Gaultier

Naikkari
 • Content count

  2561
 • Joined

 • Last visited

About Gaultier

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Tuli täyteen 9.6. Naimisiinkin pääsin lähes samaan aikaan, mutta jos saa valita niin voisko mun titteliksi vaihtaa Naikkari, kiitos.
 2. Mullakaan ei toimi tuon spoilerin lainaus. Siksi kaipailisin sitä koodinappulaa tähän kirjoituskenttään... Chrome/mäkki (läppäri). Muutenkin spoilerkenttä kenkkuilee, esim. tässä viestissä mulla lukee ihan oikein koodina [spoiler ] teksti [/ spoiler], mutta lopputuloksena se näyttää kuitenkin osan spoilerin sisällöstä ilman rivinvaihtoja. Jos klikkaa "reveal hidden content" se näyttää kaiken ja tekstiin ilmestyy rivinvaihdot.
 3. @Tinttaran ehdotus on hyvä, mutta tuo Hääjuhla ja Yleistä -osastot ovat edelleen vähän päällekkäisiä. Ainakin askartelun voisi siirtää hääjuhlan alle. Yleistä -osiossa voisi olla yleistä ja kihlaus ja lakiasiat ja miksei vaikka polttaritkin. Joku "ennen häitä" - "häiden aikana" - "häiden jälkeen" -tyylinen jako, ei toki noilla nimillä.
 4. Osastoja pitäisi yhdistellä, nyt kaikki aliosastoihin jaetut osastot yhdeksi isommaksi osastoksi. Esim. pukeutuminen (3 osastoa), korut (4 osastoa), kukat (2 osastoa) ja moni muukin varmasti pärjäisivät yhdellä osastolla. Yhdistäisin melkein myös osastot Hääjuhla ja Ohjelma häissä kokonaan. Samaten kirppariosastoja voisi yhdistellä. Näin ei tulisi pelkoa siitä, että kirjoittaa "väärään paikkaan" ja vaatii käyttäjiltä vähemmän klikkauksia päästä sinne minne haluavat. Minusta vanhoja viestejä ei kannata karsia jos niissä on hyvää sisältöä, mutta ymmärrän toki pointin että joitakin saattaa epäilyttää keskustelu joka on aloitettu vuonna 2009... Tähän liittyen viestiketjun aloitusajankohdan voisi ottaa pois osastojen etusivuilta. Sillä ei muutenkaan tee mitään. Pystyn siivoilemaan osastoja ja vaikka yhdistelemään ja aloittamaan uusia keskusteluja tarvittaessa.
 5. Kirjoituskentästä puuttuu kokonaan "tyhjennä muotoilut". Tätä tarvitaan monesti jos kopioi tekstiä muualta webistä ja mukaan tulee kaikenlaisia otsikoita ja rivivälejä. Lisäksi kirjoituskentästä puuttuu "kirjoita koodina"-vaihtoehto, eli siis se nappula jolla tämän WYSIWYG-editorin sai muutettua tekstieditoriksi. Nyt esimerkiksi spoilereita lainatessa se spoiler ei näy vaan siinä lukee vain "hidden content", eikä spoilerin sisältöä tms. pääse muokkaamaan mistään. @Aala, ennen foorumi teki enterillä rivinvaihdon (br), nyt se tekee uuden kappaleen (div tai p). Riviväli siis oli vähän huono sana, se on ennallaan Lähinnä tämä vaikuttaa siihen, että jos tekee vaikka listoja ilman bulletteja, se näyttää tyhmältä: Yksi Kaksi Kolme Tämän voi toki estää painamalla shift+enter, jolloin editori tekee uuden kappaleen sijaan sen normaalin rivinvaihdon: Yksi Kaksi Kolme
 6. Allekirjoitukset voi piilottaa omista asetuksista. Mä toivoisin, että avatarit saisi piiloon. Vievät hirveästi tilaa Myös nickit ovat turhan isolla ja riviväli oletuksena aika iso.
 7. Kutsut ovat menneet perille! Nyt sitten odotellaan ilmoittautumisia... Häät toukokuun lopussa. Edelliseen sivuun viitaten, meilläkin on nettisivut jossa kaikki hääinfo. Kutsuissa on vain lyhyt teksti ja viittaus nettiin. Hashtag löytyy myös, tosin harva vieraamme somea käyttää. @handeli80, minäkin olisin Suomenlinnaa ehdottanut, mutta tälle kesälle on taitaa jo olla liian myöhäistä. Meillä siis on 40hlö häät Myllysalissa
 8. ^ musta olisi ihan mahtava idea! Buffetista luulisi löytyvän nirsoimmallekin jotain, vaikka ruokalajit muuten vähän oudompia olisivatkin.
 9. ^ Miten olisi katos ulkotiloihin? Silloin vesisade ei haittaisi, ja varmaan turistitkin saa häädettyä pois ennen juhlan alkamista. Katos vaatii tosin kirjallisen luvan Suomenlinnalta. Toinen vaihtoehto voisi olla jonkin pienemmän tilan vuokraaminen vihkimisen ajaksi, esim. Paarlaastihuone tai vierasmäärästä riippuen jopa Tynnyrintekijän huoneeseen saattaisi mahtua seisomaan. http://www.suomenlinna.fi/kokous-ja-juhlatilat/kokoustilat/paarlastihuone-max-54/ Tai sitten voisit kysyä Suomenlinnalta, voisiko Myllysalin ja Tenaljin yhdistävää käytävää vuokrata vihkimisen ajaksi. Se on iso, valoista ja huonemainen tila
 10. ^ ihan mahtavat kutsut! Onko tuossa levyssä jokin musiikkikappale?
 11. Meillä taitaa mennä jakauma suunnilleen mies 50%, minä 40% ja täysin yhteiset tutut 10%. Kaikki häihin kutsutut kuitenkin ovat tavalla tai toisella tuttuja sekä minulle että miehelle. Vieraita tulee noin 30-40, lopullinen määrä selviää myöhemmin.
 12. Me ei otettu kihlajaiskuvia kihlajaispäivänä eikä huomattu ottaa edes juhlissa. Tarjoiluista otettiin kyllä kuvia senkin edestä Ei harmita, meistä on paljon kuvia muutenkin. Kävi kyllä mielessä että nyt hääkuvista lähtien voisi käydä ottamassa kerran vuodessa tai kerran parissa vuodessa jonkun pariskuntapotretin valokuvaajan kanssa, etteivät kaikki yhteiskuvat olisi pelkkiä welfieitä.
 13. Minulle tulee teetetty puku ja miehelle mahdollisesti myös En oikeastaan edes harkinnut valmispukua, koska samalla hinnalla saa juuri sinulle suunnitellun ja käsin tehdyn. Meillä on valmiina nyt juhlapaikka, catering ja valokuvaaja ja puvut, koristeet ja kutsut on suunniteltu osittain. Kaikki isot linjat ovat oikeastaan valmiina, seuraavaksi sitten pienempien yksityiskohtien pariin
 14. Oho, ovatpas päivät täyttyneet. Me varasimme tammikuussa oman päivämme ensi vuodelle ja silloin oli vielä ihan tyhjää kaikkien tilojen kalentereissa.
 15. Ajan voi varata Helsingissä 4kk etukäteen, ei yhtään aiemmin Muista että voit varata vihkijän myös muista maistraateista, jos kukaan helsinkiläinen ei halua tai pääse teitä vihkimään.