Jump to content
Naimisiin.info

mumreli

Rouva
  • Viestit

    99
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by mumreli

  1. Meillä on kissa teema ja kaveri piiristä ja itseltä löytyy kissoja, joten meidän "pöytänumerointi" on tarkoitus järjestää kissoilla. Kerään kissojen kuvia ja nimeän pöydät kissojen nimien mukaan pöytäkarttaan. Pöytiin sitten laitan kehyksiin kissan kuvan ja nimen.

  2. Ihanaa, tässä tuli vastaus ongelmaani. Olen hajusteallergikko ja olen pohtinut, että minkä ihmeen kimpun otan. Kaasona siskoni häissä pidin hänen kimppuaan saaden kamalat allergiaoireet.

    En jostainsyystä edes keksinyt tekokukkia. Nyt ottamaan lisää selvää tästä asiasta. Ja jos joku tietää minne kääntyä Tampereella kun haluaa silkkikukkakimpun, viestiä tänne!

    Mitä nyt itse olen kierrellyt etsimässä silkkikukkia, olen todennut, että Plantagenista löytyy parhain valikoima ja aidoimman näköiset kukat. Itse teetän kimppuni heillä täällä omalla paikkakunnalla. Tampereellakin näyttäisi olevan Plantagen, joten suosittelen ottamaan heihin yhteyttä ja kysymään tekisivätkö sidonnan silkkikukista. Tässä heidän sähköposti: [email protected]

  3. Tässä kuvassa on nyt molemmat sekä kutsu että kiitoskortti, mutta mielestäni ne kuuluukin esitellä vierekkäin, jotta tuon kiitoskortin ajatus tulee esiin.

    kutsukiitos_pieni2.jpg

    Kuva ei anna oikein tarkkaakuvaa kortista, eli materiaali on valkoista helmiäiskartonkia.

  4. Mä yritin tehdä hammastikkuun tavallisella teipillä. Ja kuten varmaan arvaatte, eihän siitä tullut yhtikäs mitään! Voisin vielä kokeilla kunnon välineillä, kun kaikki ovat ohjetta helpoiksi kehuneet...

    Heh, päätin ihan huvin vuoksi äsken tehdä noita ruusuja ja kun ei ollut kaikkia tarvikkeita kokeilin kans tavallisella teipillä hammastikkuun. Tulos: aivan järkyttävä... Jotenkin ne terälehdet valuu kun käyttää tavallista teippiä, eikä sitä edes huomaa, ennen ku tikku loppuu tai kun aukoo niitä lehtiä niin keskusta on jossain korkeuksissa verrattuna alimpiin lehtiin.

  5. Otimpa Plantageniin yhteyttä ja tällasta ne vastas, jos joku vaikka on kiinnostunut niiltä tilaamaan. Teemme sidontatöitä myös silkkikukista.

    Silkkikukka toimittajamme valikoima on laajempi kuin mitä meillä on

    Myymälässä. Silkkikukista löytyy hyvä kuvasto, mistä pystyy katsomaan myymälästä puuttuvia kukkia. Näin siis vastattiin tuossa lähellä sijaitsevasta liikkeestä, mutta luulisi että sama periaate on muillakin liikkeillä.

  6. Laitampa näitä kukkakauppoja tähän, mitä itse tiedän Jyväskylästä, jos olisi jollekkin apua.

    Nisulankadun Kukkapiste, nisulankatu 52 A

    Kukkakauppa Ruusupuu, tapionkatu 15

    Kukkakauppa ja hautaustoimisto Marjatta Ryynänen, puistokatu 19

    Kukkatalo, pitkäkatu 25

    Sitten on vielä joku jyväskeskuksessa ja viherlandia ja plantagen.

    Onko kukaan törmännyt jyväskylässä kukkakauppaan, joka tekis kimppusidontaa silkkikukista ja mahdollisesti sais ne kukat sieltä, ettei mun tarviis metsästää niitä?

  7. Myy2008 itse kyselin viime vuonna häämessuilla olleelta kuvausliikkeeltä onnituuko huomenlahja kuvaus ja kuulemma onnistuisi. Muistaakseni yritys oli villen-kuva, mutta täytyy vielä tarkistaa. Itse nimittäin suunnittelin samaa. Tarkoituksena oli ottaa koemeikki ja -kampaus samalle päivälle ja käydä sitten kuvassa, mutta mietin että kuinkahan kauan menee että kuvat valmistuu kun ei noita koejuttuja viittis kovin monen viikon päähän ottaa, etenkin kun pitää hiukset värjätä(ehtii juurikasvu tulla ennen häitä)

    Mutta mä kaipaisin nyt hyviä vinkkejä ompelimoista ja niiden hinnoista, kun pitäisi kohta tuo puku muokata oikean kokoiseksi?!

  8. Meille tulee kortin mukaan tälläinen kirje

    Käsi kädessä, sydän sydämessä. Alkaa nyt elämässämme uusi matka. Se matka kulkee läpi vihreiden metsien, halki auringossa kimmeltävien merien, yli tummien vuorien ja poikki lainehtivien peltojen. Ja vaikka se matka on pitkä, eikä sillä loppua näy, on se matka hyvä taittaa, kun rinnalla on se ystävistä kaikkein uskollisin ja rakkain, se elämän tärkein ihminen.

    Tällä matkalla elämään ja ikuiseen rakkauteen, eivät polkuja peitä ainoastaan ruusujen pehmeät terälehdet, vaan joskus voi tie olla sateesta märkä tai lumesta liukas. Ojennamme silloin toisellemme käden ja pidämme tiukasti kiinni.

    Tällä matkalla ei ehkä aina ole polku tasainen. Olkoon este sitten polulle kaatunut puu, pimeääkin pimeämpi korpi tai virrassa pauhaava vesi, voi kahden kulkiessa rakkaus sen aina voittaa; nostaa puun syrjään, löytää eksymättä reittinsä pimeyden läpi tai kohota vahvoille siivilleen taivaan sineen jättäen taakseen kosken pyörteet ja karikot. Rakkaus löytää aina tiensä perille,

    rakkaus on kartta onnelliseen elämään.

    Kauneimmin kiitämme teitä Sukulaiset ja Ystävät:

    Hääpäivä on lyhyt, sen muisto ikuinen.

    Kiitos, että olitte osana molempia.

    Onkohan tämä runo nennan itsensä tekem vai jonkun muun? Tietääkö kukaan!?

  9. Nostellaampas taas vähäsen, jos vaikka löytyisi muita kissaihmisiä...

    Nyt on sitten kakunkoriste ongelma ratkennut. Eli piirsin tästä kuvasta oman muunnelman ja eräs firma kaivertaa kuvan akryylin palaseen...

    graphic1.jpg

    Mietin yhteenvaiheeseen kutsuun Don Huonojen Kissaihmiset biisiä runoksi. Ei kellään oisi sanoja siihen, voisi vaikka liittää tänne jos joku muu haluaisi käyttää sitä...

×
×
  • Create New...