Jump to content
Naimisiin.info

_Tipsukka

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän _Tipsukka kaikki viestit

  1. Täälläkin kaipailtaisiin tuoreempia kokemuksia Majakosken suosittelemista pitopalveluista... Paakkari oli hääpäivänämme varattu :-?
  2. Hei! Miten olette ratkaisseet "ongelman", ettei juhlapaikan yhteydessä ole majoitustiloja, ja moni kuitenkin tarvitsisi niitä? Vai onko se ylipäänsä "ongelma", jota hääparin tarvitsee ratkoa? Iski jotenkin stressi, kun tajusi, että ihmistenhän pitäisi jaksaa aamuyön tunteina hommata itsensä vielä jonnekin majapaikkaan (syökö osan tunnelmasta, osaako ihmiset silti heittää vapaalle...) :
  3. Hei! Sukkanauha82 - kuvat nettisivulla on nähty ja jokunen muukin kaverin kautta! Paikkakin on nyt varattu, vaikkei henk.koht. ollakaan paikan päällä käytykään ;D Uskaltauduttiin tekemään näin, koska mitään kielteistä ei ole missään tullut vastaan. Kokemukset saunatiloista ja paljusta kiinnostaisivat. Hellapoliisi ainakin oli käyttänyt saunaa ja paljua? Voiko saunatiloja pitää ikään kuin "jatkopaikkana" - ymmärtääkseni siellä on hyvin tilaa? Kiitos taas!
  4. Pyytäisin apuanne arvon leidit... Oltaisiin kovin kiinnostuneita viettämään juhlia Majakosken riihessä, mutta emme pääse paikan päälle näkemään tiloja vielä aikoihin (asutaan suht kaukana). Kaipaisinkin kuvia siellä juhliaan viettäneiltä - olisiko jollakin laittaa niitä tänne? Kiitos kaunis jo tässä vaiheessa
  5. Heippa! Lukisin mielelläni, jos jollain olisi vielä jotain kommentoitavaa Aurantolasta...
×
×
  • Create New...