Stiil

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stiil

 1. Melko lailla varmaa, että häämatkalle lähdetään Sisiliaan, Cefaluun ;D Paikka näyttää ihanalta, ja täyttää sekä ranta- että kaupunkiloman kriteerit Matka varataan heti, kun saadaan päätettyä otetaanko pikkumies, tuolloin 1,5 v, mukaan.. Cefalu on ilmeisesti aika uusi matkakohde, ainakin matkanjärjestäjien esitteissä, mutta mikäli joku on siellä käynyt, niin kokemuksia mieluusti kuulisimme?? : Vähän tunnelmaa..:
 2. Tirmu: Mulla kampaus ja meikki kauneushoitola/kampaamo Lumissa. Kokemusta ei paikasta ole, kun vasta parin viikon päästä, mutta aika luottavaisin mielin olen sinne menossa. Kun aikoinani lähdin kampaamoja kiertelemään, niin tuo Lumi oli sellanen, jossa heti tuli sellanen fiilis, että tänne mä ne varaan. Hääkampaus maksaa 27 €/tunti, ja siihen sisältyy koekampaus ja sulhasen hiusten föönaus. Meikki kustantaa 40 €, sisältäen koemeikin ja sulhasen pohjustuksen. Mielestäni edulliset hinnat, kun tuo kampauskin tulee kokonaisuudessaan maksamaan mulla varmaan vaan tuon 27 €. Meikin olisi varmasti saanut monesta paikkaa halvemmalla, mutta kun sen voi kerran hoitaa samassakin paikassa, niin menee edelle!
 3. Meidät vihitään säiden salliessa ulkona! En kyllä vieläkään oo keksiny, mitä koristetta sinne vihkipaikalle laittaisin, mutta periaatteessa se ei paljon tarvitsekaan. Jotain kuitenkin haluaisin merkkaamaan sitä keskikäytävää. Pappi tulee seisomaan kahden pihlajan välissä. Pihlajia ehkä voisi hyödyntää niin, että laittaa pihlajanoksia esim ruukkuihin tai sinkkisankkoihin käytävän varrelle.. Toivottavasti vaan ois paljon marjoja! Musiikki tulee olemaan meillä sähkökitara+basso. Mun veljet soittaa niillä häämarsseina Hurriganesia ;D Tässä olis kuva siitä vihkipaikasta:
 4. Kirsuliini: Vielä tunnistaa! ihana puku sulla, ja ihan huippu tuo teidän poika ;D Laitoin sulle yksityisviestin!
 5. Te, jotka on vihitty, tai vihitään Ruusuhovissa: Millasta koristelua ootte käyttäny vihkipaikassa? Meidät vihitään säiden salliessa siinä viereisessä puistossa (huonolla ilmalla juhlasalissa), ja jotain koristetta ois kiva laittaa esim "alttarin" molemmin puolin.. Ei vaan jaksas enää rueta miettii ite mitään.. :-/ Muutenkin riittää tekemistä ja mietittävää,, Ja aikasemminkin taisin kysellä, että laitatteko mitään koristetta juhlasaliin?
 6. Meille tulee suklaakakku, mutta ei nuo kyllämitään lisähintaa siitä ole ottamassa! Saunalle saa viedä omat ruuat, niin meille kerrottiin vasta viimeksi.. Häihin siis kuukausi aikaa. Tähän asti olen ollut siinä uskossa, että myös iltapala on pakko tilata heiltä... :
 7. Kirsi, mäkin näkisin mielellään teidän juhlista (lue:teistä) kuvan, jos viitit laittaa? : Olis kiva nähä, vieläkö tunnistan..
 8. Auttakee tyhmää! Mitä siihen ohjelmaan kirjoitetaan? :-? Kirjotetaanko siihen kellonajat? Mitä kirjoitetaan sille kohdalle, missä on periaatteessa ihan luppoaikaa (tai jotain ohjelmaa)? Laitetaanko vaan että "ohjelmaa", vai? Entä laitetaanko menun loppuun hääkakku? Rupesin noita juttuja äsken kirjottelee ja iski ihan totaalinen tietämättömyys..
