Jump to content
Naimisiin.info

Nuera

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nuera's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Annettiin häissä pienenä ohjelmanumerona kaason ja bestmanin lahjat. Kutsuimme avustajat meille illalliselle myöhemmin, jolloin annoimme heille vielä valokuvaniput päivän tapahtumista.
  2. En ole itse viettänyt häitä Hollolan Hirvessä, mutta olen ollut siellä vieraana muutaman kerran. Miljöö on ihana! Mutta palvelu on mielestäni molemmilla kerroilla ollut aika heikkoa suhteessa paikan olettuun tasoon.. -vain yhdet vessat naisille ja miehille, jonoa muodostuu eteiseen -tallinvintillä tansseissa tosi kylmä illalla, jollei satu hellepäivä -ahdasta, pylväät voi estää näkyvyyttä -kerran häissä kakku loppui kesken (uutta tuli n. 10min odotuksen jälkeen)! -menujen kanssa ei ilmeisesti olla kovin joustavia..? -tarjoilijat olivat viimeksi melko töykeitä ainakin lapsiperheille ja valokuvaajalle -koska paikka on ravintola, omia juomia ei voi tuoda ja kaikki on tietysti ravintolahintaista +ruoka hyvää, lisää ei tosin ehdi ottaa, kun alkupalat ja pääruoka katetaan eri kattauksilla (ja aikaa kuluu...) +paikka tunnelmallinen +lapsille erillinen leikkitila/lastenhoitohuone, tosin jyrkkien portaiden päässä +terassi +valokuvaukselliset puitteet, jos sää suosii Isäntä esittelee ruuat ennen ruokailua, tämä voi olla hyvä tai huono puoli...Itse samat tarinat useaan kertaan kuunnelleena toivoisin, että tämä jäisi välistä, mutta... Muoks. Tämä on siis vain minun mielipiteeni ja joku muu voi toki olla eri mieltä.
  3. Kyläntalolle on 6,5 km Lahden keskustasta. Kyläntalo on vanha koulu ja sisältää 2 luokkaa, keittiön, eteisaulan ja kaksi erillistä pikkuhuonetta. Lisäksi alakerrasta löytyvät wc-tilat. Juhlia saa 01.30 asti, kahdelta tulisi olla hiljaisuus. Kesällä häitä vietetään kyläntalolla lähestulkoon joka viikonloppu.
  4. Olin viime kesänä häissä, joissa pääruokana oli juurikin lohikeitto. Suurin osa vieraista oletti sen olevan alkupala, kun keitto vielä annosteltiin lautaselle tyyliin kauhallinen jokaiselle. Itse olin tullut pitkän matkan päästä ja keittokauhallinen leivän kera jätti kyllä nälän ja harmituksen. Näissä häissä kukaan ei myöskään hakenut santsikierrosta, en minäkään. Keitto oli ihan ok, mutta ei mielestäni juhlallista ja elättelin toiveita iltapalasta tai muusta ruuasta, turhaan. Kakkua tuli sitten syötyä nälkään ja se oli hyvää. Mutta siis päällimmäisenä näistä häistä jäi mieleen se, että ruoka ei ollut kovin kummoista ja nälkä jäi..Vaikka toki häissä olisi ollut paljon mukavampaakin muisteltavaa ja monia onnistuneita ja ihania asioita.
  5. Nuera

    Kuultopaperi

    Mietin itsekin tätä hintapolitiikkaa, näin jossain askartelukaupassa A4 kokoisen lehtiön kuultopaperia ja hintaa oli about 25€/50 arkkia. Mielestäni kutsut tulee aika kalliiksi tuolla paperilla, kun pitäisi ostaa heti kaksi lehtiötä.
  6. Nuera

    Mallorca

    Nostelen Mallorcaa. Tuoreampia kokemuksia kenelläkään?
  7. Mä ajattelin kasvattaa vaaleanpunaisia ja valkoisia ruiskaunokkeja (värimuunnokset). Ruiskaunokin ja harsokukka ovat muuten varmaan olleet tosi nätti yhdistelmä
  8. Otan aina sormuksen pois kotiin tullessani, paitsi jos vastassa on vieraita. Myöskään salilla, uimahallilla tai lenkillä en pidä sormusta, eikä mieskään pidä. Kotoa lähtiessä laitan sormuksen sormeen.
  9. Ajateltiin säästää juhlapaikan kukissa ja koristeissa eli kasvatetaan itse ja kerätään luonnosta. Hääautoksi saadaan tutun auto ilmaiseksi ja puvun ajattelin ostaa käytettynä. Viinoja ehkä haetaan Tallinnasta ja suunniteltu juhlapaikkakin on aika edullinen..
×
×
  • Create New...