Illuusia

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Illuusia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=diary;action=display;num=1058778098
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Me ei laitettu kutsuun edes mainintaa lahjatoiveista. Anoppien pyynnöstä heille kuitenkin toimitettiin pieni lista, jossa oli jotain astiastostamme puuttuvia juttuja ym. koska vieraat olivat jo ennen kutsujen lähettämistä kyselleet lahjalistan perään.. :
 2. Uutta: Puku, huntu, alusvaatteet ym. Wanhaa: Kengät, laukku, ukkoni kaasoni häistä nappaama sukkanauha Sinistä: yllä mainittu sukkanauha (joka ei kuitenkaan toimi heittosellaisena) Lainattua: Suuri mysteeri.. ??? Varastettua: Sellaiseksi voisi ehkä laskea tuon ukon nappaaman sukkanauhan? ;D
 3. Musta se show oli kertakaikkisen loistava ;D Saatiin ukkelin ja avopin kanssa monet hyvät naurut "Ihanan kotikutoista" oli avopin aika osuva kommentti. Noin muuten, viihdyin Kouvolan messuilla paremmin kuin helsingin vastaavilla. Ei siellä niin paljon katsottavaa ja nähtävää ollut, mutta showssa näkyi hyvin eri kampaamojen kättenjälki ja kukat olivat ihania
 4. Monikos meistä Kouvolan seudun morsmaikuista kävi Kouvolan häämessuilla? Mitäs piditte, jos kävitte?
 5. *ilmoittautuu* Sillä suunnalla mekin. Kouvolassa ajateltiin kampautua ja meikkautua kaason kanssa (ja sulhanen myös), mietityttää vaan, ettö mitkäs siellä olis sellasia hyviä paikkoja tähän tarkotukseen. Kun ei meillä ole kokemusta sen suunnan palveluista. Eikä paljon ehditä käydä testailemassakaan, kun asutaan pääkaupunkiseudulla koko revohka.
 6. Kun olin kaasoni kaasona, morsian maksoi pukuni, samoin kampauksen, meikin ja hiuskukat. Sama tulee olemaan käytäntö myös toisinpäin, eli minä maksan kaasoni puvun, kampauksen ym.
 7. Kaasoilemissani häissä eilen (hyvänenaika, oliko ne tosiaan eilen?? tuntuu, että niistä on sata vuotta ainakin jo ;D : ) oli kynttilöitä pöydillä, sekä tuikkuja telineissä että kauniita pallokynttilöitä. Oli hyvän näköistä ja henkilökunta oli tajunnut jättää osan valoista sytyttämättä. Juhlasalissa oli mukavan hämyinen tunnelma, kynttilät sopivat oikein hyvin! Ainoa, mitä ne vähän tekivät, oli kuumuus.. Eli jos on kovin kuuma päivä, kynttilöitä ei kannata sytyttää, sisällä tukehtuu kuumuuteen, kun ihmisetkin lämmittävät isonkin salin aika tehokkaasti.
 8. AIVAN! Ukkoni on semmoinen asioiden viimetippaan jättäjä kaiken suhteen, joten ei osannut ollenkaan ajatella sitäkään, että hääasiaan voisi jotenkin jo yli vuosi etukäteen puuttua. Suostui sitten soittamaan kuitenkin juhlapaikkaan ja kyselemään varaustilannetta ja itsekin aivan ihmeissään totesi, että hyvä, kun oltiin ajoissa liikenteessä. Hössötti jo vieraiden majoittamisesta ja ylimääräisistä ohjelmanumeroista ja päivämäärästä mutta ilmoitti sitten, että loput järjestelyt myöhemmin. Ja sehän sopii, tässä kun sitä aikaa on. Itseasiassa olin aivan yllättynyt, että ukko ylipäänsä edes tuon verran innostui ;D Taitaa se pieni häähössöttäjä silläkin sisällä asustaa Tilanteessa, jossa häihin on (reilusti) alle vuosi aikaa ja mies ei kiinnitä järjestelyihin mitään huomiota, eikä osallistu ollenkaan, todellakin huolestuisin ja vaatisin kyllä selitystä ja sanoisin, että jos ei tuon vertaa kiinnosta, niin haluaako sitten ylipäänsä edes häitä. Toisaalta, voi hyvinkin olla, että miehellä on häästressi ja paniikki ja se ahdistaa sen verran, että kaikki häihinliittyvä on pahasta :-/
