viipperä

Rouva
 • Content count

  188
 • Joined

 • Last visited

About viipperä

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. ^Biisiä ei ole enää netissä, mutta se löytyy lauluyhtyeen levyltä.
 2. ^Toi kuulostaa kyllä hyvältä. Nettisivuilta en onnistunut löytämään tuosta mitään infoa. Onko sulla tietoa mistä sitä löytyisi? Niin ja se piti vielä kysyä, että miten nuo maksettiin ja saiko S-bonusta?
 3. Mulle tulee kaulaan Kalevala Korun Rakkaus, jonka sain tulevilta appivanhemmiltani valmistujaislahjaksi. Korviin tulee isoäidin vanhat valkokultaiset kirkkaalla kivellä olevat pienet nappikorvikset.
 4. Mä ostin pukuni myös käytettynä täältä Naikkareista. Se oli ensimmäinen puku, jota sovitin ja oli just eikä melkein. Puvun tyyli on juurikin mua, samoin oli myös koko. Puvulle ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Pituuskin on juuri oikea. Kuvan voi käydä kurkkaamassa mun päikystä, en tahdo sitä tänne lisätä, ettei jää ikuisiksi ajoiksi näkyville, kun en kuitenkaan sitä muistaisi poistaa.
 5. Just yks miehen kaveri soitti ja ilmottautu häihin. Kysyi, että saako ottaa avecin mukaan. Ja minä lupasin. Musta on vaan aika hienoa, että joku vieras ihminen haluaa tulla meidän häihin. Ja tiedän jo valmiiksi, että kaikki 141:stä kutsutusta ei kuitenkaan tule, niin vallan hyvin on tilaa yhdelle kutsumattomalle neitoselle. Mutta mä tunnun ottavan nää asiat muutenkin aina aika löysin rantein. Kaikki vaan mukaan.
 6. Mun mielestä on bändiltä aika törkeää olla kännissä. Nehän on sielä häissä töissä! Kukaan ei luultavasti hyväksyisi sitäkään, jos pitopalvelun väki naukkailis olutta pitkin päivää. Joltain kaveribändiltä mä ehkä pienen juomisen hyväksyisin, mutta jos häihin on oikein palkattu esiintyjät, pitäis niiden olla selvinpäin!
 7. Monacon prinssi kihlasi morsiamensa tämmösellä järkäleellä. Jos suoraan sanotaan, toi on musta ruma.
 8. Lapualla ei saa heittää mitään. Ei jyviä, ei ruusunterälehtiä, ei mitään.
 9. Meille tuli kutsuihin ihan vakiona Wordista löytyvä Bodoni MT. Luultavasti käytetään sitä muutenkin sitten. Ollaan yksinkertaisen ystäviä ja siksi tuo fontti.
 10. Sama täällä! Sormukset käytiin siis ostamassa seuraavana päivänä ja pujotettiin sormiin juhlallisesti kahden kesken liikkeestä lähdettyämme.
 11. vecanna: Yhdyn muiden mielipiteeseen. Nätti puku ja sopii sulle hyvin.
 12. ^Puku on tosi nätti. Harmi, jos ei kuitenkaan tunnu omalta. Saisko ne kirjailut poistettua helposti, vai jääkö niistä jälki?
 13. Mun vanhemmat maksavat suurimman osan, mutta myös miehen vanhemmat osallistuvat ja itse ollaan maksettu molempien puvut ja tietenkin sormus. Omilla varoilla ei ikinä oltais saatu maksettua kaikkea, joten häät olisivat olleet todennäköisesti jonkin sortin grillibileet, jos ei vanhemmat olisi ilmaisseet rahoitushalujaan.
 14. Pioneja taitaa oikeastaan saada mihin aikaan tahansa, mutta tulevat ulkomailta ja hintaa on enemmän... Itse tilasin juuri maaliskuussa kukkalaitteen, jossa oli vaaleanpunaisia pioneja.
 15. Tahtoisin aika peruspolttarit, jos multa kysyttäis. Jotain kivaa mulle päälle ja jotain hassuttelua. Ehkä jotain pientä aktiviteettia (ei tosin mitään liian hurjaa, ku en vaan uskalla). Sopivaa vois olla vaikka kirkkovenesoutu tai kaupunkisuunnistus. Jotain, johon kaikki voi osallistua. Ei mielellään mitään tankotansseja tai muita fyysisesti vaativia lajeja, ku en tahtois omissa polttareissani tuntea itteeni ihan noloksi. Jos polttariporukka tahtois mua hemmotella, toivoisin kasvo- ja jalkahoitojen sijaan lahjakorttia rakennekynsiä varten. Niistä kun oo haaveillut. Kaikkein tärkeintä on se yhdessäolo ystävien kanssa. Saunomista ja höpöttelyä ja ehkä pientä jorailuakin ihan vaan oman porukan kesken. Rakastan suunnitella toisille polttareita, joten nyt oon välillä ihan ku tulisilla hiilillä, ku mietin, mitä mulle keksitäänkään. Mutta kyllä mä luotan kaasoihini, että ne tietää, mistä tykkään. Eikä se nyt niin vakavaa ole, vaikka joutuis jotain vähemmän mieluisaakin tekemään. Tuli mitä tuli, en todellakaan aio omissa polttareissani alkaa murjottamaan. Ehkä mun unelmapolttarit ois jotain