 9. Kirsi: Joo oikeassa olet! Meidän poika on syntynyt maaliskuussa 06
 10. Kirsi: Mitäs vihjailisin.. No pari vuotta sinua nuorempi : Eipä siihen silloin jää kuin kaksi vaihtoehtoa, arvaa niistä ;D Muuten ainakin ulkoa päin Mansikkaniemi näyttää aivan ihanalta ja on komealla paikalla!
 11. Kirsi: Ajettiin tänään Mansikkaniemen ohi, ja nähtiin teidän kyltit Ja teidän kuulutuksetkin lehdestä bongasin joku aika sitten.. Empä aikaisemmin tiennyt että siellä Mansikkaniemessäkin voisi juhlat pitää! Onnea tuoreelle avioparille t: Koulukaveri ala-asteelta
 12. Kannattaa käydä katsomassa Juhanalan netti-sivuja.. Ainakin googlettamallla löytyy!
 13. Metsienpeikko: Oikeassa olet Ja tuosta mun äidistä, että se vaan aina sunnilleen kiljuu innostuksesta, kun kerron hääsuunnitelmista.. ;D
 14. Metsienpeikko: Anteeksi uteliaisuuteni, mutta juttusi alkoi kuulostaa jotenkin tutulta, joten selailin kirjoittamiasi viestejä. Ja tuttuhan sieltä löytyi Niin ainakin oletan.. Vanhempani saman tien varrelta olivat häissänne..!
 15. Juhanalan kartanolla on ylinen, missä on tanssit. Myös ruokailun voi kokonaan järjestää siellä ylisillä, jolloin koko sakki näkee koko juhlan ajan toisensa.. Kannattaa käydä katsomassa! Musta ainakin noi yliset on niin tunnelmallisia..
 16. Juhanalaan saa viedä omat alkoholit! Ja pitääkin. Niillä ei oo oikeuksia. Ja tais siellä tosiaan olla, että klo 24 pitää poistua..
 17. :-*Kävin tilaamssa itselleni vihkisormuksen, ja myös uuden kihlan, molemmat valkokultaisena. Ylempänä vihki..:
 18. Bändihomma on jo melkein hoidossa. Vahvistusta vaan odotellaan.. Mutta entäs miten te koristelette alakerran juhlsalin? Sehän on ihan tyhjä..
 19. Mä voin kertoa Rantatuvasta jotain.. Se on ihan metsän keskellä, eikä ympäristö ole mitenkään kauniin näköinen, ainakaan mun mielestä. Mutta sinne kyllä mahtuu porukkaa vaikka kuinka paljon. On siis iso tila, missä on valmiina pöydät ja tuolit. Siinä salissa on korotettu lava. Vaatii melko lailla koristelua, koska siellä ei ole yhtään mitään. Sitten siellä on erikseen huone, jonne ruuat laitetaan esille. Hyvä puoli Rantatuvassa tosiaan on se, että siellä kaikki vieraat on samassa tilassa, ja kaikki näkee toisensa ja ohjelman.. Siitä on kyllä aika monta vuotta, kun oon siellä häissä ollut, joten voi olla, että on asiat muuttuneet..!
 20. APUA! Meille piti tulla bändiksi sulhon työkaverin bändi, mutta he peruivatkin jutun, koska osa bändistä on sillon just jossain reissuhommissa.. Eli kertokaahan mistä löydetään bändi? Mitä bändejä teille on tulossa? Vinkkejä kaivataan...
