häähaaveilija

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About häähaaveilija

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Pähkinä- ja manteliallergia ovat kai eri asioita, eli pähkinäallergikolla ei välttämättä ole manteliallergiaa. Mutta tietysti hyvä olla tuoteselosteet näkyvissä kaikista tarjoiluista, jotta allergiset pystyvät välttämään oireita aiheuttavia herkkuja.
 2. Meillä oli Kakkugallerian kakku ja koriste.
 3. Entä mitä romanttista mukaan häämatkalle? Halutaan ottaa häämatkasta kaikki irti, ällöromantiikka ja sokerinen nöpöstely on suorastaan toivelistalla. Mitä romanttista ootte ottaneet tai suunnitelleet ottavanne mukaan? Tässä meidän idealistaa: - ruusunlehtiä sängylle - pullo shampanjaa - tunnelmaan virittävää musiikkia iPodilla - piknik-viltti - hääyöhepenet Mielessä kävi myös pullopostitarvikkeet, mutta ekologinen omatunto kolkuttaa liikaa.
 4. Mistä konditorioista löytäisin munattomia ja maidottomia kakkuja? Meidän varsinainen hääkakku tulee Kakkugalleriasta, siellä ei ainakaan allergiakakkuja ole saatavilla.
 5. Kampaus 80 euroa plus koekampaus 35 euroa plus meikki 60,50 yhteensä 175,50 Helsinki
 6. Kävin juuri ostamassa kaasoille hopeiset kaulakorut. Toiselle Espritin korun (en löytänyt oikeasta korusta kuvaa, mutta vähän tämäntyyppinen http://www.esprit.com/img.php?image_type=P...p;picture_id=1), ja toiselle kaulakoru- ja korvikset -setin.
 7. Tältä näyttää mun puku ilman tilpehöörejä (tulee bolero, huntu, alushame, kengät).
 8. Eli profiilia. Tuli kirjoitushärö äskeiseen kommenttiin.

 9. Laguna kurkkimassa hääpäivä- & kaupunkikaiman porfiilia :)

 10. Me ollaan pohdittu juuri säkkikangasta kaitaliinoiksi. Ainakin se on edullista, ja sopii karunkauniiseen juhlapaikkaan hyvin. Mutta kangaskaupassa säkkikankaassa (juuttia) tuntui olevan kovin "pölyinen" haju - aiheuttaako se jollekulle allergiaa? Googlettaessa löysin vain juutille allergisia koiria, ihmisten juuttiallergiasta ei puhuttu. Tietääkö kukaan?
 11. Kampaamo Tyyli, Pursimiehenkatu Helsinki Onko kellään omakohtaisia kokemuksia tästä kampaamosta? Tai meikkauksista?
 12. Onko joku nähnyt jollain valmistajalla tätä tai edes suunnilleen samanlaista pukua?
 13. Kyllä ostaisin, se on oikeastaan nyt toive numero 1. Mutta mistä antiikkisormusta kannattaisi lähteä etsimään? Joku teistä varmaan harrastaa antiikkia tai on muuten vaan sattunut kulkemaan hyvännäköisen antiikkiliikkeen ohi. Itse muistelen, että olen joskus Helsingin Mikonkadulla nähnyt näyteikkunassa ihania antiikkisormuksia, googletuksen perusteella liike voisi ehkä olla J. A. Tarkiainen. Tuleva aviomies (kääk, ensimmäistä kertaa kirjoitin ton sanan!) noudattaa omasta halustaan myös ekologista linjaa ja muokkaa sukunsa vanhasta sormuksesta itselleen sopivan vihkisormuksen.
 14. Olin lokakuussa 2007 kolmen päivän safarilla Sambian South Luangwa -luonnonpuistossa, Track and Trail -"leirissä" http://www.trackandtrailrivercamp.com/. Reissu oli aivan mielettömän romanttinen (ei ollut häämatka), ja olisi todella hyvin soveltunut häämatkaksi. Pidempäänkin siellä olisi voinut olla kuin nuo 3 päivää. Meillä hinta oli noin 300 euroa/hlö, ja siihen sisältyi majoitus aivan hulppeassa chaletissa (iso, sis. makuuhuone, parvi jossa toinen parisänky, terassi/parveke, kylpyhuone, näköala Luangwa-joelle), kolme ateriaa/päivä ja yhteensä 4 safaria (joista kaksi aamu-, yksi ilta- ja yksi yösafari). South Luangwa on selkeästi Sambian paras luonnonpuisto, jota suosittelen koko sydämestäni. Siellä asustaa mm. endeeminen Thornicroftin kirahvi, jota ei siis tavata missään muualla. Safarit olivat todella onnistuneita, nähtiin oikeastaan kaikki puiston eläinlajit lukuunottamatta leopardia, jota onkin vaikea bongata. Nähtiin esim. kun leijonat metsästivät impalaa, ja katseltiin noin neljän (4!) metrin päässä, kun ne söivät saalistaan, nähtiin leijonat parittelemassa, norsut ylittämässä jokea, vesipuhvelit laiduntamassa, upeita värikkäitä lintuja, pahkasikoja (Bumba ) jne. Koko ajan oli pieni jännitys vatsanpohjassa, kun avojeepillä mentiin, ja milloin tahansa saatettiin törmätä mihin tahansa eläimeen. Yksi parhaita kokemuksia oli, kun oltiin ottamassa iltadrinksuja oman chaletin terassilla, niin meidän pihaan tallusteli kolme norsua, jotka kulkivat aivan terassin alta. Niitä olisi voinut helposti koskettaa - jos olisi uskaltanut! Track and Trailin leiri ei tosiaan ole mitenkään eristetty Luangwa-joesta, vaan sieltä välillä nousee eläimiä pihan puolelle. Suosittelen siis lämpimästi Sambiaa, South Luangwaa ja myös Track and Trailia!
 15. Itse sain Lariamista nukahtamisvaikeuksia ja painajaisia, mutta nämä sivuvaikutukset eivät alkaneet heti, vaan vasta muutaman viikon lääkkeitä syötyäni. Lopulta muutaman kuukauden jälkeen jätin lääkkeet pois kokonaan noiden sivuvaikutusten takia ja myös siksi, ettei hyttysiä näkynyt mailla halmeilla, kun olin kuivan kauden aikaan Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Sain loppureissusta malaria-tyyppisiä oireita, mutta onneksi oli väärä hälytys. En kuitenkaan suosittele ketään muuta jättämään malarialääkitystä väliin, koska malaria saattaa mm. edetä aivoihin asti, jolloin se on hengenvaarallinen. Eikä se lievemmässäkään muodossaan ole ihana - jotkut paikalliset sairastivat sen (vähän niin kuin meillä flunssan, meni itsestään ohi), ja olivat huonossa kunnossa. Seuraavalla reissulla pyydän varmaan jonkin muun lääkkeen kuin Lariamin, mutta jos muut eivät esim. matkan pituuden vuoksi käy, niin taistelen sitten tuon Lariamin kanssa taas. Ja tosiaan, kuten joku huomauttikin, Lariamit kohdemaassa ovat todennäköisesti selvästi edullisempia kuin Suomessa (omassa kohdemaassani 10% Suomen hinnoista), eli saattaa riittää, että ostaa Suomesta lääkkeet vain pariksi ensimmäiseksi viikoksi.