Jump to content
Naimisiin.info

samppi

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

samppi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mun sormus maksoi muistaakseni n. 350 euroa. Siinä on viisi timanttia ja valkokultaus. Vähän niinkuin Romanssi. Ostettiin muistaakseni Timanttisilta. Karaateja ei mitenkään kauhiasti ole, mutta 1-vuotiaan äidille mitä mukavin. Ja itse olen ihan sormukseeni.
  2. Jupperin yhteistuvalla ainakin olisi saanut juhlia vaikka koko yön. Ainut oli, että 23 tai 24 jälkeen häiritsevän kovan musiikin soitto oli kielletty. Mutta todella hyvät äänieristeet tuossa puutalossa. Ja vaikka ei kuvista näytäkään järin kauniilta, niin kyllä siitä kauniin juhlapaikan sai pienellä vaivalla. Ja siis vuokraus pe-su, hinta oli toukokuussa 250 euroa. http://www.yhteistupa.net/
  3. Soitti 4 tuntia levyjä (+ valot) ja 150 euroa. Eli ei siis toisin sanoen yhtään mitään. Ohjelmatoimistoista tarjoukset olivat 400 ja yli.
  4. http://www.naimisiin.info/haapalvelut/nightlyside.html käykääpä molemmat kurkkaamassa tuolta. Pirjo oli meidän häissämme Espoossa toukokuussa dj:nä ja voin erittäin lämpimästi suositella häntä! Hyvin edullinen hinta ja erittäin vieraat huomioiva. Lapset viihtyivät, pääsivät juontohommiin ja meno oli aikuisillakin kova Muutenkin tuli täsmällisesti paikalle ja soitti niin pitkään kuin oli tarvis. Ja yhteydenpito toimi.
  5. Mulle tuli ainakin ilman erillistä yhteydenottoa toi kela-kortti (helsingissä asustelen)... tosin tää kesä voi vaikuttaa ja hidastaa korttien tuloa jonkun verran.... odottelen edelleen uutta ajokorttiani... kohta 9 viikkoa takana ja alkaa pikku hiljaa ketuttaa... olivat kaartissa mokanneet ja hakemus ei ollut ensimmäisellä kerralla lähtenyt eteenpäin vaan seisoi epäselvien pinossa... :-?
  6. oma kokemukseni nimenmuutoksesta..... uutta ajokorttia joudun nyt kesän ruuhkien takia odottamaan 6 viikkoa. vaikka uusi nimi päivittyykin monille tahoille suoraan, jouduin silti soittamaan samat paikat läpi uusien korttien tilaamiseksi. eivät siis lähetä niitä ilman erillistä tilaussoittoa.... ( s-etukortti, plussa-kortti yms.)
  7. mites poliisiasemalla, kelpaako siellä pelkästään tuo vihkitodistus? tosin varmasti jo kohta ehtineet uuden nimeni päivittämään... vihkitodistuksessamme ei muuten uutta nimeäni ole, vaikka se vaihtuikin.... jännä juttu, koska papillamme tiedossa ja vielä ennen vihkimistäkin asiasta keskusteltiin...
  8. meillä tulevat juhlat jupperin yhteistuvalla. mahtuu noin 100 henkeä, bändille oma lava, iso piha ja kivalla alueella... netin kuvat eivät välttämättä hirmuisesti houkuta, mutta mikäli tarve rennolle paikalle isolla pihalla ja mahdollisuudella juhlia koko yön, suosittelen. vuokrataan pe-su, omat juomat ja iso yhtenäinen tila. hinta kaikista parhain!
  9. itselläni oli geelikynnet noin puolen vuoden ajan ja olin erittäin tyytyväinen säännöllisellä huollolla pysyvät kestävinä ja kauniina. yleensä sanotaan, että huollot olisi hyvä tehdä 4-5 viikon välein...... itse kävin huollattamassa 2-3 viikon välein, koska kynsieni kasvuvauhti on mieletön.... : koko aikana en saanut yhtä ainutta kynttä katki, vaikka olen muuten aivan mieletön tunari käsieni kanssa pureskelin kynsiäni 22 vuotta enkä tuon jälkeen ole enää niihin kajonnut.... aluksi olivat siis aika paksut, koska en ollut tottunut pitkiin kynsiin....tai siis kynsiin ollenkaan..... loppuaikoina olivat melkein normaalin kynnen paksuiset eli todella ohuet ja silti säilyivät ehjinä.... ja ehdottomasti kannatan ranskalaisia! tässä miun mielipiteeni
  10. Täällä yksi morsian, joka ehdoton kalla-fani. Kalla siitä mukava kukka, että jo muutamalla saa upean kimpun... minä kun vielä pienikokoinen morsian, niin muutamasta kallasta tehty kimppu aivan omiaan.
×
×
  • Create New...