Jump to content
Naimisiin.info

Uuno Turhapuro

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Uuno Turhapuro

  1. tiedätte kaikki sen kun akateemisissa juhlissa snapsilaulun päätteeks porukka alkaa joskus huutaa housut pois,housut pois,housut pois..mitä mieltä ootte siitä voiko sulhanen olla se joka ne housut vetää?ja onko tää lopetus snapsilaululle edes häissä sopiva,tuli vaan mieleen..vai olisko parempi vaan jättää nää seremonia mestarin tehtäväks?viihdyttävä numerohan se on myös vieraille.

  2. meillä on tää pukukoodi asia ratkastu sillä tavalla että morsiammen suvulle ja kavereille pistetään pukukoodit,ne kun on semmosia snobeja kaikki.mun suvulle lähtee pelkkä kutsu.kaverit saa soitella mulle ja kysyä vaatteista jos haluaa.mulle on aika se ja sama mitä vierailla on päällä,kunhan ilmestyy paikalle.

  3. kyllä viinalla on se kaikesta tärkein rooli rennon tunnelman tuojana.parhaiten se onnistuu mielestäni sillä tavalla että jo alku juomana on tarpeeks tujua tavaraa.sitten pitää pitää huolta siitä ettei vieraitten lasit pääse tyhjeneen,elikkä ruoka ja seurustelu juomaa on varattava tarpeeks paljon.ohjelman pitää myös edetä tarpeeks vauhdilla,ei mitään ylipitkiä lätinöitä siis puheita,tai muuta pakollista ohjelmaa josta kukaan ei oikeestaan välitä vaan jotka on mukana vaan pakosta.

  4. Tämä samainen ongelma on meikäläisten huushollissa juurikin tällä hetkellä tiukan keskustelun alla.emäntä on sitä mieltä ettei käy että mulla on niin monta bestmäniä ja seremonia mestariksi valittu on kuulemma kaveri josta hän ei pidä (muka juoppo),eivätkä myöskään appivanhemmat tai sukulaiset suurella todennäköisyydellä!nooh...nää on nyt taas näitä akkojen kotkotuksia..näihin on totuttu.periksen anna.

  5. Kyllä pilaa,jos vieraat on normaaleja suomalaisia jamppoja. ;DEi ehkä siinä tapauskessa kuitenkaan pilaa,jos vieraat on kaikki seurakuntasisaria ja veljiä,elikkä syvästi uskonnollista porukkaa.

    Sanotaan se nyt niinkun asia on ilman kaunisteluja,mutta kyllä se on viina mikä tuo juhlaan sen juhlatunnelman.Ei suomalaisia häitä kuivin suin voi kyllä viettää..näin on näreet.

  6. mielenkiintoisia kommentteja täällä.

    pahin vastustaja on mun isäni,vanhan kansan ihmisiä näet.isä on sen verran iäkäs ettei voi ihan ymmärtääkään mitä se poika nyt oikeen höpisee, naisen nimi muka jestas.

    ei mulla tää itsetunnosta kait kiinni ole,aina oon tehny oman pään mukaan isot päätökset elämässä ja sillä tavalla.säälittää vaan mimmoseen ryöpytykseen suvun taholta isä joutuu vielä asian takia,sukulaiset kun ei päätöksestä vielä tiedä.kun en ole itsekään varma mikä se lopullinen päätös sitten tulee olemaankaan,aika sen näyttää.

  7. Olen päättänyt ottaa tulevan vaimoni sukunimen sitten avioitumisen yhteydessä.Miten näette asian, olenko vaimon tossun alla vai nykyaikainen mies??Mun isä sanoo että ei käy laatuun, nainen ottaa kuulemma aina miehensä nimen, se on tapa ja perinne suvussamme.Tyttöystävällä on kaunis sukunimi ja lisäksi se on paljon harvinaisempi kuin oma sukunimeni, joka on tuikitavallinen.Se ei siis ole Turhapuro, vaikka niin voisi päätellä. ;)

×
×
  • Create New...