Unda

Rouva
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Unda

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Lasketaan luonnollisesti seurustelun aloittamisesta.
 2. Ei kaduta. Tiesin tosin jo mieheni nimen ottaessa, että se ei ole se helpoin ratkaisu. Tyttönimeni on helppo yleinen suomalainen nimi, nykyistä sukunimeäni taas saa tavata joka paikassa ja näyttää kirjoituskin menevän usein väärin; konsonantit vaihtaa helposti paikkaa.. Mutta ei se mitään, ylpeänä kannan mieheni nimeä!
 3. No nyt sitten vihdoin kommentoin tänne. Olimme myös tuossa Beach Plaza hotellissa St Martinin puolella ja täytti kyllä meidän odotukset. Aamiainen etenkin oli hyvä ja kattava. Vuokrasimme auton päiväksi ja kiersimme koko saaren. Kävimme mm. St Maartenin puolella Philipsburgissa, tosin ei minulle sieltä mitään erityistä juurikaan jäänyt mieleen. Pidin enemmän Marigotista. Mutta ehdoton vinkki saarelle menijöille on Grand Case ja sen rannalla Calmos cafe. Nautimme siellä rennon illallisen ihaillen auringonlaskua. Olimme siis tällä saarella yhteensä vain 3 päivää, sillä loput reissusta kiersimme muita saaria purjehtien. Oi joi, mikä ihana matka se olikaan!
 4. Kosinta ja ajankohta tuli täytenä yllätyksenä, tosin olimme aikaisemmin puhuneet avioliitosta ja siitä että kumpikin sitä haluaa jossakin vaiheessa.
 5. Minä 24, mies 30.
 6. Ehdottomasti B. Meillä painittiin tämän saman teeman kanssa reilu vuosi sitten, mutta olen näin jälkeenpäin ajatellen onnellinen, että päädyttiin rentoihin lavatanssihäihin järven rannalla, bileet jatkuivat saunoen ja grillaten aamuyöhön. Toimi meidän hääväkeen kuin häkä. Mutta toki jokaisen on arvioitava minkätyyppisiä vieraita on tulossa ym. Omasta mielestäni juhlapaikan vaihtaminen kesken iltaa ja jatkoille lähtö usein hajottaa porukkaa ja tunnelma saattaa lässähtää..
 7. Meillä kuvauksen aikana ripsi välillä vähän vettä. Kuvat onnituivat kuitenkin mainiosti; käytimme hyväksi lähellä ollutta rantasaunan terassia ja katosta. Lisäksi kuvauspaikalla oli kirkkovene katoksessa, joten sielläkin sai kivasti kuvattua. Lisäksi minulla oli valkoinen iso häävarjo joten sen alle sovimme molemmat - ei kastuttu. Toki eri asia jos kaatamalla sataa vettä, mutta niin käy kuitenkin todella harvoin.
 8. Meille oli ihan selvää, että kuvaajakin sai nauttia tarjoiluista. Teki pitkän päivän hienoa jälkeä.
 9. Kyllä vain, käytin sitä joulukuussa Trash the dress - kuvauksissa. Suosittelen, ihana kokemus tuo kuvaus ja saimme upeita kuvia muistoksi. Häät olivat siis elokuussa, joten nyt on puvun kanssa kesäisiä ja talvisia kuvia.
 10. Minä 24, mies 30.
 11. Olen lahdossa St Martinille nyt tammikuun lopussa. Tulen mielellani kertomaan omat kokemukseni matkan jalkeen. Tarkoituksena purjehtia myos lahistolla oleville pikkusaarille, ainakin Saballe ja Anguillalle. Ei jaksais odottaa reissua!
 12. Kataliina: upeita kuvia! Itsekin innostuin tasta trash the dress-ideasta kovasti. Niinpa tapasimme haakuvaajamme Joulun aikoihin uudestaan Suomessa (haat olivat siis elokuussa) ja saimme ihania talvisia kuvia! Suosittelen lampimasti kaikille.
 13. Oikein hyvin sujui. Minulla oli melko pieni laahus, ja sitä oli kevyt siinä rannelenkissä kannatella. Ennen häätanssia vaihdoin lyhyen valkoisen mekon päälleni, jotta häätanssin chachachaa-kuviot sujuisivat ilman ongelmia ja muutenkin halusin loppuillaksi morsiamelle sopivan bilemekon. Pistäydyin se päällä yöllä saunassakin, mutta sen nyt on jo offtopic..