Jump to content
Naimisiin.info

*vt

Rouva
  • Viestit

    1754
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by *vt

  1. Meillä oli pari viikkoa sitten häissämme Kuivaksen pitopalvelu ja voin kyllä suositella lämpimästi! Ruoka oli todella hyvää, sitä oli vähintäänkin riittävästi (vieläkin paahtopaistia pakastimessa), tarjoilu toimi kuten pitikin ja muutenkin hoitivat hommansa aivan nappiin! Lisäksi meillä oli erikoisruokavalioisia vieraita, jotka oli huomioitu todella hyvin ruokien suunnittelussa. Hintakaan ei ollut paha, 29 €/lärvi.

  2. Meillekin pappi sanoi, että paikalla ei tarvita muita kuin me, että ei se tilaisuus niin vaikea ole. En kyllä ottanut sitä mitenkään negatiivisesti sillä onhan se niin että kaason ja bestmanin tehtävät ei siellä kirkossa ole kauhean haasteellisia... Ja ehkäpä papit olettaa että morsiuspari kertoo sitten avustajilleen heidän tehtävänsä kirkossa.

    Mua jännitti kauheasti ennen papin tapaamista, mutta hän oli todella mukava ja rauhoittava. Kyseli meidän tapaamisesta ja elämäntilanteesta ja siitä, mihin ihastuttiin toisissamme ja mitä odotamme tulevaisuudelta. Oli ihana tapaaminen ja uskon, että pappi kirjoittaa tosi kauniin puheen häihimme.

  3. Hei arvoisat naikkarit, auttakaa ensikertalaista! Missä järjestyksessä teillä tapahtuu/tapahtui onnittelut? Onko kättelyt ennen onnittelumaljaa vai malja ennen kättelyitä? Pieni asia sinänsä, mutta kuitenkin kiinnostaa tietää :girl_smile:

  4. Mitenkäs muilla Oulun morsiammilla hääjärjestelyt etenee?

    Meillä on aika lailla kaikki jo varattuna ja vaatteet katottuna yms. Mutta nyt on tullu vähän taukoa järjestelyistä kun tuntuu ettei saa mitään aikaseksi. Jotenkin ei vaan nappaa askarrella vaikka kutsutkin pitäis jonkin ajan päästä saada postiin... Ristiriitaisesti tuntuu, että häihin on vielä ihan tosi kauan aikaa, mutta kuitenkin ne on melko pian ja aika tunnetusti kuluu nopeammin ku arvaiskaan. Nyt tarvisin ylimääräisen annoksen motivaatiota!

  5. Mulle löytyi täydellinen sormus Sunkorusta, myyjä osasi asiansa ja valikoima oli yllättävän hyvä siihen nähden että olivat juuri muuttamassa. Hintaan sisältyi kaiverrus.

    Sen sijaan Turun kultasepän palvelu oli sieltä ja syvältä, myyjä vaikutti siltä, että sitä ei olis voinu vähempää kiinnostaa tuotteidensa esittely. Kultajousessakin myyjä myi meille sormuksia asenteella "tässä on nyt nämä tarjoustuotteet, köyhiä ootte kumminkin...". Ja vaikka ollaankin nuoria ja opiskelijoita, sormus ei silti ole se juttu missä säästettiin, koska tarkoitus on sitä loppuelämä pitää. Muissa liikkeissä saatiin kyllä ihan hyvää palvelua :D

  6. Musta on tullu kauhea itkupilli viime aikoina, kyyneleet rupee valumaan kun kuuntelen häämarsseja, -valsseja ja jopa hääohjelmia katsoessa... Saas nähdä miten käy omissa häissä! Pitää pyytää meikkaajalta itkunkestävä meikki ja kaasolta rohkaisuryyppy ennen alttarille astelemista :girl_haha: Jos pystyis itkasemaan sillain nätisti eikä niin että silmät punasena räkä valuen...

×
×
  • Create New...