Jump to content
Naimisiin.info

mumreli

Rouva
  • Viestit

    99
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mumreli kaikki viestit

  1. mumreli

    Pöytänumerot (kuvia)

    Meillä on kissa teema ja kaveri piiristä ja itseltä löytyy kissoja, joten meidän "pöytänumerointi" on tarkoitus järjestää kissoilla. Kerään kissojen kuvia ja nimeän pöydät kissojen nimien mukaan pöytäkarttaan. Pöytiin sitten laitan kehyksiin kissan kuvan ja nimen.
  2. Mitä nyt itse olen kierrellyt etsimässä silkkikukkia, olen todennut, että Plantagenista löytyy parhain valikoima ja aidoimman näköiset kukat. Itse teetän kimppuni heillä täällä omalla paikkakunnalla. Tampereellakin näyttäisi olevan Plantagen, joten suosittelen ottamaan heihin yhteyttä ja kysymään tekisivätkö sidonnan silkkikukista. Tässä heidän sähköposti: [email protected]
  3. mumreli

    Kutsukortteja

    Tässä kuvassa on nyt molemmat sekä kutsu että kiitoskortti, mutta mielestäni ne kuuluukin esitellä vierekkäin, jotta tuon kiitoskortin ajatus tulee esiin. Kuva ei anna oikein tarkkaakuvaa kortista, eli materiaali on valkoista helmiäiskartonkia.
  4. mumreli

    Teemana kissat

    Tässä ovat meidän Kutsu- ja kiitoskortti.
  5. mumreli

    Ruusuja suodatinpusseista

    Heh, päätin ihan huvin vuoksi äsken tehdä noita ruusuja ja kun ei ollut kaikkia tarvikkeita kokeilin kans tavallisella teipillä hammastikkuun. Tulos: aivan järkyttävä... Jotenkin ne terälehdet valuu kun käyttää tavallista teippiä, eikä sitä edes huomaa, ennen ku tikku loppuu tai kun aukoo niitä lehtiä niin keskusta on jossain korkeuksissa verrattuna alimpiin lehtiin.
  6. Kävin sitten tuossa pari viikkoa sitten tilaamassa kukat Plantagenista. Tilasin itselleni valuvan kimpun, jossa pää kukkina on neilikat ja gerberat. Valtikkamaisen heittoimpun, jossa samoja kukkia kuin kimpussani ja 3 viehettä. Laitan tänne kuvia kuhan kotiutuvat.
  7. mumreli

    Teemana kissat

    Tuompa omasta päikystäni näitä kissa aiheisia kuvia. Sinellistä saa ostettua muuten tällaisen purkin, missä on erilaisia kissaleimasimia. Tässä se teetetty kakunkoriste
  8. Oisko jollain tietoo, missä Jyväskylän kultasepän liikkeessä onnistuis titaaniin kaiverrus. Käsittääkseni se on sellainen materiaali, ettei kaikkialla kaiverreta?
  9. ^ilmeiseti tarkoitit minua, nimimerkki on siis mumreli ei murmeli.... Toi setti olis ollu muistaakseni 80€ arvonen, mutta häämessujen kunniaks sain sen 20% alennukella, joten ei ollut mielestäni pahan hintainen, verrattuna siihen Kalevalakorun sarjaan, jota ensin haaveilin.
  10. Tällainen kotiutui tänään. Tuossa on siis itse piirtämäni kuva, jota käytetään myös kutsuissa.
  11. mumreli

    Jyväskylän morsiot II

    Höh, taitaapi sitten jäädä välistä tänäkin vuonna tuo häämusiikki-ilta, kun en tahdo saada ketään kaveriksi....
  12. ^Peppi pitkästossu vastasikin jo puolestani.
  13. Nämä kotiutuivat juuri tänään ja olisi tarkoitus laittaa hääpäivänä, mutta saa nähdä. Tykkään kyllä kovasti ja ovat todella kauniit mielestäni.
  14. Lisäämpä tämän oman sormukseni tännekkin, jos joku vaika saisi siitä jotain ideaa.
  15. Otimpa Plantageniin yhteyttä ja tällasta ne vastas, jos joku vaikka on kiinnostunut niiltä tilaamaan. Teemme sidontatöitä myös silkkikukista. Silkkikukka toimittajamme valikoima on laajempi kuin mitä meillä on Myymälässä. Silkkikukista löytyy hyvä kuvasto, mistä pystyy katsomaan myymälästä puuttuvia kukkia. Näin siis vastattiin tuossa lähellä sijaitsevasta liikkeestä, mutta luulisi että sama periaate on muillakin liikkeillä.
  16. mumreli

