Jump to content
Naimisiin.info

tarjahaz

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tarjahaz's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Parasta se olisi varmaan ostaa sitten "aitoa" - taiteilijaliikkeestä, mutta 25 kultaarkkia ja halvin hinta n 40 e (aito hopea oli n. 23 e)on turhan iso satsi yksien bileiden booliin. Yksi arkkihan ei oo ku pari euroa, mutta kun kyselin eivät myy Temperassa ainakaan arkkeja yksitellen.
  2. Cardia, tiedätkö mistä kakussanne oleva lehtikulta oli ostettu, siis oliko se taiteilijaliikkeiden "aitoa hopeaa" vai Sinooperin vastaavaa?
  3. Nyt löysin tälläisen taidetarvikeliikkeen, jossa puhutaan kyllä ihan levyistä karaateilla, että taitaisi olla ihan 100 % kultaa. www.tempera.fi (ja sieltä haulla "lehtikulta"). Mutta osto erät ovat isoja ja siksi kalliita.
  4. Soitin Helsingin Sinooperiin, siellä oli lehtikultaa, mutta sanoi että ei ole ihan 100 %:sta kultaa ja ei suositellut sitä booliin laitettavaksi. Eikä sitten tiennyt onko 100 %:sta olemassakaan. Olisiko se nyt kuitenkin tätä Sinooperin mitä voisi booliin laittaa, onko kukaan käyttänyt tätä? (Sinooperin hinta oli jotain 11 levyä /9.90 e.) Samaa tavaraa löytyi myös valmiina jauheena, mikä olisi boolin kannalta tietty helpompaa - ei tarvitsisi pensselillä töpsytellä levyä rikki.
  5. Juu ja kannattaa kysyä onko vessapaperit ja käsisaippuat talon puolesta. Onko niitä varmasti riittävästi. Missä on sulakekaappi - sulakkeet ja varalamput.
  6. Yksi joka oli tilannut Ebayn pienen boolisuihkulähteen, kertoi että toimi hyvin (tosin alle 5 l saa täyttää hanakasti jos paljon vieraita). Oli maksanut jenkeissä jotain 16 dollaria ja yhteensä tuli maksamaan suomeen jotain 50 dollaria. Adapteri -jännitteenmuunnin kannattaa tilata jenkestä myös (muuntaa sähkön tänne sopivaksi) jos saa koska siellä maksaa jotain 15 dollaria kun suomessa paljon kalliimpi (voi olla halvimmillaan 80 e??). Boolisuihkulähde oli ollut n. lev 30 cm ja 40-50 cm korkea. Mukaan oli tullut 3 koristetta: pyörivä balettitanssija, teekannu ja vesihana. 3 viikkoa oli tulo kestänyt. Maksu luottokortilla.
  7. Häissämme oli viitisenkymmentävierasta ja juhla kesti klo 15-1.00. Joista kolmisenkymmentä raskasta juojaa. Juomia toimme virosta: 1 l konjakki 1 l Baileys 10 Törley Talisman kuoharia (puolikuiva) 32 ploa halpaa venäläistä kuoharia (Booliin) 20 ploa valkkaria 7 ploa punkkua(valkkarin ja punkun suhde olisi saanut olla toisinpäin!) 6 l viru valge vodkaa 40 % 12 ploa metsämansikkalikööriä Nämä tulivat maksamaan jotain 450 e. Viinaa jäi vielä 10 ploa valkkaria, 5 likööriä, 2.5 l vodkaa, 4 talisman kuoharia, 3 halpaa kuoharia, ja sen lisäksi jaettiin vielä n. 10 l boolia vieraille mukaan. Joten riitti reippaasti. Eli boolia 10 % meni vain n. 25 l. Ja booli oli tarjolla heti klo 15.00 asti. Kannattaa ottaa laivalta viinihinnasto mukaan jos haluaa vähän tietää viineistä. Oli todella hankalaa ostaa viinit kun meille oli ehdottomaan tärkeätä että ne olivat puolikuivia. Vain muutamassa pullossa virossa Rimissä oli maininta puolikuiva (löysin tasan 2). Hinnastossa olevia merkkejä oli myös virossa, siitä olisi saanut vinkkejä minkälaisia viinit ovat, minäpä tietty unohdin sen ottaa mukaan. Ainakin Rimissä oli vain viinin nimi hintalapussa. Muuten viinaa oli siellä todella runsaasti, mutta kaikkia viinejä ei löytynyt yli kymmentä pulloa, jotain löytyi takahuoneesta kysymällä myyjältä enempi. Ehkäpä alkonkin hinnasto voisi olla avuksi valinnassa jos ei tunne viinejä kovin hyvin.
