Ninski

Aktiivijäsen
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Ninski

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vieraskirjan täyttämiseen ym tietenkin lila kynä..
 2. Lilat joulupallot voisi ehkä käyttää myös koristeena, olisivatko hassun näköisiä esim. isossa (vaikka Ikean) vaasissa?
 3. Minä kyllä olen ajatellut että ruokailun aikana olisi hyvä olla musiikkia. Ihan itse olen ajatellut polttaa cd:lle erityylisiä kappaleita. Olen ollut monissa häissä, joissa ruokailun ajan on ollut hiljaista, ei siis edes sitä vapautunutta rupattelua. Minusta musiikki taustalla auttaa jotenkin rentoutumaankin ja tutuista biiseistä ihmiset saavat jotain jutunjuurta jos muuten eivät keksi mitään puhuttavaa. Toinen hyvä vaihtoehto olisi tietysti että yhtye soittaisi jo ruokailun ajan..
 4. Hei Kaipaisin kuvia sinisafiirisormuksista, etenkin sellaisista, joissa kivet on upotettu sormukseen sinne tänne. Ja etenkin kuvia sellaisista sormuksista, jotka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön (ei-helposti-tarttuvia). Mutta kaikista kuvista etukäteen kiittelen !
 5. Yllätyksenä tuli minulle kihlaus . Kihlapäivä kuulosti miehen mielestä sopivalle ja näytti kauniille kirjoitettuna (niin minustakin). Hassulta tuntui että kun menimme myöhemmin katselemaan varsinaisia kihlasormuksia (mies kosi itsetekemällään sormuksella) niin lähes jokaisessa liikkeessä myyjä kysyi, milloin SE Päivä tulee olemaan. Ja olivat hämmentyneitä, kun vastasimme että se meni jo. Ilmeisesti siis suurin osa menee ostamaan sormuksia etukäteen.
 6. Itse en hääkarkkeja häihini varmaankaan halua- mutta nuo körttipastillit ovat kyllä hauska idea! Jos Wanhaan Karhunmäkeen päädytään, pyydetään pastillit pöytiin .
 7. Tuli mieleen että siniset lobeliathan on myös tosi kauniita (koristukseen) ja suunnilleen ruiskaunokin värisiä. Eikä hintakaan ole paha!
 8. Meillä kukkii ruiskaunokit juuri nyt. Kesä on ollut kuuma ja aurinkoinen, kukkimaan alkoivat viime viikolla. Asun Etelä-Suomessa.
 9. Olen jutellut nyt muutaman pikkulapsellisen ystäväni kanssa ja ovat näyttäneet vihreää valoa kynttilähäille sanoen että lapset ovat vanhempien vastuulla . HYvä pointti tuo että täytyy muistaa kysyä juhlapaikasta, saako siellä polttaa kynttilöitä!
 10. Kivalle kuulostaa tuo valoverkko katossa mutta jos juhlatila on iso, pitäisi varmaan olla aika monta verkkoa... Olisiko kenelläkään kommenttia tuohon muutama viesti sitten kysymääni tulitikkurasiakysymykseen?
 11. Kissanminttua vai mitä ruohoa se nyt onkaan kasvamaan ja nätisti pöytäkoristeeksi . Ja ruuaksi silakoita, heh, ja kermaa. No ehkei kuitenkaan. Konvehtikaupoissa on varmaan kivoja kissanmuotoisia suklaakonvehteja. Tanssiksi Mustan kissan tango...
 12. MIlloin hääsi ovat? Ennen joulua on kaupat pullollaan kauniita lyhtyjä, tosin taitavat enemmän olla sellaisia, joihin tulee kynttilä sisälle.
 13. Tosi hyvä idea! Mikseivät toimisi ihan hyvin. Itse asiassa veljeni häissä pitopalvelu käytti vanhoja lakanoita liinoina, niissä oli kirjaillut nimikirjaimet (ei veljeni ja vaimonsa) ja kaikki. Kirppareilta kuulemma olivat ostelleet lakanat. Hyvin toimivat ja itse asiassa meistä ne olivat ihan hauska yksityiskohta. Vieraista tuskin lakanaliinoja huomasi kukaan.
 14. Molempien veljieni häissä on ollut luonnonkukkia koristeena. Molempien morsianten kanssa olen käynyt ne kukat keräämässä, toisen kanssa edellisiltana (hänen lapsensa olivat mukana) ja toisen kanssa hääpäivän aamuna (äitini oli mukana). Toisella oli isoissa sinkkisaaveissa mm. maitohorsmaa ja valkoista koiran(?)putkea ym mitä nyt sattui löytymään (heinäkuun puoliväli) ja toisella mm. keltaisia ja valkoisia kukkia isoissa maljakoissa (juhannus). Tosi kauniita! Toinen morsian teki itse kimpun tienvieruskukista, toisella oli ruusuista teetetty kimppu ja samantyyliset ruusukoristeet kirkossa.
 15. Minä en tykkää hääleikeistä ollenkaan.