    Jyväskylän morsiot II

    Laitampa näitä kukkakauppoja tähän, mitä itse tiedän Jyväskylästä, jos olisi jollekkin apua. Nisulankadun Kukkapiste, nisulankatu 52 A Kukkakauppa Ruusupuu, tapionkatu 15 Kukkakauppa ja hautaustoimisto Marjatta Ryynänen, puistokatu 19 Kukkatalo, pitkäkatu 25 Sitten on vielä joku jyväskeskuksessa ja viherlandia ja plantagen. Onko kukaan törmännyt jyväskylässä kukkakauppaan, joka tekis kimppusidontaa silkkikukista ja mahdollisesti sais ne kukat sieltä, ettei mun tarviis metsästää niitä?
  17. mumreli

    Jyväskylän morsiot II

    Myy2008 itse kyselin viime vuonna häämessuilla olleelta kuvausliikkeeltä onnituuko huomenlahja kuvaus ja kuulemma onnistuisi. Muistaakseni yritys oli villen-kuva, mutta täytyy vielä tarkistaa. Itse nimittäin suunnittelin samaa. Tarkoituksena oli ottaa koemeikki ja -kampaus samalle päivälle ja käydä sitten kuvassa, mutta mietin että kuinkahan kauan menee että kuvat valmistuu kun ei noita koejuttuja viittis kovin monen viikon päähän ottaa, etenkin kun pitää hiukset värjätä(ehtii juurikasvu tulla ennen häitä) Mutta mä kaipaisin nyt hyviä vinkkejä ompelimoista ja niiden hinnoista, kun pitäisi kohta tuo puku muokata oikean kokoiseksi?!
  18. Te jotka ootte tilanneet tuolta Decoflowerista niin kauanko viipyi toimitus? En ole vieläkään saanut päätettyä ottaisinko sittenkin aidot kukat vai teko...
  19. Onkohan tämä runo nennan itsensä tekem vai jonkun muun? Tietääkö kukaan!?
  20. Tälläiset on mun vihki ja kihla yhdistelmä. Piti laittaa kuvauksen ajaksi sormeen ja mielelläänhän tuon oisi siihen jo jättäny, mutta ei vielä(ei tahdo malttaa odottaa). Kihla on vielä "kunnostamatta" joten kuva ei anna kovin hyvää kuvaa yhdistelmästä.
  21. mumreli

    Teemana kissat

    Nostellaampas taas vähäsen, jos vaikka löytyisi muita kissaihmisiä... Nyt on sitten kakunkoriste ongelma ratkennut. Eli piirsin tästä kuvasta oman muunnelman ja eräs firma kaivertaa kuvan akryylin palaseen... Mietin yhteenvaiheeseen kutsuun Don Huonojen Kissaihmiset biisiä runoksi. Ei kellään oisi sanoja siihen, voisi vaikka liittää tänne jos joku muu haluaisi käyttää sitä...
  22. mumreli

    Jyväskylän morsiot II

    Laitampa tänne tällasen tiedon kun löysin maaseurakunnan sivuilta. Itse viime vuonna missasin ja kuulemma oli ihan hyödyllinen tilaisuus. PE 29.2. klo 18.30 Häämusiikki-ilta. Häämusiikin esittelyä ja muuta tietoa avioliittoon vihkimisestä, Heikki Tynkkynen, Maritta Tynkkynen. Taulumäen kirkossa.
  23. www.sinelli.fi www.askartelupuotipia.com
  24. mumreli

    Kissaviinipullot maljakoiksi

    Häät lähestyyyyy.... Turkooseja on nyt tarpeeksi, mutta pinkkejä pulloja tarvisisin vielä muutaman. Eikö kellään ole myydä
  25. mumreli

    Kissaviinipullot maljakoiksi

    Jeps. Suomessa myydään yhtä väriä kerrallaan(vaihtuu n. vuoden välein). Nyt on alkoissa lilan värinen(juuri muuttunut), edellinen oli tuo turkoosi ja sitä edellinen pinkki. Ja mä tarviisin edelleen noita kahta jälkimmäistä!
×
×
  • Create New...