Unda

Rouva
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Unda

 1. Lasketaan luonnollisesti seurustelun aloittamisesta.
 2. Ei kaduta. Tiesin tosin jo mieheni nimen ottaessa, että se ei ole se helpoin ratkaisu. Tyttönimeni on helppo yleinen suomalainen nimi, nykyistä sukunimeäni taas saa tavata joka paikassa ja näyttää kirjoituskin menevän usein väärin; konsonantit vaihtaa helposti paikkaa.. Mutta ei se mitään, ylpeänä kannan mieheni nimeä!
 3. No nyt sitten vihdoin kommentoin tänne. Olimme myös tuossa Beach Plaza hotellissa St Martinin puolella ja täytti kyllä meidän odotukset. Aamiainen etenkin oli hyvä ja kattava. Vuokrasimme auton päiväksi ja kiersimme koko saaren. Kävimme mm. St Maartenin puolella Philipsburgissa, tosin ei minulle sieltä mitään erityistä juurikaan jäänyt mieleen. Pidin enemmän Marigotista. Mutta ehdoton vinkki saarelle menijöille on Grand Case ja sen rannalla Calmos cafe. Nautimme siellä rennon illallisen ihaillen auringonlaskua. Olimme siis tällä saarella yhteensä vain 3 päivää, sillä loput reissusta kiersimme muita saaria purjehtien. Oi joi, mikä ihana matka se olikaan!
 4. Kosinta ja ajankohta tuli täytenä yllätyksenä, tosin olimme aikaisemmin puhuneet avioliitosta ja siitä että kumpikin sitä haluaa jossakin vaiheessa.
 5. Minä 24, mies 30.
 6. Ehdottomasti B. Meillä painittiin tämän saman teeman kanssa reilu vuosi sitten, mutta olen näin jälkeenpäin ajatellen onnellinen, että päädyttiin rentoihin lavatanssihäihin järven rannalla, bileet jatkuivat saunoen ja grillaten aamuyöhön. Toimi meidän hääväkeen kuin häkä. Mutta toki jokaisen on arvioitava minkätyyppisiä vieraita on tulossa ym. Omasta mielestäni juhlapaikan vaihtaminen kesken iltaa ja jatkoille lähtö usein hajottaa porukkaa ja tunnelma saattaa lässähtää..
 7. Meillä kuvauksen aikana ripsi välillä vähän vettä. Kuvat onnituivat kuitenkin mainiosti; käytimme hyväksi lähellä ollutta rantasaunan terassia ja katosta. Lisäksi kuvauspaikalla oli kirkkovene katoksessa, joten sielläkin sai kivasti kuvattua. Lisäksi minulla oli valkoinen iso häävarjo joten sen alle sovimme molemmat - ei kastuttu. Toki eri asia jos kaatamalla sataa vettä, mutta niin käy kuitenkin todella harvoin.
 8. Meille oli ihan selvää, että kuvaajakin sai nauttia tarjoiluista. Teki pitkän päivän hienoa jälkeä.
 9. Kyllä vain, käytin sitä joulukuussa Trash the dress - kuvauksissa. Suosittelen, ihana kokemus tuo kuvaus ja saimme upeita kuvia muistoksi. Häät olivat siis elokuussa, joten nyt on puvun kanssa kesäisiä ja talvisia kuvia.
 10. Minä 24, mies 30.
 11. Olen lahdossa St Martinille nyt tammikuun lopussa. Tulen mielellani kertomaan omat kokemukseni matkan jalkeen. Tarkoituksena purjehtia myos lahistolla oleville pikkusaarille, ainakin Saballe ja Anguillalle. Ei jaksais odottaa reissua!
 12. Kataliina: upeita kuvia! Itsekin innostuin tasta trash the dress-ideasta kovasti. Niinpa tapasimme haakuvaajamme Joulun aikoihin uudestaan Suomessa (haat olivat siis elokuussa) ja saimme ihania talvisia kuvia! Suosittelen lampimasti kaikille.
 13. Oikein hyvin sujui. Minulla oli melko pieni laahus, ja sitä oli kevyt siinä rannelenkissä kannatella. Ennen häätanssia vaihdoin lyhyen valkoisen mekon päälleni, jotta häätanssin chachachaa-kuviot sujuisivat ilman ongelmia ja muutenkin halusin loppuillaksi morsiamelle sopivan bilemekon. Pistäydyin se päällä yöllä saunassakin, mutta sen nyt on jo offtopic..
