Nanaea

Rouva
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Nanaea

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/28/80

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Itä-Suomi
 1. Kiitos kaikille aiemmille kirjoittajille ihanasta ideasta. Uskaltauduin kuvattavaksi noin kuukausi sitten ja eilen kuvat viimein päätyivät rakkaalle miehelleni. Teetin 14x18 kuvia 4 kappaletta, joista kolme on kehystettyinä monikuvakehykseen ja yksi vielä vailla lopullista sijoituskohdettaan. Meillä tuo monikuvakehys on tarkoitus laittaa omaan makuuhuoneeseemme, jossa onneksi harvemmin vieraita pyörähtelee. Ja sitten ne fiilikset tästä projektista... Kuvaukseen meneminen ja ajan varaaminen kauhistutti aivan hirmuisesti. Ensimmäisten räpsyjen jälkeen osasin kuitenkin rentoutua ja unohtaa vähäpukeutuneisuuteni. Parempaa lahjaa en olisi omasta mielestäni voinut antaa. Ja samaa mieltä on myös lahjansaaja.
 2. Meillä eilen valmistuneiden kutsujen hinnaksi tuli 1,48 € sisältäen kirjekuoren, postimerkin ja juhlaohjesäännön. Itse kutsuun tarvittiin Cansonin Mi Teintes kartonkia, kuultopaperia, kullan väristä nyöriä ja kultageelikyniä. Ihan hämmästyin kuinka halvalla loppujen lopuksi päästiin!
 3. Haluan antaa avustajillemme ja rakkaille ystävillemme, jonkin pysyvän muiston päivästämme. Bestmaneille onkin itse asiassa jo hankittu sulhasen työkaverin käsin tekemät puukot "Bestman 2008" -kaiverruksella. Kaasojen ja seremoniamestarin lahjaa en voi täällä vielä paljastaa, mutta tulen sen varmasti häiden jälkeen kertomaan. Meillä kaasot eivät ole mitään erityistä maininneet toiveita kysyttäessä. Bestmaneista toinen toivoi jotakin miehistä esinettä Bestman-kaiverruksella ja seremoniamestarimme toivoi vain kuvaajan ottamaa valokuvaa meistä. Lahjan lisäksi tuon valokuvan annamme luonnollisesti kaikille heistä.
 4. Meille myös tulossa häät, joissa alkoholia tarjoillaan vaan jokaisen omalla kustannuksella juhlapaikan baarista. Alkumaljaksi meille tulee ihan alkoholiton kuohari, joista onneksi nykyisin löytyy jopa valinnan varaa. Muutoin tarjoamme alkoholitonta Ruusunnuppu-boolia toivottavasti lämpimän illan virkistykseksi. Tuon oman boolimme ohjeen löysin maa- ja kotitalousnaisten sivuilta Terävämpi vaihtoehto -jutuista. Jos nyt onnistuin, niin täältä pitäisi löytyä: https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/MK...t%20juhlajuomat
 5. Meidän kahden miehen poppoo kustantaa noin 500 €, soittavat 21-01.30. Varsin kohtuullista mielestämme. Bändi löydettiin juhlapaikan kautta.
 6. Kihlajaispäivänä mentiin leivosten kera kertomaan kummankin vanhemmille ja sulhasen siskoille. Varsinaisesti kuitenkin juhlittiin paria viikkoa myöhemmin, vappuna sulhasen kolmekymppisten yhteydessä. Nähtiin siis vähän enmmän vaivaa tarjoilujen suhteen ja järkättiin kahdet juhlat samalla aiemmin päivällä sukulaisille ja illalla kavereille. Vastasin siis kyllä. Jos noita synttäreitä ei olisi samoihin aikoihin sattunut olemaan, niin juhliakaan tuskin olisi tullut.
 7. Nyt muutamaa kuukautta ja kuuntelukertaa viisaampana... Sävel oli ihan valssin tahtilajissa ja itsessään kaunis. Sanat vaan ei jotenkin nappaa, ei kuulosta Yöltä parhaimmillaan! Voisinpa kuitenkin harkita tätä meille häävalssiksi, vahvana haastajana Saarenmaan valssi.
