Jump to content
Naimisiin.info

Esteria

Rouva
 • Posts

  199
 • Joined

 • Last visited

About Esteria

 • Birthday June 5

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu

Esteria's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Tiedättehän sen mainoksen kun mies kävelee hammas kainalossaan sateessa kadulla ja katsoo kun hammasrankkuri keräilee ja piiskaa häkkiin surullisia loukkaantuneita hampaita? Sit mies vie oman hampaansa kotiin ja antaa sille purkkapussista hampaanruokaa. MIKSI SE MIES EI PELASTA YHTÄÄN NIISTÄ SURULLISISTA HAMPAISTA? MIKSI?! Menee vaan snobina kotiinsa kuivattelemaan ja silittään omaa snobihammastaan ja ruokkimaan sitä Jenkillä.
 2. Tää menee ihan ihan tosi OT mutta kun tuosta keskustelusta tuli tää nyt mieleen. Oon nimittäin Tosi onnellinen, että jostani syystä nykyään on muotia kristillisessä kasteessa, että pappi sanoo "te vanhemmat olette antaneet tälle lapselle nimen Esko Sikuriina". Välissä on pitkästi seremoniallista tekstiä ja sitten sanotaan "minä kastan sinut-- " ja niin edespäin. Ennen se tuntui menevän aina niin että "Minä kastan sinut **Esko Sikuriina** *hehkuti* *ooh*" ja senpä vuoksi kaikki kukkahattutädit ihmettelevät miten lapsella edes voi olla nimi, kun ei ole kastettu. Tuntuu että ainoastaan vanhoillislestadiolaiset pitää enää nykyään kastetta seurakunnan jäseneksi ottamisena. Ja joo, ei tietenkään ole täysin totta, mutta kun kaikki muut mun tuntemat ihmiset kuin ne lestadiolaiset on sitten tapauskovaisia.
 3. Mulla oli myös Broadwaykynnet hääpäivänä. Ranskalainen manikyyri, mahdollisimman lyhyet valitsin, ettei näytä luonnottomalta. Hääpäivän aamuna ne liimailin ennen kampaajalle menoa.
 4. Okei tää on miehen sanoma mut.. Telkkarista tulee se Leiraksen päänsoittajamainos. Mies miettii hetken ja sit: "Onkohan tuo oikeasti totta?" Öö. Joo. On se. Kokeile, niin sunkin päästä lähtee tollanen ääni.
 5. En tiedä meneekö tämä teidän mielestä ihan tämän topicin alle.. mutta meidän häissä ei ollut mitään pelejä/leikkejä, vaan sen tilalta kolme bändiä. Ensimmäinen, lyhyt setti, lastenmusiikkia. Toinen, normaalimittainen, "päivitettyä" tanssimusiikkia huumorimeiningillä - eli sekä kelpasi tangot vanhemmalle väelle että tuli vähän hauskuutusta myös nuoremmille. Bändin laulaja siis esitti roolihenkilöä, ihan kunnon show. Kolmas bändi soitti irkkumusiikkia iltamyöhällä, soitettiinpa myös Paranoid - säkkipillillä, kyllä - kun joku vieraista meni huutamaan "soittakaa Paranoid!!". Tämän lisäksi oli sitten mölkky/tikanheitto/lapsille saippuakuplia yms ulkotekemistä.
 6. Me tilattiin myös Avant Gardelta (eli http://titaniumstyle.com/). Kolme sormusta, eli mulle kaks ja miehelle yks. Mies valitsi jostain syystä liian pienen koon vaikka meillä olikin sizing set (tai sitten sen sormet on paksunneet nyt kun se on ollut töissä), joten joudutaan vaihtamaan. Ainakin sen mukaan mitä on kyselty niin on melko halpaa jopa vaihtaminen, vaikka sormus on kaiverrettu. Tulikohan siitä jotain 37 dollaria. Olisin kuvitellut enemmäksi. Sormus odottaa tuossa postiin viemistä, mies oli käynyt jo tullissa täyttelemässä papereita sun muita ettei sitten uudestaan peritä tulleja siitä joka tulee takaisin sieltä vaihdossa. Ainakin näyttäisi näillä näkymin ihan että onnistuu vaihto, mutta raportoidaanpa sitten myöhemmin. Tilaaminen sujui ongelmitta. Tulivatkin suht nopeasti, kotelot eri paketissa ja sormukset eri paketissa. Tullista piti käydä lunastamassa tietenkin, veroja tuli noin 140 euroa. Ilman veroja nuo maksoivat jotain 800 dollaria, mikä on minusta ihan käypä hinta kolmesta titaanisormuksesta, joista yhdessä on 3mm (0.10ct) timantti tension settingillä.
 7. Minä ostin Tokmannilta, maksoi 3.90e.
