Kirsikk.a

Rouva
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Kirsikk.a

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Olenkohan meidän "lahjan" jo kertonut? No meille joka tapauksessa tulee pyykkipoikajääkaappimagneetit. Tavalliset pyykkipojat petsattiin valkoisiksi, toiselle puolelle pyykkipoikaa liimattiin magneetti ja toiselle puolelle teemaan sopiva kukkanen. Toimivat häissämme myös paikkakortteina. Pyykkipojan väliin siis lappu, jossa lukee vieraan nimi, toiselle puolelle lappua "lasten mietteitä rakkaudesta".
 2. Oma kimppuni tulee olemaan valkoinen gerbera kimppu. Hintaa kimpulle ja sulhasvieheelle (joka myös gerberasta) tulee yhteensä 50 €.
 3. Mun mielestä tommonen "ilman kutsujia"-kutsuteksti käy ihan hyvin. Ei aina tarvi olla kaikki niinkun on aina tehty. Se olisi kiva ja erilainen.
 4. Meillä olis tarkotus kutsua kans vain lähimmät lapset. Eli oma tytär tulee tietenkin , mutta myös omien sisarustemme lapset haluamme paikalle. Serkkujen lapsia ei kutsuta, eikä ystävien lapsia. Toki alle 1-vuotiaat voivat tulla (4kpl), jos vanhemmat eivät halua tulla ilman. Mutta kutsujen kirjekuoriin siis kirjoitetaan vain vanhempien nimet. Jos ilmottautumisessa ilmoitetaan esim. serkun 5-vuotias lapsi, niin en luultavasti kehtaa sanoa, että kutsu ei häntä koskenut. Eli jos kutsutut eivät ymmärrä, että kutsu koski vain vanhempia, niin ei elämä siihen kaadu jos muutama ylimääräinen lapsivieras häihin tulee. Pitopalvelukaan ei ota alle 12- vuotiaista täyttä maksua Ainakin tämä on suunnitelma nyt, katotaan mihin ollaan päädytty siihen mennessä, kun kutsut lähetetään.
 5. Semmonen käsituuletin (ja miksei viuhkakin), vois ajaa hääkarkkienkin asemaa
 6. Meillä tulee vieheet sulhaselle, bestmanille (jos sulho sellaisen jossain vaiheessa pyytää), molempien isille, miehen äitin puolisolle, molempien äideille ja miehen isän puolisolle. Ja rannekukat tai kukat hiuksiin kaasoille (2kpl) ja omalle tyttärelle (häiden aikaan 2v 2kk) ja kummitytölle (häiden aikaan 6v) ehkä jotku pienet kimput.
 7. Veljen häät oli tossa kolmisen vuotta sitten, jossa kaasoilin. Hääkarkkeihin kirjoitettiin pohjanmaan murteella sanontoja, ja me bestmanin kanssa luimme juhlaohjesäännön pohojanmaalaisittain ja raumalaisittain (morsian raumalta) koko juhlaväelle.
 8. Me ja vanhemmat (miehen isältä ei olla vielä kysytty, mutta eiköhän sekin suostu). Luultavasti siten, että me puolet ja vanhemmat sen toisen puolen puoliksi.
 9. Meillä on häät 20.8.2011
 10. Missä vaiheessa/kuinka aikaisin olette varanneet pitopalvelun? Kirkko ja juhlapaikka tuli varattua tällä viikolla, ja nyt mielessä, että koska alan pyytämään pitopalveluilta tarjouksia?
 11. Häiden aikaan (elokuussa 2011) olemme olleet yhdessä vähän yli 3,5 vuotta. Ja silloin tyttäremme on melkein 2v 3kk, ja me melkein 28v ja 29v. Tällä hetkellä asumme miehen omistamassa rivitalokolmiossa, mutta toiveena olis löytää omakotitalo, mahdollisesti jo seuraavan vuoden aikana.
 12. Biisi hukassa Ja todella surkea selitys... Tietääkö kukaan sen biisin nimeä missä (viimeisessä kertosäkeessä?) lauletaan, että "yhden koko elämän tämän toivon kestävän, mitään muuta niin toivo mä en..."
 13. Onko kellään ollut sinistä gerberaa kimpussa?