Stiil

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Stiil

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tirmu: Mulla kampaus ja meikki kauneushoitola/kampaamo Lumissa. Kokemusta ei paikasta ole, kun vasta parin viikon päästä, mutta aika luottavaisin mielin olen sinne menossa. Kun aikoinani lähdin kampaamoja kiertelemään, niin tuo Lumi oli sellanen, jossa heti tuli sellanen fiilis, että tänne mä ne varaan. Hääkampaus maksaa 27 €/tunti, ja siihen sisältyy koekampaus ja sulhasen hiusten föönaus. Meikki kustantaa 40 €, sisältäen koemeikin ja sulhasen pohjustuksen. Mielestäni edulliset hinnat, kun tuo kampauskin tulee kokonaisuudessaan maksamaan mulla varmaan vaan tuon 27 €. Meikin olisi varmasti saanut monesta paikkaa halvemmalla, mutta kun sen voi kerran hoitaa samassakin paikassa, niin menee edelle!
 2. Meidät vihitään säiden salliessa ulkona! En kyllä vieläkään oo keksiny, mitä koristetta sinne vihkipaikalle laittaisin, mutta periaatteessa se ei paljon tarvitsekaan. Jotain kuitenkin haluaisin merkkaamaan sitä keskikäytävää. Pappi tulee seisomaan kahden pihlajan välissä. Pihlajia ehkä voisi hyödyntää niin, että laittaa pihlajanoksia esim ruukkuihin tai sinkkisankkoihin käytävän varrelle.. Toivottavasti vaan ois paljon marjoja! Musiikki tulee olemaan meillä sähkökitara+basso. Mun veljet soittaa niillä häämarsseina Hurriganesia ;D Tässä olis kuva siitä vihkipaikasta:
 3. Kirsuliini: Vielä tunnistaa! ihana puku sulla, ja ihan huippu tuo teidän poika ;D Laitoin sulle yksityisviestin!
 4. Te, jotka on vihitty, tai vihitään Ruusuhovissa: Millasta koristelua ootte käyttäny vihkipaikassa? Meidät vihitään säiden salliessa siinä viereisessä puistossa (huonolla ilmalla juhlasalissa), ja jotain koristetta ois kiva laittaa esim "alttarin" molemmin puolin.. Ei vaan jaksas enää rueta miettii ite mitään.. :-/ Muutenkin riittää tekemistä ja mietittävää,, Ja aikasemminkin taisin kysellä, että laitatteko mitään koristetta juhlasaliin?
 5. Meille tulee suklaakakku, mutta ei nuo kyllämitään lisähintaa siitä ole ottamassa! Saunalle saa viedä omat ruuat, niin meille kerrottiin vasta viimeksi.. Häihin siis kuukausi aikaa. Tähän asti olen ollut siinä uskossa, että myös iltapala on pakko tilata heiltä... :
 6. Kirsi, mäkin näkisin mielellään teidän juhlista (lue:teistä) kuvan, jos viitit laittaa? : Olis kiva nähä, vieläkö tunnistan..
 7. Auttakee tyhmää! Mitä siihen ohjelmaan kirjoitetaan? :-? Kirjotetaanko siihen kellonajat? Mitä kirjoitetaan sille kohdalle, missä on periaatteessa ihan luppoaikaa (tai jotain ohjelmaa)? Laitetaanko vaan että "ohjelmaa", vai? Entä laitetaanko menun loppuun hääkakku? Rupesin noita juttuja äsken kirjottelee ja iski ihan totaalinen tietämättömyys..
 8. Kirsi: Joo oikeassa olet! Meidän poika on syntynyt maaliskuussa 06
 9. Kirsi: Mitäs vihjailisin.. No pari vuotta sinua nuorempi : Eipä siihen silloin jää kuin kaksi vaihtoehtoa, arvaa niistä ;D Muuten ainakin ulkoa päin Mansikkaniemi näyttää aivan ihanalta ja on komealla paikalla!
 10. Kirsi: Ajettiin tänään Mansikkaniemen ohi, ja nähtiin teidän kyltit Ja teidän kuulutuksetkin lehdestä bongasin joku aika sitten.. Empä aikaisemmin tiennyt että siellä Mansikkaniemessäkin voisi juhlat pitää! Onnea tuoreelle avioparille t: Koulukaveri ala-asteelta
 11. Kannattaa käydä katsomassa Juhanalan netti-sivuja.. Ainakin googlettamallla löytyy!
 12. Metsienpeikko: Oikeassa olet Ja tuosta mun äidistä, että se vaan aina sunnilleen kiljuu innostuksesta, kun kerron hääsuunnitelmista.. ;D
 13. Metsienpeikko: Anteeksi uteliaisuuteni, mutta juttusi alkoi kuulostaa jotenkin tutulta, joten selailin kirjoittamiasi viestejä. Ja tuttuhan sieltä löytyi Niin ainakin oletan.. Vanhempani saman tien varrelta olivat häissänne..!
 14. Juhanalan kartanolla on ylinen, missä on tanssit. Myös ruokailun voi kokonaan järjestää siellä ylisillä, jolloin koko sakki näkee koko juhlan ajan toisensa.. Kannattaa käydä katsomassa! Musta ainakin noi yliset on niin tunnelmallisia..
 15. Juhanalaan saa viedä omat alkoholit! Ja pitääkin. Niillä ei oo oikeuksia. Ja tais siellä tosiaan olla, että klo 24 pitää poistua..