 9. Onko Tonava Kaunoinen ihan mahdoton häävalssi? Kenelläkään ei ainakaan tässä ketjussa tainnut sitä olla mainittuna.
 10. Meillä sattuu olemaan semmoinen tilanne, että olemme jo seurustelun alkuaikoina päättäneet, missä häät sittenjoskustulevaisuudessa ovat, ja se paikka on, tottakai, A-oikeuksin varustettu ravintola. MUTTA Katseltuani nyt alueen muita paikkoja, kaikki, mitä löysin (lukuunottamatta luentosalin näköistä seurakuntayhtymän leirikeskuksen vuokrattavaa juhlatilaa) oli A-oikeuksin varustettuja juhlatiloja/"osa-aikaravintoloita". Valitse niistä sitten. Sitäpaitsi tämä valintamme on itseasiassa aika edullinen, about 30 euroa nenä, sis. KAIKEN koristelusta bändiin ja monen lajin ruokailuun, paitsi ne alkoholit. (Joita sitten saa kyllä ostaa ravintolan baarista kuka haluaa.) Mutta meille se alkoholitarjoilu ei todellakaan ole edes välttämätöntä..
 11. Minulla tulee olemaan yksi kaaso ja yksi pikkuruinen morsiusneito, puolitoisavuotinen kummityttöni. Eipä hän paljon muuta voi tehdä kuin näyttää söpöltä ;D Kahta ikäistäni kaveriani ajattelin pyytää "morsiusneidoiksi" tai "apukaasoiksi" mutta en ole vielä oikein keksinyt heille hyvää nimikettä, enkä ole heitä kyllä vielä tehtäväänkään kutsunut.
 12. Kiitoksia kaikille vastanneille. Päätimme, että 23.1. sopi hyvin kihloihin menemiseen ;D Joten kävimme ostamassa ja kaiverruttamassa sormukset etukäteen. Iltasella laitoimme sormukset toistemme sormiin ja kävimme syömässä yhdessä. Asia oli hiukan hankala toteuttaa millään perinteisellä tavalla, koska olimme olleet pitkään jo sitä mieltä, että menemme naimisiin. Ajankohdasta vain ei ollut tietoa, emmekä halunneet mennä kihloihin ilman, että tiedämme koska häitä vietetään. Suku sai tietää vanhempiemme kautta, mutta se ei ollut iso uutinen oikein kenellekään, koska olemme olleet jo niin pitkään yhdessä (kuulemma ??? ). Sulhasen isän kommentti oli yllättävin "Vihdoinkin!! Minä jo pelkäsin, ettete te saa sitä aikaiseksi ollenkaan!" ;D (pelkäsimme, ettei hän ota asiaa aivan niin hyvin )
 13. Tarjosin tuolle ukolle vaihtoehtoa, että tulisi sillekin toinen sormus, mutta hänpä haluaa pitää vain sileän keltakultaisen kihlan. Minulle tulee toinenkin sormus, mutta joku samantyylinen kuin kihlasormuskin, selkeä ja keltakultainen.
 14. Mitä kaikkia ihania ja erilaisia tapoja juhlistaa ja juhlia kihlajaisia on teillä ollut? Ja mistä aiheesta saisi tietoa (täällä kun keskitytään näemmä enemmän tähän häätouhuun ) Oletteko vain menneet kihloihin kaksin? Käyneet kihlajaismatkalla? Järjestäneet kunnon kihlajaisjuhlat? Miten olette ilmoitelleet sukulaisille? Haluaisin vaan vähän kartoittaa yleisiä/erilaisia tapoja, kun omassa lähipiirissäni kihloihin menneet ovat toimineet (minun mielestäni) varsin tylsästi eli vain laittaneet sormukset sormiinsa ja katsoneet, jos joku huomaa... :