin kanssa.. Kyllä sitä rahaa saa menemään.. Mutta toisaalta eihän ne hukkaankaan mene - jos ei kaikki mene häissä niin sitten tulevissa tupareissa viimeistään. Todennäköisesti menee jonnekin 700 euroon? Mutta jos laskee, että ravintolahinnoilla tolla saisi about 2 siideriä per vieras, niin eipä harmita yhtään!
  3. Nyt mua alko ahdistaa.. Mä en oikein ole jaksanut panostaa koko häihin.. mutta nyt näitä lueskeltuani ja omia kokemuksia häistä mietittyäni, tulin siihen tulokseen, että jotain erikoista sinne olisi hommattava.. Se TUNNELMA on nimenomaan se tärkein - mutta miten LUODA TUNNELMAA? Ahdistus! Kaipa siel pitäis olla jotain tekemistä? Istuskelu yksin(tai kaksinkaan) vieraiden kanssa ilman mitään tekemistä on karmivaa.. Mulle on jäänyt häistä mieleen lähinnä: ruoka - oliko hyvää vai pahaa kukat - rakastan kukkia, joten mitä enempi sen parempi koristelu - oliko nähty vaivaa vai ei morsian - miten puku istui, meikki (yleensä hirvittävä - siis ei yhtään morsiammen näköinen, ihan kuin joku avaruudesta yrittäisi esittää morsiota) tunnelma - oliko tylsää ja kuivaa vai kivaa alkoholi - oliko millaista ja ilmaista/maksullista
  4. ^ aloin juuri pelkäämään samaa.. Olis pitänyt laittaa joku todella selkeä merkki kuten toi 'K16'.. onneksi niitä lapsia ei sukulaisilla ole kuin parilla, joten heille voi sitten sen sanoa erikseen.. Toivottavasti kukaan ei tuo pentujansa kysymättä sitä ensin?
  5. Laitoin juuri kutsut menemään ja kovan pähkäilyn jälkeen ko. lause muotoutui tällaiseksi Juhlakoodi -otsikon alle muutaman muun ohjeen kanssa: "Autot kotiin ja lapset hoitoon, niin kaikilla on hauskempaa." Aikaisemmassa versiossa luki "Autot kotiin ja lapset hoitoon - alkoholijuomia tarjolla!" Mutta koska ihmiset on tyhmiä ja saattaisivat ajatella, ettei he nyt niin paljoa juo, etteikö lapsia voisi ottaa mukaan, ajattelin ilmaista asian toisella tapaa. Onneksi kaikki mun kaverit tietää, mitä mieltä minä olen lapsista häissä - pelottaa vaan noi muutamat sukulaiset, joilla on pieniä lapsia. Muoks: Halusin vielä lisätä, että ilmoittautumisvaiheessa, jos joku yrittää ujuttaa lapsia mukaansa, mistä tahansa syystä, totean kylmästi, että valitettavasti sääntöjen tulee olla samat kaikille - jos sinä saat tuoda, niin kaikkien muidenkin pitäisi saada tuoda lapsensa, ja tämä nyt ei valitettavasti käy.
  6. finchgoth

    Teemana keskiaika

    Hei Tässä yksi mainio paikka keskiaikaisille pidoille Helsingissä: The Macbeth Hall http://www.crepperie.com/tilat/linna.html Todella upea ja tunnelmallinen. Meillä ongelmaksi koitui ainoastaan hinta. Lähtöhinta on 80 euroa / hlö. Plussana se, että saa viedä omat juomat.
  7. finchgoth

    Pakanahäät

    Jesh - mekään emme ole wiccoja emmekä usko juurminkäännäköisiin jumaluuksiin. Luonto itsessään on kunnioitettavan voimakas asia, mutta mitään emme palvo. Kyllä minä, kuten lähes kaikki tuntemani ihmiset, pitävät pakanana sitä, joka ei usko jumalaan. Kansanomainen nimitys kirkkoonkuulumattomille. Meinaan kyllä törkeästi varastaa wiccoilta ja muilta uskontokunnilta, minulle sopivat riitit omaan Suureen Juhlaani. ;D
  8. finchgoth

