Pinja Mii

Rouva
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Pinja Mii

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Rakastan eläimiä, erityisesti kissoja! :) Intohimoinani ovat muun muassa kodin sisustus ja matkustaminen.
 1. ^Meillä oli Pitopaakarit Ansa ja Helmi Ulvilasta. Kaikki sujui todella loistavasti!! Heillä oli kylläkin aikaisempaa kokemusta Leineperin haastavissa keittiöolosuhteissa toimimisesta! Ja se kokemus ON TÄRKEÄÄ!!! Menu (muokattavissa) meillä oli muistaakseni 27e/hlö, itse ostimme alkoholit (viinit, konjakit, liköörit...). Menu oli runsas ja maistuva, lisäksi se sopi erinomaisesti paikan henkeen eli hieman maalaisvivahteinen ruoka!! Ja kakku... se oli taivaallista!!
 2. ^ elina 11! Meillä oli häät Leineperissä elokuussa, kylläkin vuonna 2006. Meille sattui todella kaunis ja lämmin kesä ja myöskin hääpäivänämme oli kaunis ja lämmin sää. Lämmityksiä meillä ei siis tarvittu, mutta voisin kuvitella, että sinne on mahdollista laittaa jotain lämpöpuhaltimia jos on oikein koleaa. Se miten ne sitten lämmittää niin ison paikan, en osaa sanoa... mutta luulen, että siellä on kyllä häitä vietetty monenlaisissa sääolosuhteissa! Me varauduttiin tähän sääasiaan niin, että sanottiin vieraille esim. ilmoittautumisen yhteydessä, että kannattaa ottaa lämmintä mukaan jos sattuu viileämpi sää ja toisaalta jos on helle, juhlapaikalla voi olla sisällä lämmin. Näin kaikki osasivat varautua tilanteeseen mukaan ja tiesivät näin mikä on homman nimi, vieraat nauttivat säästä ja hääjuhlasta! Varausmaksu (n. 300 e) tuli vuoden alkupuolella ja loput maksusta sai sitten maksaa pankkisiirtona häiden jälkeen. Tsemppiä hääsuunnitteluun!!
 3. Tuo Yyterin koulu näyttää kivalta paikalta!! Sen verran sanoisin Leineperin Ruukista, edelliseen tekstiin viitaten, että 1200 euroa ei ole ihan vuorokauden hinta vaan Ruukille pääsee jo edeltävänä keskiviikkona tai torstaina järjestelemään juhlapaikkaa ja siivouksen voi hoitaa sunnuntain aikana... Uskon, että tässäkin on joustovaraa varsinkin jos Ruukille ei ole suunnitelmissa mitään tapahtumaa lähipäiviksi. Paikan omistaja huolehtii monista käytännön asioista järjestelyjen ja juhlan aikana ja siis pitää myös huolen siitä, että ovet ovat lukittuina häiden jälkeen varsinkin jos sisälle jää arvokasta tavaraa. Lisäksi tähän vuokrahintaan kuuluu myös yksi aittarakennuksen huoneista, jota voi käyttää sitten mielensä mukaan sekä paljon koristeluun käytettävää tavaraa (tonkkia, koreja, kylttejä, hääkaari...), jotka löytyvät pihassa olevasta vajasta. Sitä en kiellä etteikö Leineperin Ruukin hinta olisi korkea, mutta itse en kadu pätkääkään, että maksoimme sen!! Olisin maksanut vielä vaikka enemmänkin! Niin hieno hääjuhla meillä Leineperissä oli!!
 4. Mönkiäinen: Meilläkin oli häät elokuussa! Ihanaa kun illat jo hämärtyvät... tunnelmallista! Meilläkin oli tosiaan paljon kynttilöitä ja lyhtyjä koristelussa. Kankipajassa sisällä on sopivan hämärää, mutta sinne on viritetty ns. halogeenivalot, jotka voi sytyttää hämärän tullen. Ensin mietin, että mitenköhän ne sopii muuten sellaiseen maanläheiseen ja aitoon tunnelmaan, mutta loppujen lopuksi näitä "spotteja" ei siellä edes huomannut! Silti tunnelma säilyi!! Paikan omistaja, Reijo, huolehtii valaistuksesta. Ulkona ei ollut muistaakseni pihavaloja, mutta meillä oli sitten roihuja pimeän tullen ulkona ja koskessa kivien päällä!! Ihanaa!