 21. Heip kaikille! Ihan ensinnäkin, itse vietetään hääjuhlaa Rantasalmella Ruusuhovissa, kun meille ei mieleistä paikkaa lähempää löytynyt. Vihkimine kuitenkin on ihan Varkauden kirkossa, varkautelaisia kun ollaan. Joroisten juhlapaikat on aika tuttuja, eli voisin niistä kertoa, mitä tiedän.. Torstilan kartanon ylisillä olen ollut yksissä häissä tarjoilemassa, ja voin sanoa, että koristeltuna se on aivan mielettömän tunnelmallinen paikka kesähäille! Tila vaan on tosi iso (mahtuu jopa 300 henkee syömään), joten alle 100 hengen häät ainakin on vähän liian väljät siellä. Ja tosiaan, niinkun joku sanoikin, vuokra on aika kova, muistaakseni 600 €. Ilmeisesti sinne on rakennettu kunnon lattia, koska siellä pidetään konsertteja kesäisin. Ja sinne siis pitää oikeesti vuokrata ihan kaikki: tuolit, pöydät, valot... Kukkamäki on nätti paikka. Siihen kuuluu itse kartano, ja sitten ilmeisesti myös ylinen. Ylisillä en ole käynyt. Kartanossa on (tietenkin) monta pientä huonetta, joten ihmiset joutuu jakamaan aika moneen tilaan. Mutta tilat on hienot! Juhanalan kartano on kans hieno paikka. Kartanossa on kans monta huonetta, mut siellä ne on sillein peräkkäin, et tavallaan on yhtenäinen tila. Vuokraan kuuluu myös ylinen ja "hinkki" eli kahvio. Juhanala on toiselta elinkeinoltaan puutarha, eli siellä on varmaan 10 isoo kasvihuoneellista kukkia. Kasvihuoneet on ihan siinä pihapiirissä. Juhanalassa on varmasti mahtava palvelu, eikä siellä ole a-oikeuksia. Pihapiiristä löytyy lapsille kiikkuja, leikkimökkiä ym.. Varkauden juhlapaikkoja en niin tunnekaan. Paikkana ei meitä mikään oikein miellyttänyt, niin päädyttiin Ruusuhoviin. Matkaa on kyllä jonkun verran, mutta meistä vielä ihan kohtuullisesti.. Sen tiiän, että Taipale on ihan rapistunut ja homeessa, eli siellä ei oo mitään toimintaa.. Kirsumaria: Ainakin Kauneushoitola Kirsi Boman Kauppakadulla tekee kaikkee kynsijuttuja. Siellä meinasin itekkin käydä jossain vaiheessa...
 22. Meidän hotelli ei nimensä perusteella kuulosta kovin luksukselta, mutta ainakin näyttää ihanalta, eli varattiin huone Hotel Touristista..! Eli turisti-hotelli vapaasti käännettynä ;D Ei ollut ihan halvimpia, mutta ei ihan kalleinkaan. Turistejahan sitä sitten ollaan.. En nyt jostain syystä saa näkymään kuvia hotellista, mutta esim Aurinkomatkojen sivuiltahan niitä näkee, ja sieltä löytyy myös hotellin oma netti-osote. Ja niitten sivuilla paljon kuvia hotellista. Ainakin meidän mielestä hotelli on (nimestään huolimatta) tosi raikkaan ja valoisan näkönen, ja otettiin vielä merinäköalalla, niin vielä parempi
 23. Eevi, jos ootte tulossa samaan paikkaan ja varsinkin jopa samalla viikolla, niin kerrohan ihmeessä! Voisi sitten matkakuumeilla yhessä ;D
 24. Eipä näytä kovin tuttu paikka kellekään olevan.. : Noh, me kuitenkin ollaan varattu matka syyskuulle, ja vaan meille kahdelle Lämmintä tosiaan kyllä pitäisi vielä siihen aikaan olla, päivällä muistaakseni jotain 25 astetta, ja yölläkin 18. Tuntuu vaan että pitäisi olla enemmän kuin viikko, koska ollaan jo nyt keksitty tekemistä joka päivälle.. Viikon pitää kuitenkin riittää, koska sekin on jo ihan liian raastava aika olla erossa pojasta.. :-/ Lisää tunnelmia:
 25. Marikos: Kyllä on suunnilleen kaikki mietittynä. Pöytiin tulee ainakin ruskeesta kuitusilkistä kaitaliinat, ja sitten jonkinlaista kynttilähässäkkää. Eka meinattiin kukkia, mutta kynttilät ei kerkee nuukahtaa vaikka laittas edellisenä päivänä. Vielä ei oo hankittu mitään koristeita. Pistä vaikka privalla et mitä voitte sit myydä! Aika avoimia tässä vielä ollaan, koska kynttiläkoristelun voi toteuttaa niin monella tavalla.. Hirveesti en muuten meinannu paikkaa koristella, koska yksinkertasesti ei tarvii.. Ootteko varannu rantasaunan? Meinasitteko sinne jotain koristelua?