    Sika

    Hei Meillä on mietitty tätä sikaa myös, mutta me haluaisimme sen vartaaseen pyörimään hiilloksen päälle. Tästä saisi sitten juhlaporukka iltapalaa. Olen nähnyt kuvia tällaisesta, ja se sopisi 'maalaishäihin'. Aikaisemmista viesteistä sain sellaisen kuvan, että teille tulee possu niinikää valmiina ja suoraan pöytään. Mitens tämän meidän idean toteuttamisen laita? Onnistuukohan pk-seudulla?
  9. Wautsi wau! Mä en villeimmissänikään mietinnöissäni ole keksinyt, miten ne saa noi kimput noin näteiks ja tietyn muotoisiksi!? En siis todellakaan ole tajunnut, että ne väännetään rautalangasta! HII! Tämä ketju jotenkin avarsi taas minun ajatusmaailmaa. ;D Olen meinaan yrittänyt pähkäillä sen asian kanssa, että tehdäkö itse vai ostaako kalliilla. No mut sitten tulee kuitenkin niistä kukista ongelma. Jos kasvattaa itse kukkansa, niin mistä sitä voi olla varma, että ne kukkii just haluttuna ajankohtana!?
  10. Meillä nou nou on - käyttäytyä huonommin kuin itse morsiuspari ... (..yritämme olla kinastelematta..) - olla enemmän kännissä kuin morsiuspari (juoda kyllä saa - ja sen puolesta puhuvat myös tarjoilut) - tiukkapipoisuus (leikkejä ja turnajaisia peliin!) - asiaton pukeutuminen (älä kuvittele, että olisit kauniimpi kuin morsian - parastaan saa panna) - onnittelu-/kättelyjono (koska vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla, jokainen voi onnitella sitten kun se tuntuu luonnolliselta - kyllä me tiedetään, että te olette onnellisia meidän ja vanhempien puolesta vaikkette mitään sanoiskaan.. ja sitäpaitsi se on muutenkin niin epäluonnollinen tilanne.) - minkäännäköinen jeesustelu tai vastaava uskontoon viittaaminen (emme kuulu kirkkoon, joten emme halua asiasta kuulla) - pennut! (ei lapsia rääkymään tai juoksentelemaan juhlaan) - liian aikaisin poistuminen paikalta (uskallapa väittää, että meidän juhlissa väsyttää)
  11. Hei, voisko saada jotain esimerkki kysymyksiä.. ? Tosi vaikeeta.. pitääkö niitten olla jotain tiettyjä juttuja ko. henkilöistä, vai voiko olla mitä vaan kysymyksiä - kuten esim. kumpi teistä juo enemmän kahvia?
  12. finchgoth

    Häätanssi / häähidas

    Hips, en nyt jaksanut selata koko keskustelua, joten on voinut tulla jo esille, mutta mä diggaan reggaestä, joten tämä ainakin soi meidän häissä. jos ei ihan päätanssina niin muuna hitaana. Big Mountain - Baby I lova your way Shadows grow so long before my eyes And they're moving across the page Suddenly the day turns into night Far away from the city but don't hesitate 'Cause your love just won't wait hey Ooh baby I love your way every day Wanna tell you I love your way every day Wanna be with you night and day Moon appears to shine and light the sky With the help of some fireflies I wonder how they have the power shine shine shine I can see them under the pines But don't hesitate 'cause your love won't wait hey Ooh baby I love your way every day Wanna tell you I love your way every day Wanna be with you night and day uh yeah But don't hesitate 'cause your love won't wait I can see the sunset in your eyes Brown and grey and blue besides Clouds are stalking islands in the sun Wish I could dry one out of season But don't hesitate 'cause your love just won't wait hey Ooh baby I love your way every day Wanna tell you I love your way uuhh Wanna be with you night and day Ooh baby I love your way every day Wanna tell you I love your way uuhh Wanna be with you night and day Toi Kaliikulan ehdottama Sentenced vois sopia meille tosi hyvin, sillä se on miehen lempibändi! Tai sitten joku Amorphiksen biisi.
  13. Mitä täältä heidän kotisivuilta katselin, tämä olisi meillekin lähes täydellinen paikka! Valitettavasti meillä vaan on ehtona, että omat juomat pitää saada viedä. On sen verran loppahuulista kaveria meillä - eikä itselläkään juoma kauaa kupissa lämpene. http://www.ilmaristenmatkailutila.com
×
×
  • Create New...