 5. Meillä oli myös hääjuhla Leineperin Ruukilla viime kesänä!! Aivan uskomattoman ihana ja romanttinen paikka!! Muita vaihtoehtoja ei edes ajateltu! Oli ihana kutsua vieraat muualtakin Suomesta juuri Leineperiin, olivat niin ihastuksissaan kaiken muun lisäksi tästä juhlapaikasta! Vieraita oli n. 100 ja tila oli erittäin sopiva sen kokoisiin häihin! Tilaa oli olla ja kulkea, löytyi tunnelmallisia kynttilöin ja lyhdyin koristeltuja sopukoita, jossa vieraat saivat istuskella ja hääpari tietysti!! Tilaa oli kaikilla eikä tarvinnut vieraiden istua pöydissä hiki päässä kylki kylkeä vasten. Tanssilattia on iso ja sivummalla, joten pöytiä ei tarvitse "raivata" tieltä pois tanssin alettua. Ulkona oli aivan ihana istua upeissa maisemissa kosken kuohunnassa ja liikkua ympäriinsä kauniilla silloilla ym. Varsinkin kun meidän hääpäivänä sää oli todella kaunis ja lämmin, vieraat viihtyivät niin sisällä kuin ulkonakin. Mutta Leineperi on siitäkin ihanteellinen juhlapaikka, että myös sateen sattuessa hätä ei ole tämän näköinen... sisälle mahtuu hyvin ja paikka on silti tunnelmallinen! Tosin kauniilla säällä Leineperin luonto on parhaimmillaan ja hääparista saa aivan uskomattoman ihania kuvia ulkosalla! Suosittelen! Pitopalvelu kannattaa valita niin, että firma olisi mieluiten hoitanut Ruukilla aikaisemminkin juhlia, sillä keittiöolosuhteet ovat erityisen haastavat ja yllätyksiä saattaa sattua kokemattomille! Meillä pitopalvelu selvisi moitteettomasti koko juhlan ajan ja vieraat olivat jälleen kerran ihastuksissaan... kaunista oli ja palvelu toimi hyvin! Huomasi, että pitopalvelu oli aikaisemminkin hoitanut Ruukin "keittiössä" pitoja! Kaunis juhlapaikka!!!
 6. Juuri näin! Me oltiin myös Scandicissa... eli kaikki aloittajan vaatimukset löytyvät täältä, tosin sisustuksen romanttisuus ei välttämättä ollut ihan ykkösluokkaa... mutta siistiä oli!! Poreammeeseen pulahtaminen raskaan, mutta ihanan päivän jälkeen toi romanttisuutta yllin kyllin hääyöhön ja tietysti aivan ihana kukkakimppu, jonka rakas mieheni oli tuoreelle vaimolleen itse hankkinut löi laudalta kaikki tyllit ja pitsiverhoilut!! Kuohuviiniä, iltapalaa ja aamianen huoneeseen... Eli puitteet todella kohdallaan, romanttisuutta saa aikaan sitten muulla tavalla! Varata kannattaa hyvissä ajoin sillä Scandicissa on vain yksi sviitti, jossa on poreamme!!
 7. Meillä oli myös koivuja koristeena omissa häissämme, "kujana" ulko-ovella ja sisällä juhlapaikalla. Siis ihan katkaistuja puita. Juhlapaikan omistaja, joka oli mukana koivujen laitossa antoi ohjeeksi ettei koivuja tarvitse laittaa veteen. Ne kestävät kaadosta 2-3 päivää hyvinä ilman vettä. Koivu ei oikeastaan edes "juo" vettä enää kaadon jälkeen. Juhlapaikkamme oli sellainen, jossa lähes aina käytetään koivukoristeita ja paikan omistajalla on siis asiasta monien vuosien kokemus. Ohjeen mukaan me teimme, koivut kaadettiin häitä edeltävänä päivänä (aamulla) ja koivut olivat upeita vielä häitä seuraavanakin päivänä! Koivun oksat ovatkin sitten varmaan eri juttu... Niistä minulla ei ole kokemusta, mutta tarvitsevat varmaankin vettä. Muoks: Sen lisään vielä, että meillä oli oikein aurinkoinen ja lämmin sää häiden aikaan eikä vesiä tarvittu!