  8. Röylän tuvalla juhlien loppumis aika n. klo 1.00. Mutta sanoivat jos istuksii hissukseen voi olla myöhempää (taloja n. 200 m päässä - ei saisi häiritä heitä). Yksinkertainen, lautarakennus. Tuolit erivärisiä muovi"kuppeja", pöydät hyvin kapeita 65 cm leveitä. Astianpesukone "pitäisi liittää", on siis mutta ei kytketty vielä. Astiat on -maalaishenkiset ei siis valkoiset, vain shampanja- ja juomalasit. Valk pöytäliinat kuuluvat vuokraan -täytyy itse pestä tai maksaa pesetyksestä. Rauhallinen, kaunis paikka. Vuorokausi vuokra 100 e ja jos pe ei mitään pääsee jo silloin tilan laittamaan kuntoon. 2 wc:tä, keittiö, buffettila jossa 3 m pitkä pöytä ja sali. 2 Espoon bussia -Leppävaarasta 29 ja Espoon keskuksesta 86 tulevat lähes talon eteen. PS. Runhälla -nuorisoseurantalolla Jorvaksessa (kuuluu Kirkkonummeen) saa juhlia vapaasti ilman rajoitusaikaa http://www.ksuf.fi Kirjoitin siitä juttua tuonne alkuosaan "suuri juhlpaikkakysely" osioon.
  9. Runhälla -nuorisoseurantalo, Jorvas (Kirkkonummea. N. 5 km Jorvaksen juna-asemalta). http://www.ksuf.fi hyvässä kunnossa, hyvä keittiö kaikkine astioineen myös shampanja ja viinilasit, astianpesukone. Pöydät, tuolit (ei pöytäliinoja) 120 hlöä istumaan. Ruuat ja juomat vietävä itse. Vuokrataan koko viikonlopuksi pe klo 17.00-su 12.00 370 e. Ja parasta- tila on kokonaan vuokraajan käytössä tämän ajan eli saa juhlia vaikka su 12.00 asti!
  10. Meillä oli Laurinlahden venekerho, Espoossa. Pe klo 16.00 - su klo 12.00. (La yönä piti juhlien loppua klo 1.00). 620 e. Vuokraan sisältyi myös kaikki astiat, myös kaikki lasit -viini yms. Hyvä keittiö ja erittäin hyvät kylmätilat + jääpalakone. Oli hyvät stereot. Paikkaan sanotaan mahtuvan 80 henkilöä, mutta jos haluaa bändin ja vieraat samaan tilaan (ei yläkertaan) niin minusta joku 60 henkilöä on sopivasti. Itse täytyy tuoda ruuat ja juomat.
  11. Sain Ljusdalan vahtimestarin kiinni (heillä on vahtimestarin vaihdos juuri meneillään ja netissä oleva nro pitäisi toimia ensi viikosta jälleen). Ljusdala on koko la-su 12.00 200 e. Pe jos ei ole toimintaa saa tilan käydä laittamassa kuntoon. Tilava puurakennus, jossa kaikki astiat ym vuokralaisen käytössä. Ainoa vaan taas että hiljaisuus 1.30 la yönä, koska vahtimestari asuu samassa talossa.
  12. Kiitoksia Helmikuun morsian vinkistä. Ainoa vaan että häämme vietettiin koreasti ja rahakkasti heinäkuun lopulla ja nyt on vuorossa 40 v päivät, ja niihin on tarkoitus tehdä ruuat itse jotta saisi hinattua budjettia hieman alemmaksi. Etsin lähinnä paikkaa mikä ei olisi sidottu pitopalveluun. Tietääkö kukaan Ljusdalasta Luomassa mitään: hintaa, kuinka pitkään siellä saisi olla, millainen tila sisältä noin muutenkin, onko rajoituksia yms. En saa paikan vahtimestaria millään kiinni jotta saisin kysyttyä.
  13. Tietääkö kukaan Espoossa juhlapaikkaa missä saisi juhlia aamuun asti. Ainoa minkä löysin on Soukan venekerho, mutta hinta on klo 12.00 -seuraavaan päivään klo 12.00 550 e. Etsisin hieman edullisempaa. Kaikissa näyttää olevan juhlien loppumis rajoitus klo 1.00 yms. Jotenkin tuntuu hullulta vuokrata juhlatila, ruokineen ja juomineen ja sitten yöllä lähteä ravintolaan jatkoille. Ois kivempi juhlia juhlat yhdessä paikassa.
  14. Primulan on tasan samanlainen kuin Ehon isompi eli mistä on kuva Ehon sivuilla. Minulla on siitä kuva mutta en osaa liittää sitä tänne. Sähköpostiin voin laittaa.
  15. Tuo Ebayn "samanhintainen kuin vuokrattuna" suihkulähde vetää vain 4 litraa. Siinä on aika kova vahtiminen, että lähteessä pysyy ainakin puolet kokoajan juomaa, ettei moottori leikkaa kiinni. Se joka Ebayllä on samanlainen kuin vuokrakoneet näyttäisi maksavan yli 500 dollaria!
×
×
  • Create New...