Uuno Turhapuro

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Uuno Turhapuro kaikki viestit

  1. Olen päättänyt ottaa tulevan vaimoni sukunimen sitten avioitumisen yhteydessä.Miten näette asian, olenko vaimon tossun alla vai nykyaikainen mies??Mun isä sanoo että ei käy laatuun, nainen ottaa kuulemma aina miehensä nimen, se on tapa ja perinne suvussamme.Tyttöystävällä on kaunis sukunimi ja lisäksi se on paljon harvinaisempi kuin oma sukunimeni, joka on tuikitavallinen.Se ei siis ole Turhapuro, vaikka niin voisi päätellä.
  2. no ei todellakaan!naurettavaa...jos tyttöystävä olis alkanu puhuun tommosia en ikipäivänä olis kosinut,
  3. ollaan kaveriporukalla roudattu viinaa virosta nyt jo neljään otteeseen.mukavaa kun voi yhdistää huvin ja hyödyn!
  4. tiedätte kaikki sen kun akateemisissa juhlissa snapsilaulun päätteeks porukka alkaa joskus huutaa housut pois,housut pois,housut pois..mitä mieltä ootte siitä voiko sulhanen olla se joka ne housut vetää?ja onko tää lopetus snapsilaululle edes häissä sopiva,tuli vaan mieleen..vai olisko parempi vaan jättää nää seremonia mestarin tehtäväks?viihdyttävä numerohan se on myös vieraille.
  5. no sanotaan näin että vaikka mun sukulaisille pistäis minkä pukukoodin niin ne pukeutuu silti miten niitä huvittaa.
  6. anteeks nyt vaan minttu06 mutta mulla on oma tyylini kirjottaa ihan niinkun on muillakin tänne kirjottavilla.jos se ei sua miellytä niin mikä pakko sun on mun juttuja lukee?
  7. onko sillä ny niin hirveesti väliä kuka tanssii ja kenen kanssa?ekan tanssin tietysti tanssii morsian ja sulhanen,mutta sen jälkeen ei varmaan kukaan enää edes muista kuka tanssi ja kenen kanssa ja milloin.ainakin se on merkki onnistuneista juhlista mun mielestä.
  8. meillä on tää pukukoodi asia ratkastu sillä tavalla että morsiammen suvulle ja kavereille pistetään pukukoodit,ne kun on semmosia snobeja kaikki.mun suvulle lähtee pelkkä kutsu.kaverit saa soitella mulle ja kysyä vaatteista jos haluaa.mulle on aika se ja sama mitä vierailla on päällä,kunhan ilmestyy paikalle.
  9. meille tulee kanssa karaoke.toivomme että siinä vaiheessa iltaa on boolimme tehny tehtävänsä ja vierailla on äänihuulet auki.. ;D
  10. en ymmärrä mikä teitä naisia häissä oikeen itkettää.sulho se on kenen pitäs kyynelehtiä.mun ongelma on enempi se miten selviän käymättä veskissä.vatsa menee aina sekasin kun on jännät paikat edessä.etenki jos on edellis iltana oltu maistissa..
  11. kyllä viinalla on se kaikesta tärkein rooli rennon tunnelman tuojana.parhaiten se onnistuu mielestäni sillä tavalla että jo alku juomana on tarpeeks tujua tavaraa.sitten pitää pitää huolta siitä ettei vieraitten lasit pääse tyhjeneen,elikkä ruoka ja seurustelu juomaa on varattava tarpeeks paljon.ohjelman pitää myös edetä tarpeeks vauhdilla,ei mitään ylipitkiä lätinöitä siis puheita,tai muuta pakollista ohjelmaa josta kukaan ei oikeestaan välitä vaan jotka on mukana vaan pakosta.
  12. lisätään että populaa on tulossa aikas paljon ja summaan on ynnätty hakumatkat virosta.
  13. viinapuoli on yks mihinkä meillä panostetaan,ennimmäkseen sulhasen yksmielisellä päätöksellä.heko heko.haetaan tallinnasta se mitä kyetään,pirtu saadaan suhteilla,mutta saattaa olla että silti menee semmonen tuhat-kaks tuhatta erkkiä.
  14. ehdotus runoksi: häävieras arvoisa ja hieno, kuulehan pyyntömme vieno! kaappimme tavaraa pursuaa ja oomme kumpikin pee aa! älä siis lahjaa meille suotta kanna vaan mieluummin rahaa matkaamme anna! sitten laitat pienellä tilinumeron paperin alareunaan.
  15. tyhmää ja nössöä sanon mä! ei tulis ikuna päivänä kuulonkaan meijän huushollissa.
  16. Tämä samainen ongelma on meikäläisten huushollissa juurikin tällä hetkellä tiukan keskustelun alla.emäntä on sitä mieltä ettei käy että mulla on niin monta bestmäniä ja seremonia mestariksi valittu on kuulemma kaveri josta hän ei pidä (muka juoppo),eivätkä myöskään appivanhemmat tai sukulaiset suurella todennäköisyydellä!nooh...nää on nyt taas näitä akkojen kotkotuksia..näihin on totuttu.periksen anna.
  17. Päätettiin siten että tyttö pitää omansa ja minä otan kaksoisnimen.säilyypi sopu isäpapan kanssa sillä keinolla.
  18. Kyllä pilaa,jos vieraat on normaaleja suomalaisia jamppoja. ;DEi ehkä siinä tapauskessa kuitenkaan pilaa,jos vieraat on kaikki seurakuntasisaria ja veljiä,elikkä syvästi uskonnollista porukkaa. Sanotaan se nyt niinkun asia on ilman kaunisteluja,mutta kyllä se on viina mikä tuo juhlaan sen juhlatunnelman.Ei suomalaisia häitä kuivin suin voi kyllä viettää..näin on näreet.
  19. mielenkiintoisia kommentteja täällä. pahin vastustaja on mun isäni,vanhan kansan ihmisiä näet.isä on sen verran iäkäs ettei voi ihan ymmärtääkään mitä se poika nyt oikeen höpisee, naisen nimi muka jestas. ei mulla tää itsetunnosta kait kiinni ole,aina oon tehny oman pään mukaan isot päätökset elämässä ja sillä tavalla.säälittää vaan mimmoseen ryöpytykseen suvun taholta isä joutuu vielä asian takia,sukulaiset kun ei päätöksestä vielä tiedä.kun en ole itsekään varma mikä se lopullinen päätös sitten tulee olemaankaan,aika sen näyttää.
  20. Meillä kanssa on tehty sopimus että parhaani mukaan koitan hoitaa järjestelyt,johtuen siitä että tyttöystävä työskentelee ja minulla sapattivapaat meneillään oman bisneksen pyörittämisestä.Säilyypi perhesopu paremmin tällä keinolla.
  21. köh köh, kiitoksia adminille luottamuksesta,yritän pysyä asialinjalla myöskin jatkossa.
  22. Krassi:Kiitos sinulle!!! Sinä Alpakka hei, en ymmärrä mitä sinulla on minua vastaan?Anteeksi jos en keksinyt yhtään paremmin sinua miellyttävää otsikkoa mutta onko sillä niin hirveästi merkitystä?