Jump to content
Naimisiin.info

tupuliina

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tupuliina kaikki viestit

  1. Meidän häissä (9.2.2008),Peten Pitoässät hoiti ruokapuolen.Meillä oli aika kalapainotteinen menu,mutta vieraat tykkäsivät tosi paljon.Meillä oli myös härkää punaviinikastikkeessa ja kermaperunoita.Hääkakkuna meillä oli mustaherukka-vanilja-juustokakkua...TODELLA HYVÄÄ! Ennen pitopalvelun lähtöä,laittivat he vielä yöpalan tarjolle. Suunnittelupalaverissa meillä meni kaikki tosi hyvin yksiin ja juhlapaikalla tuona tärkeänä päivänä kaikki sujui todella hyvin.
  2. Meillä oli häät 9.2.2008 ja hääkakkuna meillä oli mustaherukka-vanilja-juustokakkua.Raikkaudellaan sai paljon positiivista palautetta.
  3. Me teetettiin postimerkit.Meistä maalattiin Bulgariassa taulu (sellanen suutelukuva), siitä tuli sitten niin kiva, et ajateltiin käyttää myös postimerkkinä
  4. Meillä on häät Temppeliaukion kirkossa helmikuussa.Me pyydettiin sinne seinälle tuikutus,on varmaan tosi ihanan näköstä.Ulkona me heitetään sokeripohjaisia riisinjyviä (sydämmenmuotoisia),jotka sulaa sitten vedessä ja toivottavasti sillon on lunta niin kaikki on ihan täydellistä.
  5. tupuliina

    Finlanders: Oikeesti

    Meillä tuo kappale lauletaan kirkossa...
×
×
  • Create New...