marke07

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About marke07

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meidän kaikki kukat tulivat Tähkästä ja täytyy kehua niin palvelua kuin kukkiakin. Tilasimme morsiuskimpun, heittokimpun, hiuskukat, 5 viehettä ja morsiusneidon korin. Morsiuskimppu oli "tavallinen" pyöreä omin varsin sidottu, juuri sellainen kuin halusinkin. Vieheissä oli huomioitu hyvin kantajien ikä ja sukupuoli.
 2. Kävimme toukokuun alussa Tallinnassa. Soitimme Tapiolaan ja parissa päivässä tuli postissa green card. Osuuspankki omistaa toistaiseksi automme ja soittamalla hekin postittivat valtakirjan. Valtakirja maksoi noin kympin paikkeilla.
 3. Meille tulee vanhempieni häissä v. 70 ollut perushääpari. Koristeessa on jo vanhan tuntua.
 4. Marinan hääpaketti on kyllä varteenotettava vaihtoehto.
 5. Meillä on myös näin. Olen ollut monissa häissä, joissa on ollut samalla tavalla ja hyvin on toiminut.
 6. Me käytetään kaikissa hääjutuissa monotype corsivaa.
 7. Littoisten työväentalo maksaa pe-su 300 €. Nyt en muista tarkkaan juhlimisen päättymisajankohtaa, olisiko ollut puoli kahteen tai kahteen. Itse ainakin suunnittelimme lopettavamme klo 1. Varauksia taitaa olla jo aika paljon. Itse kävimme heinäkuun alussa varailemassa ja elokuun viikonloput olivat jo menneet. Me saimme varattua heinäkuun viikonlopun.
 8. Me olemme myös pohtineet eri mahdollisuuksia. Meidän koiramme on jo vanha ja stressaa uusia tilanteita. Se ei ole koskaan ollut koirahoitolassa tai koirapäiväkodissa, joten hoitola on huono vaihtoehto. Nyt uusi mahdollisuus ilmaantui, kun appivanhempien perhetutut mainitsivat, että he ottaisivat joskus mielellään koiran hoitoon, kun heidän oma koiransa kuoli. Heitä ei olla kutsumassa häihin, joten he olisivat potentiaalinen vaihtoehto.
 9. Meidän morsiuslapset ovat 9-v. tyttö ja 6-v. poika. Olen itse ollut 80-luvun lopulla 10-vuotiaana morsiusneitona ja teetetty puku on vielä säästössä. Siispä ajattelin, että sitä voisi kenties vielä käyttää, kun muokkaa hieman, esim. pienentää tai poistaa puhvihihat jne. Tyttöjen "prinsessamekot" eivät paljonkaan ole muuttuneet muodin mukana. Mistä olette hankkineet poikien puvut? Entä mikä on hintahaarukka? Itse ajattelin kustantaa.