syreeninkukka

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About syreeninkukka

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on häät kotona. Siivottu on kovasti ja lisäksi aion panostaa kauniiseen kattaukseen. Tässä ketjussa oli oikein hyviä vinkkejä. Minusta koti on upea paikka juhlia häitä, kun vierasmäärä ei ole kovin suuri. Omakotitalossa kun vielä olemme, on pihakin käytössämme.
 2. Minun tyttönimeni oli -nen -päätteinen, samoin ex-miehen sukunimi. Lisäksi molemmat nimet olivat adjektiiveja, joten yhdistelmä olisi mielestäni kuulostanut typerältä. Otin viimeksi miehen nimen ja otan nytkin. Minä en koe, että identiteettini olisi sukunimestä kiinni, päinvastoin, koen olevani enemmän samaa perhettä mieheni kanssa kun olemme saman nimisiä.
 3. Minun kimppuni maksaa 100 euroa. (Ihan järkyttävä hinta, muutenkin on rahat loppu, kun aikuisina ja toista kertaa avioituvina ei saada taloudellista apua keneltäkään. ;D ) Mutta nyt kun avioidun toista ja toivottavasti viimeistä kertaa, haluan että kaikki on ihanaa.
 4. Auts... ;D Olen nauranut tätä ketjua vatsa kippurassa. Ihanaa huomata, että en olekaan ajatuksineni ihan yksin. Meille kun ei missään nimessä tule mitään leikkejä. Muutenkin on sellaiset "meidän näköisemme" häät, eli kahvi (ja virvoiketarjoilu) täällä meidän kotona. (Toivon sydämestäni, että on kaunis ilma, että voimme olla ulkona. Omakotitalossa kun asumme.) En kuitenkaan naureskele niille, jotka haluavat leikkejä. Ihmisethän ovat erilaisia ja makuja on monenlaisia. Meillä nyt ylimääräiset leikki-innot karsiutuvat jo siksi, että avioliitto on molemmille toinen.
 5. Meille molemmille avioliitto on toinen ja molemmilla on lapset tehtyinä jo edellisen liiton aikana. Viime kerralla jäi häät pitämättä kokonaan, joten nyt haluan pienet, kauniit, "itseni näköiset" juhlat, lähimmille ystävilleni ja sukulaisilleni. Meille kummallekin on selvää, että olemme eläneet ennen sitä hetkeäkin, jolloin tapasimme toisemme, joten eivät entiset liitot ole mitään ongelmia. Hämmästelen itseni kohdalla vain sitä, etten tiennyt voivani olla näin onnellinen. ;D
 6. Samoin minä meikkaan itse itseni. Olen tuijotellut tätä naamaa 32 vuotta, joten varmasti tunnen sen paremmin, kuin meikkaaja, jonka tapaan ensi kertaa. Olen meikannut 12 vuotiaasta, joten eiköhän se meikki onnistu.