Uuno Turhapuro

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Uuno Turhapuro

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. no ei todellakaan!naurettavaa...jos tyttöystävä olis alkanu puhuun tommosia en ikipäivänä olis kosinut,
 2. ollaan kaveriporukalla roudattu viinaa virosta nyt jo neljään otteeseen.mukavaa kun voi yhdistää huvin ja hyödyn!
 3. tiedätte kaikki sen kun akateemisissa juhlissa snapsilaulun päätteeks porukka alkaa joskus huutaa housut pois,housut pois,housut pois..mitä mieltä ootte siitä voiko sulhanen olla se joka ne housut vetää?ja onko tää lopetus snapsilaululle edes häissä sopiva,tuli vaan mieleen..vai olisko parempi vaan jättää nää seremonia mestarin tehtäväks?viihdyttävä numerohan se on myös vieraille.
 4. no sanotaan näin että vaikka mun sukulaisille pistäis minkä pukukoodin niin ne pukeutuu silti miten niitä huvittaa.
 5. anteeks nyt vaan minttu06 mutta mulla on oma tyylini kirjottaa ihan niinkun on muillakin tänne kirjottavilla.jos se ei sua miellytä niin mikä pakko sun on mun juttuja lukee?
 6. onko sillä ny niin hirveesti väliä kuka tanssii ja kenen kanssa?ekan tanssin tietysti tanssii morsian ja sulhanen,mutta sen jälkeen ei varmaan kukaan enää edes muista kuka tanssi ja kenen kanssa ja milloin.ainakin se on merkki onnistuneista juhlista mun mielestä.
 7. meillä on tää pukukoodi asia ratkastu sillä tavalla että morsiammen suvulle ja kavereille pistetään pukukoodit,ne kun on semmosia snobeja kaikki.mun suvulle lähtee pelkkä kutsu.kaverit saa soitella mulle ja kysyä vaatteista jos haluaa.mulle on aika se ja sama mitä vierailla on päällä,kunhan ilmestyy paikalle.
 8. meille tulee kanssa karaoke.toivomme että siinä vaiheessa iltaa on boolimme tehny tehtävänsä ja vierailla on äänihuulet auki.. ;D
 9. en ymmärrä mikä teitä naisia häissä oikeen itkettää.sulho se on kenen pitäs kyynelehtiä.mun ongelma on enempi se miten selviän käymättä veskissä.vatsa menee aina sekasin kun on jännät paikat edessä.etenki jos on edellis iltana oltu maistissa..
 10. oon samaa mieltä.kihlaus tarkottaa selkeesti sitä että nyt mennään eikä meinata!!hölmöjä nää tämmöset teini parit ketkä menee kihloihin koska tahtoo osottaa ympäristölle että tää on nyt muutaki ku teinix rakkautta.aikuitsenki harrastamat sitte joskus-kihlaukset ei oo mistään kotosin.pilaa vaan kaikkien kihlautuneitten maineen.
 11. kyllä viinalla on se kaikesta tärkein rooli rennon tunnelman tuojana.parhaiten se onnistuu mielestäni sillä tavalla että jo alku juomana on tarpeeks tujua tavaraa.sitten pitää pitää huolta siitä ettei vieraitten lasit pääse tyhjeneen,elikkä ruoka ja seurustelu juomaa on varattava tarpeeks paljon.ohjelman pitää myös edetä tarpeeks vauhdilla,ei mitään ylipitkiä lätinöitä siis puheita,tai muuta pakollista ohjelmaa josta kukaan ei oikeestaan välitä vaan jotka on mukana vaan pakosta.
 12. lisätään että populaa on tulossa aikas paljon ja summaan on ynnätty hakumatkat virosta.
 13. viinapuoli on yks mihinkä meillä panostetaan,ennimmäkseen sulhasen yksmielisellä päätöksellä.heko heko.haetaan tallinnasta se mitä kyetään,pirtu saadaan suhteilla,mutta saattaa olla että silti menee semmonen tuhat-kaks tuhatta erkkiä.
 14. ehdotus runoksi: häävieras arvoisa ja hieno, kuulehan pyyntömme vieno! kaappimme tavaraa pursuaa ja oomme kumpikin pee aa! älä siis lahjaa meille suotta kanna vaan mieluummin rahaa matkaamme anna! sitten laitat pienellä tilinumeron paperin alareunaan.