 8. Pullat kannattaa "kuorruttaa" niin, että uunista tultua ne voitelee margariinilla, ja upottaa sokeriastiaan niin että päälle tarttuu vähän sokeria. Siis niin että tulee sellaisia valkohuippuisia pullia Mukaan voi sekoittaa vaniljasokeria, tulee vielä parempaa. Näin ei tarvitse huolehtia munalla voitelusta.
 9. Puhutteko te vain kertakäyttöisistä kaitaliinoista? Multa voi häiden jälkeen (ovat siis ensi lauantaina) tiedustella omenanvihreitä ja suklaanruskeita kaitaliinoja. Ruskeat on puolet kapeampia. Pellavaa. Niitä on paljon, myydään kankaan hinnalla pois.
 10. Sori kun en nyt jaksa lukea onko joku jo sanonut jotain tästä, huomasin vain että nimeni mainittiin. Oulussa sellaisessa liikkeessä, kuin Lysti Kööki & Kamari näin noita lusikoita.
 11. Jos jotakuta kiinnostaa, niin kävin kyselemässä Tuiran pienestä kukkakaupasta (siinä Merikosken taskussa linja-autopysäkin kohdalla, en kuolemaksenikaan muista nimeä) hinta-arviota omin varsin sidotusta kimpusta, jossa ei mitään kalliita kukkia (ruusua, neilikkaa, lumipalloheisiä jne), ja kuulemma noin 40-60 euroa hinta olisi. En ole vielä itse floristin kanssa käynyt juttelemassa asiasta tarkemmin, tuon arvion antoi silloin töissä ollut myyjä, vanhempi naishenkilö.
 12. Jiihaa, oon saanu pari kertaa sotkutettua kotona sellaista "pallukkana" käytettävää sokeritahnaa. Kyllä sillä karvat lähtee aivan oikein mun mielestä. Aikaisemmin siis käytin vähän juoksevammanmallista sokeritahnaa ihan perinteisesti liuskojen kanssa. Kauneushoitoloissa sugaring-nimellä taitaa aina olla tuo "pallukkaversio". Youtubessa on muuten videoita, löytyy ainakin hakusanoilla "body sugaring" ja "oriental epilation". Niissä on havainnollisesti näytetty, miten sitä pallukkaa venytellään ja pyöritellään. Kannattaa myöskin rauhassa keittää sitä massaa tarpeeksi kauan. Kemistikaverini puhui jotain sokerin polymerisaatioreaktiosta, minä en paljon ymmärtänyt, mutta käyhän se järkeen että jos lisää enemmän vettä ja keittää kauemmin, massasta tulisi joustavampaa, vaikkakin saman paksuista mitä vähemmällä vedellä vähemmän aikaa keitetty versio. En postaa (ainakaan vielä) reseptiä, koska en ole saanut mitään sellaista idioottivarmaa reseptiä paperille kokeilujeni tuloksena, vain jotain hataraa. Sitten syyttäisitte minua jos jokin menisi vikaan Mutta tää on kyllä niin halpaa ja kätevä karvojenpoistomenetelmä, että suosittelen.
 13. No nyt tuli vihdoin viestiä, ei kuulemma onnistu. Siis sileät titaanisormukset onnistuvat kyllä, ja esimerkiksi sellainen Sancta Birgitta -tyylinen istutus onnistuu jos sen istutuskohdan tekee vaikka valkokullasta... mutta rivari ei onnistu, koska kukaan ei ala tekemään niihin valmiita aihioita.
 14. Kävimme kyselemässä kultaseppä Jukka Räsäseltä (Oulussa) titaanisormuksia, tai siis niiden teettämistä. Kuulemma on hankala löytää jotakuta (Suomessa), joka tekisi valmiin aihion johon voi myös istuttaa kiviä, mutta hän lupasi selvittää asiaa. Hinta-arvionkin antoi, 2 sileää flakkasormusta (olikohan se nyt 6mm ja 4mm), plus puoliallianssi 15 x 0.02ct timanteilla yhteensä 850e. Verrokkina katsoin että Titanringarilla maksaa puoliallianssititaanisormus 12 x 0.02ct timanteilla noin 7500kr, eli 800 euroa... ja noista Räsäsen hinnoista oli jo hyvästikin 200e pelkät nuo flakkasormukset, mutta mitä tätä ketjua katselin, niin sekin on edullista <3 Nyt pitäkää peukkuja, että löytyy joku joka sorvaa ne aihiot että saadaan meidän hienot sormukset
 15. Mua hämmentää tuo Titanringarin kaikkien sormusten paksuus. Onk jollakulla sieltä tilatut sormukset - miten ovat toimineet arkikäytössä? Oletteko te kaikki sieltä tilanneet kapeasormisia, vai sopiiko tuollaiset korkean malliset sormukset myös tällaisille pehmeille nakkisormille?
×
×
 • Create New...