 14. Meillekään ei tullut lainkaan kihlasormuksia. Vihki on leveämpi ja muutenkin sellainen malliltaan, ettei sen kanssa edes sopisi toista sormusta. Oikein tyytyväinen yhden sormuksen ratkaisuun.
 15. Oikein tyytyväinen. Juuri minun tyylinen, yksinkertaisen tyylikäs. Kyllä sitä tulee ihailtua päivän aikana kerran jos toisenkin..
 16. Minulla aivan valtava helpotus ja onnentunne päällä häiden jälkeen. Ei masiksesta tietoakaan, täysin päinvastoin. Hommaa oli niin paljon ja koko häitä edeltävän vuoden ollut joka päivä enemmän tai vähemmän hääpäivä mielessä, niin mahtava fiilishän se on kun juhlat saatiin superonnistuneesti juhlittua. Minusta tähän vaikuttaa myös paljon se kuinka itse on asennoitunut siihen hääpäivään. Masennus iskee varmasti jos eteenpäin mennään asenteella, että häiden jälkeen mikään ei enää tunnu miltään ja että se on se ELÄMÄN PARAS PÄIVÄ. Minusta se on yksi ihana päivä monien muiden joukossa. Toki toivon ja uskonkin, että ihan yhtä ihania päiviä tulee vastaan elämässä vielä useitakin.
 17. Kyllä vain, tosin en matkalla alttarille vaan seremoniapaikalle järven rannalla. Olin itsekin todella yllättynyt, mutta olo oli vaan niin rento ja ihana, ei siinä muuta kuin hymyilyttänyt.
 18. Serkku tekee kampauksen, joten kun menen viikkoa ennen häitä koekampaukseen, niin eiköhän väsätä aikalailla sellainen kun se oikeakin sitten. Tosin kuitenkin ns. kevyempi versio, ettei jotaista yksityiskohtaa piiperretä. Menen "koemeikkiin" myös viikkoa ennen. Se on Make up storen meikkiopastus, jossa tekevät meikin ja neuvovat. Ostan sieltä tuotteet mukaan. Hääpäivänä teen sitten meikin itse, mutta saapahan testattua ainakin meikin pysyvyyttä jo aikaisemmin.
 19. Itse meinaan tehdä. En ole kovin kokenut, muutaman kerran vasta tehnyt, mutta olen tulokseen ihan tyytyväinen. Täältä on saanut tosi hyviä vinkkejä!
 20. abyna, kiitos vinkistä. Aika loogista joo, mutta eipä ole tullut mieleen kokeilla kun aina sanotaan, että ei saa olla solkussa mitään voiteita. Mutta jos vaan paikallisesti laittaa niiin tuskimpa kuolee.
 21. Meillä kukat maksaa yht. 75e. Sisältää minun kimpun (3 isoa callaa) ja kaasolle rannekukka sekä lisäksi kaksi viehettä (nämä kaikki siis mini-callasta). En tiedä kukkien hinnoista yhtään mitään, mutta ei kai paha.
 22. Uppista! Olisko kokemuksia siitä, auttaako solarium rusketusraitoihin? Tätähän edellinenkin kyseli, mutta tämä topic tipahtanut ties minne. Itselläni on pohkeissä vaelluksen jälkeen 10cm tummemat alueet. Oikein kivat on, ja kun vielä ajattelee että tarkoituksena olisi vaihtaa hääpäivänä illalla lyhyempi mekko päälle, niin voi elämä jos tuo tyssää näihin pohkeisiin! Tai jos ei solarium auta, niin mitä voisi kokeilla?
 23. About 1200e taitaa upota. Viinit, omilla hääetiketeillä, toimitetaan ystävämme viinitilalta täältä Saksasta. Oluet, siiredit ja kahviavecit hankittu Tanllinnasta. Juomaa, etenkin olutta on varattu reilusti, sillä myöhäisillan ohjelmistossa saunomista ja grillausta, joten kyllä juomaa varmasti kuluu. Kesken ei saa loppua. Juhlissa 100 aikuista.