Shazzer

Rouva
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Shazzer

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Edoxin rannekellon (tuntemattomampi merkki suomessa) eli sveitsiläinen rannekello, suomessa merkkiä myydään tasan 2 paikassa. Aivan ihana yllätys rakkaalta Itse ostin Reinot huomenlahjaksi, sillä tiesin että miehenikin kuitenkin haluaisi jotain vaikka mikään pakko ei ollut laittaa mitään.
 2. vieläkin kiitoslahjat kaasoille ostamatta toiselle olen ajatellut laittaa helmikorvakorut tai marimekon liikkeeseen lahjakortin. toiselle olen ajatellut laittaa villeroy & bochin new wave sarjasta ison kahvikupin sekä asetin. kyseessä ihminen joka ei pidä koruista mutta pitää mm. ego astiastosta
 3. Jee! Vaihtui sittenkin vielä viime metreillä häävalssi.. unohdetaan suvivalssi, sillä se on aika nopea temponen.. tilalle tulee Finlandersin Tää päivä on teidän Kauniit sanat kappaleessa ja Lampelan Jussin ihana ääni
 4. Aivan ihania ideoita ja toteutuksia!!!
 5. ensimmäinen posti tuli jo torstaina.. tilasin reilu viikko sitten SAS:n bonuskortin uudella nimellä ja to olikin tullut jo kirje kotiin. Ihmettelin ensin arskat päässä, että miten mieheni saa SAS:lta postia, mutta kun luin tarkemmin vastaanottajan niin huomasin, että sehän oli minulle
 6. Meillä on pari tuntia ennen vihkimistä miljöökuvaus.. halusimme kuvauksen ennen vihkimistä niin se on pois alta. Ei tarvi vieraiden enään vihkimisen jälkeen alkaa meitä odottamaan, kerran valtaosa tulee vartavasten häihimme toiselta puolelta suomea!
 7. Mieheni työkavereita on tulossa, mutta itse en ole omia kutsunut. Olen ollut vasta 6kk nykyisessä paikassa töissä ja en koe niitä vielä niin hyviksi kavereiksi että voisin pyytää heidän häihin. Häät ovat kuitenkin pääasiassa perhejuhla. Mies on ollut nyt vuosia jo samassa paikassa ja on muutenkin työkavereiden kanssa tekemisissä työajan ulkopuolellakin. He tuntuvat jo enemmän kavereilta kuin "työkavereilta".
 8. Voi kun tietäisikin minne haluaisi häämatkalle Milloin, minne ja kauanko.. ei ole mitään ehdotonta kohdetta minne olisi päästävä.. todella rasittava tilanne!
 9. Meillä on vihkipappina Harri Luoma Kalevan srk.sta vaikka vihkiminen tapahtuu toisessa kirkossa. Tuntuu olevan tosi lupsakan oloinen pappi = juuri semmonen kun olemme toivoneet. Saa nähdä miten hommat sujuu kun tapaamme hääviikolla..
 10. Meillä on tarkoitus myös laittaa jotain pohjalaista rekvisiittaa häihin.. mies on pohjalaanen mutta häitä juhlitaan pirkanmaalla. Ystävävien häissä pari vuotta sitten pohjanmaalla oli mm. puukkoparkki. Jotain tämmöistä humoristista rekvisiittaa käytämme myös omissa juhlissa.
 11. Näillä näkymin Suvivalssi.. aikaahan on vielä "tosi" paljon miettiä tätäkin asiaa.. Monta kuukautta odottanut toisen mielipidettä asiaan..
 12. Käytiin tänään tilaamassa sulhaselle lahja, kaasoille pitäisi vielä jotain kivaa kehitellä..
 13. 2 kaasoa ja 1 bestman. Naiset tuppaa stressaamaan enemmän kaikesta..
 14. Meillä mies ei halua nähdä pukua ennen häitä. Valokuvaus on ennen vihkimistä joten hän näkee puvun siellä ensimmäisen kerran.
 15. Kävin eilen varaamassa kukkaikkunasta kukat häihin. Olin liikkeellä ystäväni kanssa ja kaupasta lähdettyä ystäväni tokaisi, että hieman oli ohjailevan oloinen se henkilö jonka kanssa suunnittelin hääkimpun. Meinasi puoliväkisin tyrkyttää muita kukkalajeja yms kimppuuni, mutta lopulta päädyin pelkkään punaiseen ruusuun. Olihan siinä hieman sitä tyrkyttämisen oloa, mutta kun itsellä ei ole täysin selvää visiota mitä haluaa yms niin kyllä sitä mielellää vaihtoehtoja haluaa kuulla. Onneksi itse tein ratkaisuni, kimpusta tulee näköiseni, ei viimeisimmän trendin mukainen.. Olisin olettanut että kukat (pisaranmallinen kimppu, 2 rintakukkaa sekä heittokimppu) olisivat maksaneet enemmän mutta on noillakin hintaa jo tarpeeksi..