 8. Kalevalakorun sormuspajassa voit valita valmiista malleista tuon metsäpirtinsormuksen valkokultaisena. Näkymään saat sen sellaisena esikatselun kautta. Yritin linkittää kuvaa muttei onnistunut... Edit toimimaton linkki poistettu
 9. Jos tarkoitat Eino Leinon runon sävellystä, niin se löytyy Suuresta Toivelaulukirjasta nro 12. Luulisin, että noistakin nuoteista pystyy huilulla soittamaan. Jos ei, niin käänny jonkin soitin- tai musiikkiliikkeen puoleen.
 10. Puheet missään muodossa ja tuo aiottaan mainita kutsun yhteydessä. Lisäksi nolaaminen, edes pieni, on ehdottomasti kielletty.
 11. Muutamissa viimeksi vierailemissani häissä on laulettu yhteislauluna Käymme yhdessä ain´. Sävel on varmaan suurimmalle osalle tuttu, joten on ollut helppo laulaa ja innokkaasti on vieraat tuohon osallistuneetkin. Toisaalta vähän kulunuthan se alkaa olla, mutta sanojensa puolesta sopii täydellisesti häihin!
 12. Ei meilläkään kutsuja kuoriin heti laitettu ja postituskin tapahtui n. kuukautta myöhemmin. Olisiko viime viikonlopun luminen ja kostea sää sitten tämän aiheuttanut? Olen kyllä aiemmin pitänyt laseria tähän ihan pätevänä. Molemmissa meillä oli sama kartonki eli Cansonin Mi-Teintes, vaikuttakohan tämä materiaali??
 13. Piti vielä tulla kertoilemaan lisäkokemuksia noista tulosteluista. Tapasin eilen kaasoni, joka näytti tuota kuvassa olevaa kutsua, joka on siis tulostettu laserilla. Tekstipä oli tarttunut mukavasti kirjekuoren ja kortin sisäpintoihin sekä levinnyt hieman. Onneksi ei niin pahasti, että selvää vielä sai. Mustesuihkulla tulostettu sulhasen synttärikutsu oli puolestaan kestänyt täysin siistinä. Oppina siis: Mustesuihkun jälki taitaa kestää laseria paremmin!
 14. Meillä myös ravintolahäät, joissa vieraille tarjoillaan meidän kustannuksella ainoastaan ruokaviinit. Aiomme ilmoittaa kutsussa reilusti, että tätä on tarjolla ja loput kukin voi omalla kustannuksellaan hankkia baaritiskiltä. Ja tiedän, että tuossa paikassa on varmasti halukkaille tarjolla juuri sitä, mitä he haluavat. Ei siis pelkkää olutta ja siideriä. Myös useimmissa saamissamme hääkutsuissa on selkeästi ilmoitettu, jos häät ovat alkoholittomat tms. Ja todella haluamme panostaa ruokaan juoman sijaan. Vieraita meillä on tarkoitus kutsua n. 90, joka on jo mielestäni kohtuu paljon. Tähän päädyimme myös siksi, että osa vieraista todella vetää ilmaista viinaa aivan liikaa ja alkaa tämän jälkeen tasan varmasti haastaa riitaa. Alkumaljan haluamme alkoholittomana sen vuoksi, että kaikki saavat saman juoman tuolloin. Olen lisäksi seurannut jonkin kerran vierestä kauhistuneita ihmisiä, jotka eivät terveydellisistä syistä voi alkoholia nauttia. Kauhistuneita siksi, etteivät alkolliset ja alkottomat olekaan niin yksiselitteisesti erotettavissa, edes tarjotinta kannattelevan henkilön taholta. Kannattaa siis huomioida tämäkin kaiken kiireen keskellä. Kukin tapaus tyylillään. Välillä on vaan vaikea tehdä niin, että kaikilla olisi hyvä olla.
 15. Toinen kaasoni on minua 4 vuotta nuorempi ja toinen 4 vuotta vanhempi. Hassua, ilman tätä ketjua en olisi tullut ajatelleeksikaan tätä. Häiden aikaan he ovat 23- ja 31-vuotiaita. Eli hieman tulee eri ikäisten näkökulmia suunnitelmiin ja hyvä niin!